Mukluki - melyek ezek a vicces cipők a télhez?

A Mukluki olyan hagyomány, amely nem ismert a lengyelek számára, de más nemzetek számára is ismert. A Mukluki-t hagyományosan állati bőrből készítették - rénszarvasból vagy fókaból, de a 21. században manapság nem forgalmaznak hasonló termékeket. Ez nem változtat azon a tényen, hogy a név továbbra is működik. Különböző anyagból varrott téli csizma. Nem tipikus hócsizma és csizma. A Mukluki-ban van valami bennük! Érdemes felhasználni és elbűvölni 2018 utolsó napjait!

Pontosan mi ezek a téli cipők?

Ezek a cipők nagyon kényelmesek, nemrégiben divatosak és egyszerűen kívánatosak azoknak a nőknek, akik szeretnek igazán télen érezni magát. A leggyakoribb cipő belülről szőrmel bélelt. Nem túl kemények, nincsenek kemény talppal. Ennek köszönhetően szó szerint úgy érezzük őket, mint az otthoni papucsot. Ez egy nagyszerű érzés, főleg azért, mert néhány napos ünnepek alatt. Mi lenne, ha valódi, ünnepi légkört érezzünk bennük? Elegendő, ha megcsúsztatja őket, és karácsony estéjén továbbléphet családjainak meghódításához. A nap végén csak nyugodtan szeretnénk érezni magát. Azonnal fenntartjuk, hogy nem szigorúan elegáns cipő. Sokoldalúbb, de az egész a stilizálástól függ, és érdemes ragaszkodni ehhez.

Honnan jött hozzánk a mukluki?

Idegen nyelvű szőrös cipőt értenek. És ez a legnagyobb fémjelzésük! Az északi népek jelmezéből származnak. Néhány szezonban a tervezők ismét figyelmet fordítanak rájuk. Különböző stílusokhoz illeszkednek, nem feltétlenül divatosak ebben a szezonban - azaz etnikai és boho stílusban. Ismert azonban, hogy néha jó stilizációval járni, és cipőket választhat a boltokban, különböző színekben, például rózsaszínű vagy szürke színben. Üzletünkben ButyModne.pl hosszabb vagy rövidebb prémes cipőket kínálunk, hogy minden hölgy kiválaszthasson magának valamit.