Nehéz szerelem, vagy hogyan lehet vásárolni kényelmes sarkú cipő

A magas sarkú cipők iránti szeretet néha a viszonosság nélküli szerelem. Miért olyan kényelmetlen a szeretett csapok? Vannak tökéletes sarkú cipők? Hogyan találja meg azokat a magas sarkú cipőket, amelyekben egész életed végét, vagy legalább néhány évszakot eltölteni akarja? Minden sikeres kapcsolat titka ... kompromisszum.

A méret számít!

A látszattal ellentétben a magas sarkú cipő megfelelő méretének kiválasztása egyáltalán nem egyszerű kérdés. A lábhoz való megfelelő tapadáshoz szükséges rudak, különösen a magas rudak kissé szigorúbbak lehetnek, mint a szokásos méretük. Ne felejtse el azonban, hogy határozottan kell mondania a sarkát, a tyúkszemét és az ujjait, mert a lábad tiszteletben tartják egymást.

Azt hiszem, mindannyian emlékszik egy mesére arról, hogy a Hamupipőke elvesztette a cipőjét a labdán. Az idők megváltoztak, tehát ha pártkirálynővé akarsz válni, nem engedheti meg magának, hogy csúszik. Egy mese egy távollévő lányról, aki varr cipőt, és még egy fontos kérdésben tanít nekünk. A Hamupipőke álomgolyóján csak éjfélig játszott, és a gyönyörű cipő tulajdonosa minden bizonnyal táncolhat rájuk egész éjjel.

Gyakran előfordul, hogy még a megfelelő méretű csapok is kissé szakadnak és túl lazulnak. Ez leggyakrabban a műanyag cipő esetében, bár a természetes anyagból készült cipőre ez a jelenség is vonatkozik, bár kisebb mértékben. Ha nem engedheti meg magának velúr vagy bőrcipőt, és úgy érzi, hogy a lábbeli túl nagy, akkor használjon szilikon betéteket.

Sarok Gianmarko 70/1 bézs

Minél magasabb, annál jobb?

Ez a szabály csak a partnerére vonatkozik, amelynek oldalán bemutathatja magát álma magas sarkában. A "minél magasabb, annál jobb" elv fordítva fordul elő, a sarokmagasság esetében. Annak ellenére, hogy túlságosan magas csizmák csábítják, gyönyörű megjelenésükkel javítják a tulajdonos lábait, a gerinc és a lábak szempontjából sem kényelmesek, sem egészségesek. Az egészséges sarokmagasság 4-5 cm, míg a legfeljebb 7 cm magasságú sarok tökéletes nappali magasságot jelent. A 10 cm feletti sarok inkább esti választás azoknak a nőknek, akiket már megtanítottak a magas sarkú cipőben való mozgásra.

A magas cipőben gyönyörűnek, kényelmesnek és kellemesnek kell lennie. A cipő stabilitásának természetesen meghatározó tényezője lesz a sarok közepén elhelyezkedő sarok. Ezenkívül a csinos lábú nőknek kissé alacsonyabb cipőt ajánlunk, mert ebben az esetben fontos a láb és a sarok hossza. A nagyobb lábakkal rendelkező Elegantki sokkal magasabb papucsot engedhet meg magának.

A belső terek számítanak

Lábbelik vásárlásakor és a hosszabb ideig történő kötés iránti döntés során néhány részletre is oda kell figyelnie. Lábként, mint a természetes anyagok, ezért a legjobb választás az organikus alapanyagokból - például puha bőrből - készült párnázott cipő. Azt is érdemes ellenőrizni, hogy vannak-e olyan varratok a belső tereiben, amelyek járás közben dörzsölhetik vagy irritálhatják a bőrt.

A szerelem, különös tekintettel a magas sarkú cipőre, nem ismeri a határokat. Nem szabad elfelejtenünk azonban, hogy a gyönyörű, de instabil és kényelmetlen cipő csak a kiállításra alkalmas. A sikeres kapcsolat titka a közelség, ezért a boldog cipők olyan cipők, amelyek gyakran érintkeznek a lábával. Ügyeljen arra, hogy ne szakítsa meg sem a szívét, sem a sajátját, mert a fizetésének felét a szekrényben fekvő zsákmányokra, vagy magányos cipőkre költi, amelyek hiányzik a finom lábad melegségétől.