Nézd meg, hogyan válassz cipőt az alakod formájához


Homokóra, oszlop, alma, körte, fordított háromszög... A női alak minden típusa gyönyörű! Legyen az érzéki csípője, sportos vállai vagy tökéletesen sportos ívei, mindenképpen vonzónak szeretne tűnni. Az egyik bevált módszer, amellyel hangsúlyozhatod alakod erősségeit, a megfelelő cipőválasztás. Nézd meg, hogyan érheted el a WOW hatást!

Egy dolog, ami segít elrejteni hiányosságait, és kiemeli alakja erősségeit

Kíváncsi vagy, hogyan hangsúlyozd ki alakod erősségeit, és egyben rejtsd el tökéletlenségeit? Az egyetlen dolog, amire szüksége van, az... megfelelően kiválasztott cipő! Ők segítenek elérni a kívánt WOW-effektust, így előnyös megjelenést kölcsönöznek, függetlenül attól, hogy homokóra, alma vagy körte alakú tested van. 

Olvassa el útmutatónkat, amelyben minden esetet külön elemeztünk, és olyan bevált megoldásokat javasoltunk, amelyek mindig magabiztosnak érzik magukat. Kezdjük el!

Homokóra cipő

A keskeny derék, a dús mellek és a csípő minden homokóra ismertetőjegye. Isteni formáid kiemeléséhez válassz nyitott orrú cipőket, amelyek még több szexuális vonzerőt kölcsönöznek neked. 

Kerülje a nehéz lábbeliket, amelyek megzavarhatják testarányait. Ha egy kényelmes alkalmi cipőt keresel, válassz egy férfi ihletésű alacsony cipőt, amelyet még szűk ruhákhoz is viselhetsz. A balerinák is bikaszemnek bizonyulnak minden homokóra számára. 

Kerülje a vékony sarkú cipőket, amelyektől a lábai nagyobbnak tűnhetnek, mint amilyenek valójában. Formáit például ékek vagy oszlopok egyensúlyozzák ki.

Cipő egy fordított háromszöghez

Viszonylag széles a vállai, ugyanakkor formás, karcsú lábai vannak? Te egy tipikus fordított háromszög vagy! A platformok és a különböző típusú masszív talpak az ilyen testalkatú nők számára készültek, és tökéletes ellensúlyt biztosítanak a masszív vállaknak. 

A nehezebb lábbelik tökéletesen segítenek a testarányok kiegyensúlyozásában. Válassz kerek vagy szögletes orrú cipőket, amelyek természetesen felhívják a figyelmet alakod erősségeire. 

A balerinák tökéletesen kiegészítik karcsú lábait. Naponta viseljen naplopót vagy tornacipőt is. Hideg napokon válasszon érdekes színű blokksarkú bokacsizmát vagy klasszikus Chelsea csizmát.

Menjen előre, és válasszon merész színeket és magassarkút, amely egyensúlyba hozza felsőtestét. Mit szólnál a kényelmes oszlopokhoz vagy kényelmes ékekhez? Ebben a cipőben könnyedén a lábadon töltheted az egész napot, ráadásul kiegyensúlyozod az alakod arányait.

Cipő az almának

Ha el szeretné vonni a figyelmet a kiálló pocakjáról, válasszon szemet gyönyörködtető sarkú cipőket, amelyek kiemelik karcsú lábait. Az érdekfeszítő részletek, energetizáló színek és a bokát körülvevő eredeti díszítések minden alma sziluettjével rendelkező nő telitalálatai.

Kerülje a lekerekített orrú cipőket és a platformcipőket, amelyek túl nehéznek tűnhetnek. Ehelyett válasszon hegyes lábujjakat, függőleges díszítéseket és olyan színeket, amelyek megegyeznek azzal, ami jelenleg a lábadon van. A hegyes felületű balettcipők az almához is tökéletesek.

Cipő egy körtéhez

Telt csípő, viszonylag széles combok és vaskos vádli a körte jellemzői. Az alsó és felsőtest közötti egyensúly helyreállításához válassz magassarkút. A nyitott orrú, magas szandál remekül használható. Bevált megoldás lesz a hegyes orrú cipő viselése is, amely a mindennapokban és a nagyobb rendezvényeken is bevált.

Válassz semleges színeket, vagy párosítsd a cipők színét az alsó ruhadarabok színéhez – nadrág, leggings vagy harisnya. Nyitott lábakhoz válasszon bézs cipőt. Így optikailag meghosszabbítja a lábát és karcsúsítja a csípőjét. 

Ügyeljen a lekerekített balerinákra, és kerülje a nyakkendős csizmát, a gladiátorcipőt és a szűk térdig érő csizmát. Ellenkező esetben további figyelmet fordít az alakja hiányosságaira.

Cipők az oszlophoz

Sportos az alakod? Egyszerű szerkezet és kicsi derékvonal jellemzi? Valószínűleg tipikus oszlop vagy.

Egészítse ki egyenes sziluettjét klasszikus szivattyúkkal. Válassz lekerekített vagy mandula orrdarabokat, amelyektől nőies megjelenésed lesz. Másrészt az elegáns tüskék segítenek meghosszabbítani alakját. A bokára rögzített cipők vagy az ilyen magasságban végződő csizmák is remekül működnek.

Kerülje a nehéz cipőket. A balerinák, a klasszikus tornacipők és a tornacipők tökéletesek lesznek az oszlopnak, segítik a sportos formáid megjelenítését. Válassz semleges árnyalatokat, amelyeknek köszönhetően optikailag meghosszabbítod formás lábaidat.

Egyensúly elérése

Egyes nők nincsenek tisztában a cipők fontosságával a megjelenésükben. Megfelelően illeszkedve nem csak gazdagíthatják az öltözéket, de segíthetnek az arányos megjelenés elérésében, feltárják az alak erősségeit, elfedhetik hiányosságait. 

Ha azt szeretnéd, hogy a sziluetted harmonikusan nézzen ki, érdemes olyan cipőt választani, amely illeszkedik testalkatodhoz. Reméljük, hogy útmutatónk eloszlatta kétségeit ezzel kapcsolatban, és segített a helyes döntés meghozatalában.