Női jumpsuit az Ön stílusában. Ellenőrizze, hogy melyik cipő illik hozzá


A jumpsuiteknek sok támogatója van. Bár a WC használata kissé kényelmetlen lehet bennük, kiváló kiindulópont az eredeti stilizáció különösebb erőfeszítés nélkül történő létrehozásához. Napi szinten és elegánsabb öltözéket igénylő formálisabb alkalmakra egyaránt viselhetők, és minden alkalommal fenomenálisan néznek ki. Merítsen ihletet, és nézze meg, melyik cipő illik a legjobban egy kombinéhoz.

Gyönyörűen nézzen ki különösebb erőfeszítés nélkül

A nők szerte a világon okkal szeretik az overallt. Bár bennük a wc használata némi fájdalommal járhat, sokkal több előnyük van, amiért egyszerűen szeretjük őket, és megbocsátjuk a vécélátogatás közbeni kellemetlenségeket.

Először is, annyira univerzálisak, hogy különféle alkalmakra illenek – az otthon töltött naptól kezdve a baráti találkozón át az esküvőkig, keresztelőkig vagy egyéb elegáns ruhát igénylő alkalmakig.

Másodszor, az overall nagyon kényelmes. Választhatsz egy bő szabást, ami olyan légies és kényelmes lesz, mint kedvenc maxiruhád, vagy választhatsz egy rugalmas, mégis elegáns anyagot, ami tökéletes lesz az irodába vagy egy állásinterjúra. 

Harmadszor, ha úgy döntesz, hogy jumpsuitot veszel, nem kell hosszú órákat a ruhatárad előtt töltened azzal, hogy panaszkodsz, hogy nincs mit felvenned. Nincs más dolgod, mint kiválasztani néhány kiegészítőt, például ékszert, kézitáskát, cipőt és ... kész. Elindulhat az út, és biztos lehet benne, hogy gyönyörűen fog kinézni. És mindezt különösebb erőfeszítés nélkül!

Hogyan illeszthető a cipő az öltönyhöz?

Tapasztalatból tudjuk, hogy néhány nő számára komoly kihívást jelenthet a cipő kiválasztása jumpsuithoz. Szerencsére elkészítettünk bevált trükköket, amelyek nagyon megkönnyítik ezt a feladatot. Kezdjük!

1. szabály. Illessze a cipőt a láb vágásához

A jumpsuit cipőjének kiválasztásakor a lábszár vágása vezéreljen - hasonlóan, mint a nadrágok esetében. Ha egyenes lábú öltönyről van szó, akkor alkalomtól függően vegyen fel pumpát, szandált, balerinát vagy klasszikus tornacipőt. 

A jumpsuit lábai bő és szélesek, mint a harangokban? A hegyes orrú magassarkú mellett a balettcipő vagy csizma is remekül fog kinézni. Ügyeljen arra, hogy a választott lábbelinek hosszúkás orra legyen. Így a lábai igazán lenyűgözőek lesznek, és optikailag nem rövidülnek meg. 

Ha szűk, keskeny szárú kombinéval van dolgod, viselhetsz tornacipőt vagy katonai stílusú csizmát. Télen a jól illeszkedő csizma is remek.

Az öltönyeidet szegélyek díszítik? Varázsoljon sportos megjelenést, ha kedvenc árnyalatában kényelmes cipőket választ. Kényelmes és divatos egész nap? Ebben az esetben mindenképpen lehetséges! 

2. szabály. Kerülje a kontrasztokat

Míg a divatban gyakran szeretjük a kontrasztos kombinációkat, a kombiné és a cipő két kifejező, de egymásnak ellentmondó árnyalatának párhuzamba állítása kissé lehengerlőnek tűnhet. Válasszon olyan színű cipőt, amely kiegészíti az öltözékét. Ennek köszönhetően elkerülheti a lábak optikai megrövidülését, és a karcsúbb alak illúzióját keltheti.

Ahelyett, hogy fekete cipőt viselne fehér kombinéval, válasszon fehér vagy bézs modellt. Szívesen mennél ki egy szürke kombinéban? Ez a szín tökéletesen kiegészíti a barna cipőt. 

3. szabály: Ne félj játszani a divattal

Nagyon jól tudjuk, hogy a divat szabályait gyakran meg kell szegni. Ne féljen játszani a stílusokkal, és fejezze ki személyes stílusát az azt legjobban tükröző kombinációkkal. 

A magas sarkú szandálok egy sportszegélyű kombinéval rendkívül elegánsak lesznek, ha minden kiegészítődhez passzolsz. Arany ékszerek és egy kézitáska csillogó lánccal tökéletes lesz. Szívesen viselnél egy elegáns jumpsuitot? Kedvenc fehér tornacipő nem lesz faux-pas, ha hosszú trench kabáttal és divatos baseball sapkával párosítod őket.

Kész megoldások. Merítsen ihletet!

Ha azonban nem szeret játszani a divattal, és inkább a kész, bevált megoldásokat részesíti előnyben, mi elkészítettük azokat. Merítsen ihletet!

Irodai öltöny

Viselsz fekete overált az irodába? Ez egy nagyszerű választás! Az elegáns megjelenés érdekében sötét harisnyával és zoknival párosítsa szürke pumpák alacsony sarkon vagy fogadj rá bézs naplopók lánccal. A második esetben ne felejtse el finoman feltekerni a lábakat, hogy szabaddá tegye a bokát, és az optikai lábhosszabbítás hatását érje el. 

Dátum jumpsuit

A jumpsuit nagyszerű választás egy randevúhoz. Ha romantikus stílus kialakításának alapjaként kezeli, nem vesztegeti az idejét azon, hogy mit vegyen fel. Fesd pirosra az ajkaidat és viseld piros lakkozott sarkú. WOW hatás garantált! 

Mindennapi jumpsuit

Ha fontosnak tartja a kényelmet és a kényelmet egész nap, kombinálja kedvenc kombinéját tornacipővel, tornacipővel vagy espadrillával. Egy hideg napon vegyen fel egy katanát vagy egy bőrkabátot, és már kész is. 

Öltöny ünnepi alkalomra

Egy barát esküvője, gyermeke keresztelője, esetleg egy fontos üzleti találkozó? Az ilyen alkalmakkor hivatalos öltözködési kódot kell követni. Egy elegáns stílusú jumpsuit lesz a sláger, ha ugyanolyan lenyűgöző lábbelikkel kombinálod. Mit szólsz bézs magassarkú, fényes masnival?

Amint látja, a búvárruhához való csizma kiválasztása nagyon egyszerű. Alkoss a lábbelit a körülményekhez, hangulatodhoz és az öltözék többi részéhez nézez felkelti mindenki figyelmét, aki meglát. Sok szerencsét!