Stílusos bemutató. Javasoljuk, hogy milyen cipőt viseljen harangokkal


Megkérdőjelezhetetlen népszerűségre tettek szert az 1970-es években, amikor elnyerték a hippik szívét szerte a világon. A 2000-es években ismét visszatértek a kegybe, és a legdivatosabb lányok elválaszthatatlan tulajdonságává váltak. A divat bejárja a kört, és újra naprakészek. A Bells, mivel róluk beszélünk, olyan nadrág, amely remek alapot nyújt az eredeti stilizációk létrehozásához. Tanácsot adunk, hogy milyen cipő illik hozzájuk.

Miért szeretjük a harangokat?

A Bells olyan nadrág, amelynek szárai lefelé szélesednek, fenomenálisan kiemelik a csípőt és karcsúsítják a combokat. Régebben sokszor voltak népszerűek, ma pedig újra divatba jöttek. Jó okkal! Lehetővé teszik, hogy olyan alakot kapjon, amelyre sok nő vágyik, homokórára hasonlítva, aminek köszönhetően igazán ügyesen néz ki. 

A harangok nemcsak a női alakot varázsolják el, hanem optikailag is meghosszabbítják a lábakat. Mindezt a hosszabb lábaknak köszönhetjük, amelyek a szűk csövekkel ellentétben nem hoznak létre látható vágási vonalat a boka körül.

Az ilyen szabású nadrág remek módja a cipők bemutatásának is, feltéve, hogy megfelelő hosszúságú szárat választ. Kíváncsi vagy, melyik lábbeli lesz a legjobb? Jó helyen jársz! Útmutatónkban megtalálja a legdivatosabb kombinációkat.

Mire figyeljünk harangcipő kiválasztásakor?

A csengőcipő választása előtt áll? Vegyen figyelembe néhány fontos szempontot, és alkosson ragyogó stílust!

Először is figyeljen a körülményekre. A tornacipők nem kifejezetten jók az irodai munkához, az elegáns sarkú pedig tönkreteheti a hétköznapi stílust túlméretesEzzel a pulóverrel a főszerepben.

Ugyanilyen fontos a lábszár vége és a cipő látható része közötti vonal. A nadrág alsó szélének egy síkban kell lennie a cipő hátsó talpának kezdetével. Ellenkező esetben optikailag lerövidítheti a lábakat, és masszívabbnak tűnik. 

Kerülje a lapos balerinák és szandálok harangokkal való kombinálását. Ez a stílus, bár a 2000-es évek elejére emlékeztet, ellentmond a jelenlegi trendeknek, és csúnyán néz ki.

A hanyag végeredmény elkerülése érdekében kerülje a túl hosszú harangokat. A kopott és piszkos lábak még a legszebb cipőkkel együtt sem fognak jól kinézni!

A műfaj klasszikusai - harangok és ékek

A harangok és ékek egy klasszikus kombináció, amely tökéletesen változatossá teszi bármely nyári stílust, és segít hangsúlyozni a 70-es évek iránti szeretetét.

Különösen jól fognak működni szantálfa espadrillák fonott éken. Illessze őket egy fekete felsővel és napszemüveggel, és szerezzen egy univerzálist néz séta.

Ha optikailag szeretné meghosszabbítani a lábát, válasszon egy sokkal magasabbat bézs modell. A boka körüli rögzítésnek köszönhetően még kényelmesebb lesz!

Modern kiadás - harangok és tornacipők

Értékeled a szabad és divatos stilizációkat? Harangok tornacipővel. Ez a kombináció tökéletes alkalmi kirándulásokhoz, például egy bevásárlóközpont látogatásához, egy baráti kávészünethez vagy egy hosszú sétához.

A nosztalgikus nőknek azt ajánljuk, hogy térjenek vissza a múltba. Kombináld a harangokat a klasszikusokkal futócipő talppal és egy oversize pulóver divatos mintával. Válassz nagy, kerek fülbevalót, rögzítsd a hajad az ikonikus csattal és már kész is!

Nagyobb kilépések stílusban - harangok és csizmák

Nagyobb kilépést tervez, és nőiesen és elegánsan szeretne kinézni? A harangok telitalálatnak számítanak, különösen, ha csapokkal kötjük össze őket. Az ilyen stílus tökéletes lesz például egy randevúra.

Meleg időben hordhatod magas sarkú szandál. Rögzítsen magas derekú harangokat, amelyekbe légies felsőt csúsztat. Ne feledkezzünk meg az arany ékszerekről és az aranyláncon lévő pénztárcáról sem.

Sikeresen cserélheti a csapokat kényelmesebbekre bárok. Ez egy nagyszerű alternatíva, hogy ugyanolyan elegáns megjelenést biztosítson.

Ha csizmával csengőt visel, ügyeljen arra, hogy a nadrágszárak ne legyenek túl hosszúak. A földig érő nadrágok sarka észrevétlenül megakadhat, és megsérülhet. Ennek elkerülése érdekében ne feledje, hogy a láb hossza a sarok magasságának fele legyen.

Őszi ruha - harangok és csizmák

A harangok és a csizmák egy univerzális kombináció, amely tökéletes lesz az őszi rossz időjárásra. A finom végeredmény érdekében menjen mandula orrú csizma és illeszkedjen egy szűk vagy kissé lazább garbóhoz. A cipő további szigetelése lehetővé teszi, hogy ezt a stílust még hideg télen is viselje.

A bohó stílushoz válassza a klasszikust cowboy csizma ökológiai velúrbőrből készült, és kombinálja őket egy divatos kockás inggel. Ezeknek a cipőknek a láb alól kibújó jellegzetes orrától elképesztően jól nézel ki. 

Az egymás mellé helyezés is divatos megoldás szögletes orrú csizma harangokkal. Válassz egy magassarkú vagy egy posztós modellt, párosítsd hozzá egy fehér inget, és tűzd kontyba a hajad a tökéletes megjelenés érdekében az irodába.

A csengőcsizmák kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a csizma ne legyen túl széles a boka körül. Így kontraproduktívvá válhat, és eltorzíthatja a lábait. Válassz egy bokát átölelő szabást, amely nem tűnik ki a lábakon.

A harangok univerzálisak és stílusosak, ugyanakkor tökéletesen hangsúlyozzák a női alak előnyeit. A többi stílustól függően számos alkalommal viselheti őket - partira, randevúzásra és akár az irodába is. Reméljük, hogy sikerült eloszlatnunk kétségeit az ikonikus nadrágok cipőválasztásával kapcsolatban.