Stílusos bemutató. Cipők karácsonyi partira otthon és munkahelyen


Hamarosan közeledik a céges karácsonyi buli, és még mindig nem tudod, milyen cipőt vegyél fel? Vagy talán azon gondolkodik, milyen lábbeli lesz alkalmas a szeretteivel eltöltött ünnepekre? Ez nagyszerű, mert útmutatónkban sok tippet készítettünk, amelyek segítenek kiválasztani a cipőket a karácsonyi partira. Dolgozni!

Közeleg a karácsony, egyre közelebb a karácsony...

Október vége tökéletes alkalom arra, hogy elkezdjünk gondolkodni a karácsony örömeiről. A csillogó dekorációk már büszkén díszítik a boltok polcait, és a fejedben megjelennek az első ötletek a szeretteidnek szánt ajándékokra? Kétségtelen, hogy rohamosan közelednek az ünnepek! Ez a tökéletes alkalom annak mérlegelésére, hogy mit fog viselni, amikor az első csillag megjelenik az égen. 

Függetlenül attól, hogy céges karácsonyi bulira készül, vagy szeretteivel együtt ünnepli ezt a pillanatot a hangulatos négy fal között, a megfelelően kiválasztott cipők az alapja annak, hogy jól érezze magát és jól nézzen ki. Stílusos útmutatónk rengeteg tippet tartalmaz, amelyek segítenek a helyes választásban. Kezdjük el!

Milyen cipőt vegyen fel egy céges karácsony estéjén?

A hagyományos szenteste vacsorát gyakran céges partik előzik meg, ahol az együtt dolgozóknak lehetőségük nyílik arra, hogy jobban megismerjék egymást, és társaságukban töltsenek időt, felejthetetlen emlékeket teremtve az elkövetkező években. 

Ez az esemény megszervezhető a munkahelyen vagy egy többé-kevésbé elegáns étteremben. A hely, ahol a cég karácsony estéje zajlik, remek kiindulópont a bulihoz illő ruhák kiválasztásához.

Céges karácsony este az irodában

Ha a céges szenteste az irodában van tervezve, nem kell túl sokat öltözködni. Ennek elkerülése érdekében azonban semmilyen körülmények között ne viseljen sportruhát faux-pas

A hölgyek klasszikus irodai ruhákat vagy szivarkákat és ingeket viselhetnek. A preferenciáitól függően választhat Piros sarkú cipőamely kiemeli az alkalmat, vagy válasszon kényelmes Természetes bőrből készült naplopók. Ezek is nagyszerű megoldások lesznek a térdcsizmán át egy kényelmes oszloponamit viselhetsz ceruzával vagy kiszélesedő midiszoknyával.

Az uraknak viszont érdemes a bevált megoldásokat választani, és az egyszerű, visszafogott színű farmer mellett, gondosan vasalt karácsonyi témájú inggel dönteni. Tökéletesen kiegészítik az egészet klasszikus formális cipő. Ha szeretnéd még jobban kihangsúlyozni a karácsonyi hangulatot, akkor vegyél fel olyan nadrágot, amely közvetlenül a boka fölött végződik, és válassz színes, karácsonyi zoknikat. Ezt a szettet viselheted barna brogues vagy Jodhpur csizma minimalista stílusban.

Céges karácsony este egy étteremben

Egy kicsit más kötelező viselet akkor érvényes, ha a céges bulit egy kiváló étteremben tartják. Lazíts! Könnyebb, mint gondolnád!

A nők számára a kedvenc szabású ruhák, például piros, gesztenyebarna vagy üvegzöld színekben remekül működnek. Ezek az árnyalatok erősen kötődnek az ünnepekhez, és remekül mutatnak vörös rúzsokkal és aranyszínű kiegészítőkkel. Választ aranyszínű, csillogó csapokamelyek optikailag meghosszabbítják a lábad és megadják neked "azt a valamit". Ne feledkezzen meg az arany ékszerekről, hogy kiegészítse ezt a stílusos készletet. Ha a fényes ruha mellett döntött, kerülje az extra talmi használatát, hogy ne vigye túlzásba, és ne kezdjen el karácsonyfára hasonlítani. Tökéletesek egy ilyen stílushoz bézs vagy fekete magassarkú.

A férfiaknak viszont ajánlott klasszikus öltönyt és fehér inget viselni. Hogy némi figyelmetlenséget adjon ehhez az öltözékhez, viselhet csokornyakkendőt vagy karácsonyi témájú zoknit. Ne feledje azonban, hogy öltönyhöz passzolnak a legjobban hivatalos öltöny cipő. Illessze a cipőt az öv színéhez, és élvezze az egységes megjelenést.

Milyen cipőt válasszak karácsonyi vacsorára?

A karácsony esti vacsora szeretteivel olyan időszak, amelyre sokan egész évben várnak. Nem csoda! A karácsony varázsa csodákra képes, és a szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel és a tágabb családdal eltöltött pillanatok örökre emlékezetesek maradnak. Érdekel, mit vegyen fel ezen a különleges napon? Semmi bonyolult! A választás attól függ, hogy hol tölti a nyaralást.

Szenteste vacsora otthon

Függetlenül attól, hogy saját otthonában szervezi a karácsonyi vacsorát, vagy ha szülőföldjére látogat, a hangulatos légkör azt jelenti, hogy nem akar túl formálisnak tűnni, és a lehető legkényelmesebben szeretné magát eltölteni szeretteivel.

Emiatt a kedvenc karácsonyi témával díszített nadrágod és pulóvered remek választás lesz. A szép papucsok tökéletesek lesznek egy ilyen készlethez. Te fogsz választani rénszarvassal bolyhosúgy döntesz klasszikus modell Mikulás? A döntés a tiéd!

Szenteste vacsora a vendégeknél

Ha tágabb családhoz látogat, ahol nem érzi magát annyira kényelmesen, az ing és a nadrág nagyszerű választás. Ha a parti viszonylag formális és elegáns, fontolja meg a cipőt, hogy kiegészítse az öltözékét. Az urak maradjanak a klasszikus cipőknél, a hölgyek pedig a pumpáknál. Ügyeljen arra, hogy vendéglátói ne bánják, ha a cipőben marad.