Téli cipő - mit válasszon, hogy ne legyen hideg?

A gyönyörű lengyel ősz lassan véget ér. Egy pillanat alatt november is eltűnik, nem is beszélve szeptemberről és októberről. Mivel ez az esős évszak nagyon megbocsátó volt, és rengeteg napos időjárást biztosított nekünk, reméljük, hogy a tél nem ad hóval, és végül fehér karácsony lesz.

És amikor ez megtörténik, érdemes megfontolni a megfelelő ruhákat novemberben. Ha a kabát nem okoz problémát nekünk, a cipő máris megteheti. Hogyan kezeljük ezt a problémát? Hogyan lehet túlélni a hópelyhek első támadását?

Női cipő - iskolához és munkához

Gondoljon arra, amit már megvan és mire van szüksége. Tisztítson meg a szekrényben - a karácsonyi takarításnak végre kell szolgálnia valamit. Vigyázz a lábadra. A fizikai ápoláson vagy a kozmetikai eljárásokon kívül keresse meg magát megfelelő, meleg és száraz, vízhatlan lábbelivel. Kiváló minőségű, könnyen tisztítható anyagok biztosítják, hogy a pár cipő egynél több évadon keresztül életben maradjon. Válasszon szőrme cipőt. Sokkal jobban végzik munkájukat, mint a béleletlen cipő. Ha idén nagyon sok hó lep meg, akkor a hócsizma fog ebben a szerepben a legjobban működni. Ha nem - érdemes csizmát vagy elegáns kötött cipőt választani, nem csak a magas sarkú cipőket, amelyek megfelelnek minden üzleti stílusnak. Kiválaszthatjuk a tiszteket is, magas, majdnem térd alatt, bőrből. Ne felejtsd el a csizmát, még a térd sem, amely szó szerint a napot fogja tenni. Ebben a tekintetben a 2018/19-es őszi / téli szezon divatja lehetővé teszi számunkra, hogy vadon menjünk.

Férfi cipő - elegancia télen

Nem felejtsük el a férfiakat! A férfiaknak lehetősége van megmutatkozni. A férfiak hócsizmái bebizonyítják magukat a karácsonyi ajándékok és a karácsonyfa vadászata során, amelyre lassan körül kell nézni két hét alatt. A bőrcipők az év legfontosabb eseményei, különösen az elegáns cipők. Férfi, bolyhos kabátokhoz és rövid dzsekikhez illik. Az uraim választhatnak különféle csapdákat is, amelyek ugyanolyan divatosak, mint a női tisztek. A cipő magasabb felső sarka vízálló. Nem kerül hó a zokniba.