Sportcipő az alkalmi stílushoz - hogyan kell viselni?


Mindenkinek megvan a maga preferenciája az öltözködési stílusát illetően. Ha minden nap lazább és kényelmesebb kombinációkat választ, a sportcipők nem hiányozhatnak a szekrényből. Azt tanácsoljuk, hogyan kombinálhatjuk őket alkalmi stilizációkkal, és felfedhetjük, hogy mely modellek a szezon slágerei!

Sportcipő - nők és férfiak imádják

Sokat lehetne mondani a sportcipők előnyeiről - kényelmes, stabil, divatos, sok alkalomra alkalmas. Így aligha meglepő, hogy minden szekrényben megtalálhatók. Ma már nem csak az edzőteremben vagy a sportban, hanem napi rendszerességgel, sőt még formálisabb alkalmakkor is viselik. Tökéletesen illeszkednek az elegánsabb stilizációkhoz, és kiegészítik az alkalmi stílusokat. Az urak nem félnek öltönyökkel párosítani őket, a hölgyek pedig ruhákkal. Minden évszakban és életkortól függetlenül szerepelnek a rangsorban.

Hogyan kombinálható a sportcipő a mindennapi stilizációkkal - tippek?

  • Válassza a kényelmet - ha napi szinten inkább a laza stílust részesíti előnyben, akkor minden bizonnyal törődik a kényelemmel. Tehát olyan sportcipőt válassz, amely garantálja. A sportnadrág, a kocogó vagy a farmer minden sportcipőt jól mutat.
  • Hölgyeim a könnyű, nőies stilizációkhoz, mind a cipőket, mind a masszív cipőket ajánljuk, amelyek most abszolút trendnek számítanak! A nagyméretű, színes és old-school cipők még a legelegánsabb kombinációknak is baleseti megjelenést kölcsönöznek, tökéletesen passzolnak a nyári ruhákhoz, de a overallokhoz vagy a női öltönyökhöz is.
  • Férfiaknak, elegáns stílusokhoz cipőt, minden fekete cipőt, merészebbeknek pedig színes cipőt ajánlunk. Manapság divat érdekes módon megtörni a stílust, így még cipővel is divatos, alkalmi ruhát készíthet.
  • Minden típusú sportcipő minden nap remekül fog kinézni nőknek és férfiaknak egyaránt, farmerrel, pólóval, pulóverrel vagy pulóverrel. Követheti trendi tippjeinket, vagy egyszerűen kiválaszthatja, hogy mit szeretne. A sportcipők divatja olyan hatalmas kérdéssé vált, hogy gyakorlatilag minden vágás, szín és modell naprakész, és tökéletesen kiegészíti a stílust.
  • A sportcipőt is egyre bátrabban használják az üzleti öltözködési szabályokban. A dolgozóknak már nem kell magas sarkú cipő, lakkozott bőrcipő és elegáns cipő, de sok szabadság marad rájuk. Női öltöny és Converses - remek ötlet! Elegáns gyűrődő nadrág, ing és nadrágtartó, cipőkkel párosítva - bika szeme. Természetesen még mindig jobb választani a fontos üzleti találkozókra mokaszin vagy cipő férfiaknak ill balerinák és transzferek nők esetében, de napi rendszerességgel - erősen támogatjuk a sportváltozatokat!

Sportcipők alkalmi stilizációkhoz - a 2019/2020 -as év legnagyobb trendjei

Javaslatok nőknek:

Javaslatok férfiaknak:

Összefoglalva, a sportcipőknek sok arca van. A választék olyan hatalmas, hogy könnyen megtalálhatja a saját változatát. Javasoljuk, hogy böngésszen a nőknek és férfiaknak szóló KeeShoes kínálatban. Kövesse tippjeinket, és alkalmi cipője tökéletesen illeszkedik. Sok szerencsét!