Női öltöny nem csak az irodába. Azt tanácsoljuk, melyik cipő illik hozzá


Az utóbbi időben nagyon népszerűvé váltak a női öltönyök. Sok nő nem csak az irodában hordja, hanem különféle rendezvényeken is - esküvők, afterpartik, keresztelők. A női öltönyöknek nem csak az elegáns stílus elemeinek kell lenniük. Napi szinten is sikeresen viselhetők. Kíváncsi vagy, melyik cipő illik egy női öltönyhöz? Remekül eltaláltad!

Egy öltöny női kiadásban

Az öltöny minden férfi ruhatárának alapja, amelyet szinte minden hivatalos rendezvényen viselnek. Az öltöny egyetemessége azonban a nőket is hamar megszerette. Ez a trend mostanában nagyon népszerűvé vált!

A női öltönyöket szívesen viselik esküvőkön, partikon vagy keresztelőkön. Az elegáns öltözéket igénylő körülmények nem az egyetlen alkalom, amikor felveheti kedvenc öltönyét. A kényelmes szabás és a rugalmas anyag megkönnyíti az öltöny mindennapi viselését.

Hogyan válasszunk cipőt egy női öltönyhöz?

Az öltöny cipőjének kiválasztásakor kövesse egy szabályt: az öltönyéhez választott cipőknek ki kell egészíteniük szabását és stílusát. Attól függően, hogy mit választ, professzionális és elegáns lehet néz vagy nyugodt légkört varázsolhat stílusához.

A klasszikus pumpák - mind a lapos, mind a magassarkú - alkalmasak hivatalos alkalmakra. Sikeresen felvehet kényelmes balerinákat vagy mokaszinokat az irodában. A tornacipők és tornacipők segítenek abban, hogy laza végeredményt érj el, például a barátokkal való kiránduláshoz.

Hogyan válasszuk ki a cipő színét egy női öltönyhöz?

A divatban nincsenek szabályok. Ha azonban nem akar elköteleződni faux-pas, válasszon bevált színkombinációkat.

Fekete cipőt illeszthetsz fekete női öltönyhöz, vagy játszhatsz a színekkel. Hangulatától és természetesen a körülményektől függően válasszon kontrasztos fehéret vagy szürkét, vagy válasszon élénk, élénk árnyalatú lábbelit.

A púderrózsaszín magassarkú társaságában remekül mutat majd egy fehér női öltöny. Ezt a kombinációt azok a menyasszonyok szeretik, akik nem szeretnének fehér ruhát viselni az esküvőjükön. Amikor fiú keresztelőt választasz, válassz kék sarkú vagy sötétkék magassarkút.

Párosítsd össze a színes öltönyöket hasonló színpaletta árnyalataival vagy kontrasztos színekkel.

Női öltöny és pumpák

Az öltöny tökéletes stíluselem az irodába, valamint különféle, hivatalos öltözéket igénylő rendezvényekre.

De ne felejtse el megtalálni az egyensúlyt a stílusos megjelenés és a kényelem között, bármilyen alkalomról is legyen szó. Az égig érő sarkú istenien fog kinézni egy esküvőn vagy afterpartyon, de érdemes beszerezni egy tartalék lapos cipőt, hogy ne szenvedjen elviselhetetlen lábfájdalmat egy mulatságos éjszaka után.

Alapvetően a saroknak elég magasnak kell lenniük ahhoz, hogy vizuálisan meghosszabbítsák a lábakat és karcsúsítsák az alakot, miközben nem akadályozzák a mozgást. 

Ha fontos a kényelem egy hosszú munkanap alatt, válasszon egy kényelmes tömbös vagy alacsony sarkú szivattyút.

Válasszon visszafogott árnyalatokat az irodába - fekete, szürke, fehér vagy barna. Különleges események, mint például esküvők, utóbulik vagy keresztelőpartik esetén viseljen színes gombostűket, hogy kiemelje a buli örömteli jellegét.

Női öltöny és szandál

A nyár stílusos lehetősége a női öltöny és az elegáns szandál kombinációja. Így kifinomult megjelenést kölcsönöz ruhájának, ugyanakkor nagyon kényelmesen fogod érezni magad.

választ fekete szandál kényelmes boka rögzítéssel. A vastag, stabil oszlop kényelmessé teszi Önt terveitől függetlenül. Ha még nagyobbra értékeli a kényelmet, állítson be egy fekete öltönyt lapos szandállal. Választ klasszikus fekete vagy energizáló sárga és élvezze a fenomenális végeredményt. 

Hajtsa fel kétszer az öltönynadrág szárát, és rögzítse a díszes karkötőt a bokája köré. WOW hatás garantált!

Női öltöny és lapos cipő

Lapos talpú cipő kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy az öltönynadrág ne húzza a talajt. A közvetlenül a boka fölött végződő nadrág lesz a legjobban. 

Annak érdekében, hogy a lapos cipők ellenére a lábak az égig érő hatást érjék el, válasszon bézs színű cipőt világos öltönyhöz; fekete, míg egy szett fekete balerinákkal. Ne felejtsen el azonban vékony, fekete térdzoknit vagy zoknit viselni, amely összefüggő körvonalat hoz létre a lábakon, aminek köszönhetően elkerülheti az alak optikai megrövidülését.

Cipők és tornacipők öltönyhöz

Mit szólnál egy stílusos dress code-hoz üzleti alkalmi? Ez az opció tökéletes alkalmi bulikhoz. Testvér születésnapja, esetleg grillezés a kertben a sógoroknál? Ha tornacipőt vagy öltönyös tornacipőt választ, biztos lehet benne, hogy az alkalomhoz illően fog kinézni, miközben kényelmes is lesz. 

A maximális hétköznapi hatás érdekében az üzleti elegancia megőrzése mellett válasszon stílusos tornacipőt. Jó szórakozást a divathoz, és döntsön modell egyenesen a 90-es évekből. vagy válassz modern design klasszikus fekete színben.

A választás rajtad múlik

Mint látható, a női öltöny cipőjének kiválasztása nagyon egyszerű feladat. Ha fontos a kényelem és a könnyű mozgás, vegyen fel tornacipőt vagy balerinát. Ha elegánsnak és professzionálisnak szeretnél kinézni, a sarkú cipő lesz a szövetségesed.