Őszi takarítás! Milyen cipőnek kell lennie a szekrényben?

A nyár lassan véget ér, tehát érdemes felkészülni a következő szezonra. Noha szeptember kényezteti az időjárást és hagyja elfelejteni az esést, október sokkal hidegebb lesz. Nem marad, tehát nem más, mint átnézni a szekrényét, és megnézni, mi hiányzik az őszi szezonra.

 

Javasoljuk, hogy az áttekintést a ruhásszekrényből kezdje el a cipővel, mivel ezek képezik az alapot ezeknek a hűvösebb napoknak. Érdemes forgatni velük, és így helyet biztosítani az új párok számára. A cipőket nem csak az alapján lehet osztályozni, hogy továbbra is alkalmasak-e sétára, hanem azért is, mert divatosak ebben a szezonban. Ha szeretné követni a trendeket, akkor a 2016. őszi legérdekesebb trendeket szolgáljuk fel.

Állati témák

Az állatok világának, vagy a leopárd ihletésű princijeinek a sok évszakra szóló foltok rendkívüli helyzetben vannak a divat trendek között. A 2016/2017-es őszi-téli szezon Kenzo kollekciójának köszönhetően egy színes zebra csatlakozott a csoporthoz. Az e motívum ihlette cipők itt találhatók:

Női szivattyúk Big Star 27452 szürke / arany

metallicitás

A cipőnek ebben a szezonban fel kell hívnia a figyelmet! Csillogás, flitterek és fémes festékek azt jelzik, hogy a diszkó tendenciája visszatér. Nemcsak a fionisták számára alkalmas, hanem azoknak a nőknek is, akik stilizálásuk során elkerülik az extravagánst. Remekül működnek a klasszikus, sötét nadrágokkal és egy fehér pólóval. Az alábbiakban találsz cipőt, amely inspirál:

Angello 715 balerina

Ha azonban egy ilyen villanás túl sok neked, tedd fel ennek a trendnek egy finomabb változatát:

Szivattyúk a Szpilka Złote Espinto 456/72-en

70 év.

Noha a 90-es évek visszatérnek a világ legújabb tervezőinek gyűjteményeihez, az 1970-es évek a legjobbak a cipőkészítő gyűjteményekben: lekerekített orr, széles sarkú cipő, platformok ... Ez csak néhány olyan trend, amely nem vonzza mindenkit. Lehet, hogy a következő javaslatok megyek a szívedbe?

Edeo 2119 fekete sarkú cipő fekete

Orr tüskék

A 70-es évek divatja és a kerek lábujjak nem zárják ki egy másik, ugyanolyan divatos tendenciát. Nevezetesen - hegyes lábujjú cipő. Bár sokan kényelmetlennek tűnhetnek, sokkal nőiesbben viselnek, mint a kerek lábujjakkal rendelkező modellek. A legjobb kezdeni egy finom tüskével, mint a képeken:

Magas sarkú cipő a Cobalt Espinto 456-on

Magas csizma

A tendencia évek óta folyamatosan a csúcson van. A csillagok még a nadrág helyett magas csizmát is választanak. Nem vagyunk ennek a megoldásnak a rajongói, de az ilyen magas csizma tökéletesen illeszkedik a levegős ruhákba és rövidnadrágba. Ebben az esetben az alábbiakhoz hasonló szorosan illeszkedő csizma működik a legjobban:

Caprice 25540 stretch női csizma fekete

Ha azonban az időjárás nem jobb, akkor vegye fel egy kissé szélesebb felső felét és öltözze fel nadrágjára. A Badura női cipő ideális erre, az alábbi képen látható módon:

Aranycsizma Badura 9097 fekete díszítéssel

Reméljük, hogy a trendek rövid áttekintése segít Önnek a szekrényközi időszak áttekintésében. A fenti tendenciák közül melyik lopta el a szíved és kiegészíti a ruhásszekrényét? Vagy talán ezen javaslatok egyike már az Ön szekrényében található?