Sport női szandál - áttekintés


Nyáron különösen fontos számunkra a cipők viselése. A hőségben könnyen lehet kukoricát és horzsolást szerezni, ami rendkívül kellemetlen lehet. Azonban nem minden nő akar mindig magas ékű szandált viselni. A hosszú túrákhoz vagy egyszerűen az aktív életmódhoz kissé eltérő lábbeli szükséges. Mit vegyek fel akkor? Bemutatjuk a női sportszandálokat, amelyekkel bárhová el lehet menni!

Sport női szandál - kényelmes klasszikusok

Hegymászás, külföldi városok sok órás látogatása, hosszú gyalogtúrák. Nyáron próbára teszi a lábát. Ilyenkor a legfontosabb a maximális lélegzőképesség, a kényelmes talp és a tartós hevederek. Tipikus sportos női szandál különböző változatokban kaphatók.

Egy szabványos, nagyon univerzális opció pl. Szandál 4F W H4L19-SAD002 20S fekete fekete. Egyszerű, de kifejező, alapvetően bármilyen ruhához passzolnak. Fiatal lánynak és érett nőnek egyaránt alkalmasak. A profilozott talp nagy tapadást biztosít, és a rugalmas pántok szilárdan tartják a cipőt a lábán. Ilyen sportos női szandál rendkívül könnyű felvenni őket, mert csak fel kell húzni őket!

Nem szükséges azonban unalmas, fekete párokat választani. A kifejező színű betétekkel ellátott opciók, mint pl DK női szandál, világos szürke EVA aljú. A talp modern, szabadalmaztatott habbal van töltve, amely rendkívül kényelmes alapot biztosít a lábnak. Az erős tépőzár szilárdan tartja a lábbelit a lábán, ugyanakkor megkönnyíti a fel- és lehúzást.

Sport női szandál - kompromisszum a kényelem és az esztétika között

Nem minden hölgy van meggyőződve egy tipikus sport stílusról. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nyári ízlése miatt mindig kevésbé kényelmes papuccsal, sarokkal vagy finom pántokkal kell megküzdenie. Sport női szandál egyszerre kényelmes és esztétikus is lehet!

Hálás megoldás a természetes bőrből készült modellek, mint pl sportszandál sötétkék / ezüst Filippo 245. Ebben a párban a divatos csíkok kényelmes, profilozott talppal vannak kombinálva. A csillogó akcentus finom, de nagyon elbűvölő. Ilyen sportos női szandál Jól illeszkednek egy könnyű nyári ruhához vagy rövid nadrághoz. Ennek köszönhetően szépen és nőiesen nézhet ki, miközben teljes kényelmet biztosít. A pántok kényelmes elrendezése még a bunyós nőknek is megfelel!

Olyan modellek, mint pl. kényelmes szandál INBLU ezüst-grafit szürke. Az ezüst mintázatú csíkok rendkívül dekoratívak, ugyanakkor kellően szélesek és stabilak. A természetes bőrből készült talp profilja úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a láb legegészségesebb helyzetét. Csökkenti az ízületek terhelését, még akkor is, ha nagyon egyenetlen talajon jár.

Egy ízléses modell is pl. Kényelmes Filippo szandál tépőzáras bézs barnával. Természetes bőrből is készülnek. Nem sokat nyomnak, így lehetővé teszik, hogy valóban szabadon sétálhasson. A kissé magasabb talp hozzáad néhány centimétert, és optikailag meghosszabbítja a lábakat. Ugyanakkor nagyon rugalmas, így bármilyen felülethez alkalmazkodik.

Sport szandál nőknek - a legérdekesebb ajánlatok

Azok a hölgyek, akik nagy jelentőséget tulajdonítanak mindennapi stílusuknak, minden bizonnyal a legdivatosabb, legeredetibb cipőt keresik, évszaktól függetlenül. Nem feltűnő sport szandál nőknek érdekes kiegészítés is lehet. Manapság még a népszerű láncmárkák tervezői is merészebb trendeket alkalmaznak.

Különösen kifejező modell pl. Fila Disruptor szandál Wmn 12V Fekete Fekete fekete. Illeszkednek az alternatív, utcai öltözködési stílushoz, amely rendkívül divatos a fiatalok körében. A felsőrész kellemes tapintású textil anyagból készült, amely jól elvezeti a hőt és az izzadságot. A tépőzáras rögzítők képesek a bilincs beállítására. A jellegzetes, agresszív talp nagy tapadást biztosít minden körülmények között.

Az elmúlt évek legdivatosabb nyári stilizációi közé tartoznak a boho stílusú ruhák és kiegészítők. Ez a könnyű, hippi fesztivál design tökéletes egy nyaraláshoz. A szellős ruhák, fodros szoknyák és szakadt, elszíneződött farmer rövidnadrágok tökéletesek lesznek pl. American Club Sandals Light EVA Spód Amerikai. A csíkokon található azték minta tökéletesen illeszkedik a boho stílushoz. A kiváló minőségű talp EVA habbetéttel a sportszandál nagyon könnyű változata. A textil felsőrész és bélés rendkívül kényelmes, valamint tartós és vízálló. Az erős tépőzáras rögzítés könnyen alkalmazkodik a láb alakjához.

A sportos női szandálnak mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie, de esztétikus és divatos is lehet. A nyári cipők különböző modelljeinek hatalmas választékát találja a KeeShoes. Tekintse meg az ajánlatot, hogy megtalálja a legjobb cipőt minden alkalomra és évszakra!