Preschooler papucs - öt tipp a lábbeli kiválasztásához egy fiatal láb számára

Az óvodásnak megfelelő cipő kiválasztása valódi kihívás! A gyermek lába növekszik, ezért azt nem szabad deformálni a rosszul választott cipő miatt, de mit jelent ez valójában? A mai napról a blogunkon.

méret

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a gyermekcipő kissé hosszabb legyen, mint a kisgyermek lába. Kicsit gondolkodva - egy maximális centimétert értünk! A gyermek lába növekszik, de ne vásároljunk túl sok cipőt, mert a kisgyermek lába belemozdul - és így nagyon közel van a sérülésekhez.

A legjobb a cipő méretének ellenőrzése, ha a cipőt lábára helyezi - a kisgyermeknek állnia kell a cipőben. A nagy lábujj ne érintse meg a cipő végét - ha igen, akkor azt jelenti, hogy a cipő túl nagy. A megfelelő méret a legegyszerűbben ellenőrizhető, hogy lábujjjal látták el a cipőt. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a különféle vállalatok méretei eltérhetnek egymástól.

Fiú papucs Ren De 112 kék

egyedüli

Az egyik legfontosabb dolog, amely a kisgyermekek számára cipő kiválasztásakor irányít minket, az egyetlen talp. Rugalmasnak kell lennie, hogy ne zavarja a láb természetes mozgását. Érdemes ellenőrizni, hogy a talp nem csúszásmentes réteggel van bevonva, amelynek köszönhetően a kisgyermek nyugodtan csúszhat sima és viszonylag csúszós felületeken. Az ortózisok egyik felhasználására szolgáló anyag a hőgumi. Ez a puha anyag jó tapadást és nagy rugalmasságot biztosít. A vezető márkák gyártóitól megtalálja - javasoljuk, hogy ellenőrizze például a Befado gyermekcipőt.

Fiú papucs Befado 110p271

kapocs

Az óvodások már nagyrészt függetlenek, azonban mindenképpen érdemes a kapocs egyszerűnek lenni, például tépőzáras vagy reteszes. Ez a kapocs erős, ugyanakkor a gyermek megpróbálhatja felhelyezni és rögzíteni a cipőt. Megfelelő rögzítés található többek között a Befado és a Ren But papucsban.

Lányos papucs szív Befado 242p054 rózsaszín

Lélegző anyag

A papucs minden elemének, nevezetesen a talpnak, a talpbetétnek és a felső résznek szellőző anyagból kell készülnie. A papucsban lévő kisgyermek szinte egész nap eltölti, ezért érdemes befektetni egy tisztességes anyagba, amelyet antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal gazdagítanak. Papucs vásárlásakor vegye figyelembe elsősorban a talpát. A Befado papucsok hőgumiból készültek, és nemcsak a gyermek lábához vannak illesztve és hozzáigazítva, hanem lélegzőek is.

Lányos papucs Befado 346y016 sötétkék

A cipő lábujja

A kisgyermek lába nagyon műanyag, így bármilyen deformációra hajlamos. A papucsok túl szoros vége például beszorult körmöket, kopásokat és hólyagokat okozhat. A cipő kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a lábujja széles és magas legyen. Ennek köszönhetően a gyermek lába nem lesz összenyomva, és elkerüljük a lehetséges sérüléseket.

Befado 273X152 papucs cipő