Szilveszterhez tökéletes cipő!

Újévének kötelező - egyedi magas sarkú cipő

A magas sarkú cipő időtlen cipő, amelyet munkára, ügyfelekkel való megbeszélésekre, vizsgákra vagy születésnapi partira ruházhatunk fel. Ezeket a papucsokat a jellegzetes, magas sarkú cipőn az esküvőre elengedhetetlennek kell lennie. Melyek a legjobb csapok az újév számára? Válasszuk azokat, amelyek megfelelnek a teremtés színének. Ne feledje, hogy december 31-én körül játszunk, tehát: csillogás, neon színek, ombre sarkú cipők, érdekes kivágások vagy vastag peronok vannak időben! A sarkát ruházat elemévé tehetjük, amely vonzza a pillantásokat. Mit kell kerülnünk? Kényelmetlen lábbeli - a lábak fájni kezdenek néhány óra múlva, és egy jó szórakoztató cérnával. Ha úgy dönt, hogy "különleges alkalmakra" felállítja a kedvenc magas sarkú cipőjét, figyeljen arra, hogy divatosak-e, és jó állapotban vannak - a kopott cipő ugyanolyan kényelmetlen lehet, mint a rossz! Nagyszerű, új magas sarkú cipő, minden színben a szivárványból, online áruházat kínál kínálatunkban ButyModne.com.

Finom szandál

szandál vékony csíkokkal tökéletesen illeszkednek a ruhához: levegős, folyó vagy szorosan illeszkedő - érezzük ezt az érzést! A nyári cipő kombinálható egy fekete, selyem kezeslábasjal is. Vigyázzunk arra, hogy a fényes szandálok sarokmagasan magas legyen - ez hozzáadja a könnyedséget, a varázsságot, és segít nyerni a golyókirálynő címet. Egy megjegyzés: tökéletesen mozognunk kell az ilyen cipőkben. Ha az újévi partit egy lakóházban rendezik, válasszunk egy kissé kevésbé extravagáns cipőt.

Klasszikus, elegáns szivattyúk

Rendezhetünk egy klasszikus szilveszteri partit is shuttle közepes sarkú. Elegánsan és elegánsan nézünk ki bennük. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha szeretünk táncolni, mert néhány óra móka után nem leszünk kénytelenek cserélni cipőt. Az online áruház webhelyén ButyModne.pl nagy választékban találhatunk különböző színű szivattyúkat. Nem korlátozódik a klasszikus fekete, bár ez tökéletesen megfelel az esti partiknak. Szilveszter esténél pasztell színű cipőt, például rózsaszín gyöngyöt vagy szokatlan fehér árnyalatot viselhetünk - a legdivatosabb vár ránk shuttle a szezonban. De mi a teendő, ha december 31-én, közelebbről, a barátok meghívnak téged partira, és a ruhák és a magas sarkú cipő nem a mese?

Vagy talán más lábbeli?

A közmondás szerint - milyen újév, ilyen egész év, miért tölti ezt a különleges éjszakát, amennyit csak akarunk - jó sörrel és zenével rendelkező kocsmában vagy barátokkal a 80-as évek stílusú házában. Milyen ruhát és cipőt kell választanunk, ha kevesebb labdát akarunk? kimenet? A legfontosabb a kényelem és jólétünk szempontjából - ha évente 364 napot ne viseljen szoknyát, viseljen nadrágot, és ne erőltesse magát szépségkezelésre, ha nem érzi ezt. Ne feledje azonban, hogy ez az este értelmesnek tűnik, ezért próbáljunk vigyázni magára. Mi a helyzet a cipővel? Balerinák, kötött cipők, cipők, csizma és még csizma! Ha új párra van szükségünk, akkor kedvenc cipőink megtalálhatók a weboldalon ButyModne.com.

A szilveszteri partynak különleges eseménynek kell lennie számunkra, ezért készüljünk fel rá megfelelően, hogy jól nézzen ki és egész éjjel szórakozzon. A ruha nélkülözhetetlen eleme a megfelelő lábbeli. A december vége valóban az az idő, hogy válasszuk az "egyedülálló" -t - egy olyan párot, amelyben üdvözöljük az új, 2019-es évet.