Stílusos férfi útmutató. Nézze meg, melyik cipő illik a csinos cipőhöz


A Chinos olyan nadrág, amely sokféle alkalomra használható. Sikeresen viselheti őket egy klubban vagy akár egy hivatalos üzleti találkozón is. Mindez a nadrág univerzális természetének köszönhető. Merítsen ihletet ötleteinkből, és megtudja, melyik cipő működik az irodában, és melyik egy péntek esti városi kiránduláshoz.

Melyik cipő illik jól a chinoshoz?

A chino minden úriember kötelező ruhadarabja. Ez a félig formális nadrág nagyon sokoldalú, és szinte bármilyen típusú cipővel hordható. Ha szereted a biztonságos megoldásokat, akkor szinte bármilyen lábbelit viselhetsz, amit farmerrel viselnél.

De vegye figyelembe, hogy a chino valamivel formálisabb, mint a farmer. Emiatt felmerülhet a kérdés a fejedben, hogy ezek a nadrágok alkalmasak-e az alkalmi cipőkre, például tornacipőkre vagy tornacipőkre. Találja meg a választ a legzavaróbb kérdésekre, és győződjön meg arról, hogy a chino cipő kiválasztása egyszerűbb, mint gondolná.

Elegáns chino cipő

Formális üzleti találkozóra készül, vagy esetleg napi szinten is ezt a stílust részesíti előnyben? A Chinos olyan nadrág, amely határozottan illik az elegáns emberekhez. Kifinomult megjelenésükkel igazán fenomenálisak. Főleg, ha megfelelően formázod őket.

Vegyen fel egy szépen vasalt inget, kabátot és cipő. A bőr modellek tökéletesek lesznek hivatalosabb alkalmakra, a velúr modellek pedig tökéletesen kiegészítik a félig formálisakat.

Ha szeretné megőrizni az elegáns megjelenést, válassza az egyenes, keskeny szárú nadrág dizájnját. Ne feledje, hogy a túl hosszú nadrág hanyag megjelenést kölcsönöz.

Módot keresel formális stílusod változatosabbá tételére? Az öltönyös végeredmény elkerülése érdekében válasszunk különböző árnyalatú nadrágot és kabátot. Azonban tartsa szem előtt a stilizációk színválasztásának alapvető szabályait. A bevált megoldások kedvelőinek natúr vagy klasszikus színeket ajánlunk. Másrészt a kontrasztos árnyalatok összetétele jobb lesz az extravagáns rajongói számára.  

Alkalmi chino cipő

A Chinos sikeresen viselhető a hétköznapi stílus alapjaként. Péntek estére egy bárban a barátokkal vagy egy gyors bevásárláshoz mindenképp választhat tornacipőt, ill tornacipő. A tompa színekkel díszített minimalista modellek lehetővé teszik a harmonikus végeredmény megőrzését.

Az alkalmi chino cipőket kombinálhatod nyomott pólóval vagy pulóverrel. Hideg napokon viseljen bomber dzsekit, katanát vagy bomber dzsekit. Így divatos és stílusos megjelenést kap.

Fele-fele, azaz chinos naplopóval

Chino cipőt keresel, amely jól működik azokon a napokon, amikor nem tudod, mit vegyél fel? Mokaszin ez határozottan bikaszem! Mind ez a nadrág, mind a cipő elegáns és lezser elemeket ötvöz.

A chino és mokaszin kombinációja nem csak a mindennapi városi sétákhoz, hanem a hivatalosabb alkalmakhoz is tökéletes lesz. A siker kulcsa a jól illeszkedő felső.

Az első lehetőséghez azt javasoljuk, hogy válasszon egy felhajtott ujjú inget, egy vékony V-nyakú pulóvert vagy egy klasszikus pólót a kedvenc színében. Egy nagyobb kiránduláshoz azonban válassz egy elegáns inget és kabátot.

Ha meg akarod mutatni, hogy divatos vagy, hajtsd fel néhányszor a lábaidat. Ily módon egy extra adag modern csavart ad stílusának. 

Érdekel, hogy érdemes-e mokaszinos zoknit viselni? A válasz erre a kérdésre egy kicsit bonyolultabb, mint maga a chino cipő kiválasztása, és ez: attól függ. Ha bőr talpbetétes modellt választ, és nem okoz gondot a láb túlzott izzadása, akkor zokni nélkül is megteheti. Ha azonban nem szereti a mezítlábat cipőbe tenni, válasszon olyan erősen kivágott zoknit, amely első pillantásra teljesen láthatatlan marad.

Milyen cipőt viseljünk chino mellé hideg időben?

Ősszel és télen sem kell lemondani a chino viseletről. Válassz divatosat Chelsea csizma.

A természetes bőrből készült modell biztosan évekig fog szolgálni. Ennek az anyagnak kétségtelen előnye, hogy könnyen karbantartható. Ennek köszönhetően, különösebb erőfeszítés nélkül, mindig jól nézhet ki, akár egyenetlen küzdelmet folytat az idővel, hogy egy meghatározott időpontban odaérjen, vagy még mindig sok szabadideje van.

A következetesség a siker kulcsa

Reméljük, sikerült eloszlatnunk minden kétségét. A chino megjelenés kialakításakor ne felejtsen el következetes lenni. Amikor formális inget választasz, valószínűleg ne viseld kedvenc tornacipődet. Ugyanez a helyzet a klasszikus V-nyakú pólóval is. Ezenkívül felszerelés elegáns cipő biztosan nem illik.

A Chinos annyira sokoldalú és univerzális nadrág, hogy formális és kevésbé elegáns stilizáció alapja lehet. A legjobb az egészben, hogy amikor úgy érzi, hogy változtatni szeretne a tervein, nem kell teljesen megváltoznia. Csak egy kabátot kell a pólóra feltenni, így stílusosan elkészítheti a tökéletes ruhát laza elegáns.