Nehéz szerelem, vagy hogyan vásároljon kényelmes magassarkút


A magas sarkú cipő iránti szeretet néha kölcsönösség nélküli szerelem. Miért olyan gyakran szeretjük a magas sarkú cipőt?
kényelmetlen?

A magas sarkú cipő iránti szeretet néha kölcsönösség nélküli szerelem. Miért olyan kényelmetlenek a magas sarkú cipők, amelyeket szeretünk? Vannak tökéletes sarkú cipők? Hogyan talál olyan tűsarkú cipőt, amellyel életének hátralévő részét, vagy legalábbis a következő néhány szezont szeretné tölteni? Minden sikeres kapcsolat titka ... kompromisszumok.

Számít a méret!

A látszattal ellentétben a magas sarkú cipő megfelelő méretének kiválasztása nem egyszerű dolog. A magas sarkú cipő, különösen a magassarkú, hogy megfelelően illeszkedjen a lábához, kissé feszesebb lehet, mint a szokásos méret. Ne feledje azonban, hogy nemet kell mondania a kopott sarokra, tyúkszemre és összezsugorodott lábujjra, mivel a lábának kölcsönös tiszteletet kell várnia a cipőjével való kapcsolatától.

Valószínűleg mindannyian emlékezünk arra a tündérmesére, amely szerint Hamupipőke elvesztette a cipőjét a bálon. Változtak az idők, így ha a buli királynője szeretne lenni, nem engedheti meg magának a cipőket, amelyek folyamatosan csúsznak. A mese egy szórakoztató, cipőt váró lányról egy másik fontos kérdésre is megtanít minket. Hamupipőke álombálján csak éjfélig szórakozott, és a gyönyörű cipő tulajdonosának minden bizonnyal táncolnia kell benne egész éjszaka.

Gyakran előfordul, hogy még a jó méretű sarok is eltörik egy kicsit, és túl laza lesz. Ez leggyakrabban a műanyag cipőknél fordul elő, bár a természetes anyagokból készült cipők is hajlamosak erre, bár kisebb mértékben. Ha nem engedheti meg magának a velúr vagy bőr cipőt, és úgy érzi, hogy a cipő túl nagy lesz, használjon szilikon talpbetétet.

<a href="https://keeshoes.hu/sarok-gianmarko-70-1-bezs-bezs-i14035.html"><img src="https://keeshoes.hu/media/ale/auction_image/image1_14035.s2000.jpeg?_=1602356954.6805284" alt="Pumps On Pin Gianmarko 70/1 bézs" title="Bőr Gianmarko szivattyúk"></a>

Minél magasabb, annál jobb?

Ez a szabály csak a partnerére vonatkozik, akivel álmai sarkában mutatkozhat be. A "minél magasabb, annál jobb" elve fordítva működik a sarokmagasság esetén. Bár a túlzottan magas cipők gyönyörű megjelenéssel csábítanak, és hangsúlyozzák a tulajdonos lábát, a gerincnek és a lábnak sem kényelmesek, sem egészségesek, amelyek számára a "gólyalábon" járás nem természetes helyzet. Az egészséges sarokmagasság 4-5 cm, míg a 7 cm-es sarok a napi tökéletes magasság. A 10 cm feletti sarok inkább esti választás azoknak a hölgyeknek, akik már jártasak a magas sarkú cipőben való mozgásban.

Magas cipőben szépnek, nyugodtnak és ésszerűen kényelmesnek kell éreznünk magunkat. A sarok közepére állított sarok minden bizonnyal a cipő stabilitásának mutatója lesz. Ezenkívül a filigrán lábú hölgyeknek ajánlott kissé alacsonyabb csizma, mert ebben az esetben a láb hossza és a sarok magassága közötti arányok számítanak. Az elegáns, nagyobb lábú nők sokkal magasabb papucsot engedhetnek meg maguknak.

A belső számít

Amikor cipőt vásárol, és úgy dönt, hogy hosszabb ideig köt velük, néhány részletre is figyelnie kell. A lábak olyanok, mint a természetes anyagok, így a legjobb választás az organikus anyagokból készült lábbeli - pl. Puha bőr. Érdemes azt is ellenőrizni, hogy vannak -e olyan varratok belül, amelyek dörzsölhetik vagy irritálhatják a bőrt járás közben.

A szerelem, különösen a magas sarkú cipők szeretete, nem ismer határokat. Azonban emlékeznünk kell arra, hogy a gyönyörű, de instabil és kényelmetlen cipő csak a kiállításra alkalmas. A sikeres kapcsolat titka a közelség, ezért a szerencsés cipő olyan cipő, amely gyakran érintkezik a lábbal. Ügyeljen arra, hogy ne szakítsa meg szívét vagy önmagát azzal, hogy fizetésének felét a szekrényben parlagon lévő cipőkre vagy magányos cipőkre költi, amelyek vágynak a finom lába melegére.