Mivel viseljünk tornacipőt, hogy mindig jól nézzen ki?


A tornacipő a műfaj klasszikusa. Ezek a cipők évek óta elragadtatták sokoldalúságukkal. Különféle stílusok tökéletes kiegészítői. Kíváncsi vagy, hogyan viselj tornacipőt, és milyen nadrág illik hozzá? Vagy talán nincs meggyőződve arról, hogy hordhatja-e ezeket a cipőket szoknyával és ruhával? Szerencsére ezekre (és más) kérdésekre tudjuk a választ. Kezdjük el!

Hogyan viseljünk tornacipőt?

Sokan kíváncsiak, hogyan kell viselni a cipőket. Van néhány szabály, amelyeket be kell tartania annak érdekében, hogy mindig jól nézzen ki.

Először is válassza ki azt a modellt, amely vizuálisan a legjobban illik ruhatárához. Ha a visszafogott ruhák dominálnak, akkor két lehetőséged van. Folytathatja ezt a trendet, vagy olyan cipőt választhat, amely jelentősen kiemelkedik. Ha a legtöbb ruhád színes és eredeti, válassz klasszikus tornacipőt.

Másodszor, gondosan ápolja cipőjét. Még ha stílusod lenyűgöző is, soha nem fogsz tisztán és harmonikusan kinézni a koszos, kopott lábbeliben. 

Harmadszor, viseljen tornacipőt a megfelelő alkalmakra. Ebben a szezonban határozottan kombinálják a többi formális öltözékkel, de ne feledje, hogy bizonyos körülmények elegánsabb lábbelit igényelnek, például alacsony cipőket vagy pumpákat.

Nem csak sportolásra

Sokan a tornacipőt az edzőtermi lábbelikkel társítják. Bár valójában úgy néznek ki, mint a sportcipők, nem kell egy hétköznapi tréningruhára korlátozódnia. Viselheti őket farmerrel, chino-val, sőt ruhákkal és szoknyákkal is.

Sikeresen viselhet tornacipőt a formálisabb stílus érdekében. Először győződj meg róla, hogy makulátlanul tiszták, majd illeszd össze a többi ruháddal. Választhat fehér inget és fényes leggingset vagy klasszikus egyenes szárú nadrágot, és felveheti kedvenc kabátját.

Ilyen ruhában mehet dolgozni, üzleti találkozóra, de akár bulizni is a kertben.

Monokróm készlet

A cipők egyszerű cipők, amelyek tökéletesen kiegészítik a monokróm stílusban megőrzött készleteket. A stíluslehetőségek gyakorlatilag végtelenek.

Kombinálj fekete pólót divatos horzsolásokkal ellátott fekete nadrággal, fekete kardigánnal és ... fehér tornacipővel. Ez a ruha tökéletes lesz mindennapi sétákhoz, vásárláshoz vagy baráti találkozáshoz.

Így öltözve mehet dolgozni is. Nincs más dolgod, mint felvenni a divatos, vastag keretű szemüveget, klasszikus kontyba kötni a hajad, elegáns fülbevalót és egy kis pénztárcát választani láncon.

A monokróm stílus feldobásához válasszon merész, színes tornacipőket. Ha nadrágot visel, ne felejtse el felhajtani a szárát, hogy a cipője jól látható legyen.

Jó szórakozást a divathoz

A tornacipő a divattal játszani szerető, stílusos nők ruhatárának alapeleme. Nincs más dolgod, mint kombinálni ezt a sportcipőt egy lányszoknyával vagy ruhával. Ha azt szeretné, hogy ő játsszon az első hegedűs stílusban, válasszon egyszerű tornacipőt, amelyben minden tartozék minimális. 

Válasszon virágos, hajtogatott szoknyát vagy ruhamodellt, amely néhány centiméterrel a boka felett végződik. Az elsőnél sima V-nyakú pólót vegyél fel, amibe kicsit hanyagul belecsúsztatsz. Ne felejtsd el az övet a deréknál. Hidegebb napokon kombinálhatod ezt az öltözéket katanával, bőr motoros dzsekivel vagy hosszú trencskabáttal. 

Ha attól tart, hogy rövidnek tűnik ebben a ruhában, válasszon platformos tornacipőt. A lábak optikai kiterjesztésének további módja a megfelelő árnyalatú cipő kiválasztása. Kerülje a sötét, elsöprő modelleket. Ehelyett válasszon fehér vagy bézs színsémát.

Milyen zoknit hordjunk tornacipővel?

Nem biztos benne, hogy milyen zoknit vegyen fel a tornacipőjéhez? Könnyebb, mint gondolnád! Alapvetően klasszikus lábú tornacipőt vagy még szabásosabb zoknit hordhatsz.

Ha azonban szereti az eredeti megoldásokat, válasszon látható zoknit, amely illeszkedik a cipő színéhez. A kalandvágyóbbaknak több színű vagy akár neon zoknit ajánlunk, amely még jobban felkelti a figyelmet a cipőjére. 

Ügyeljen azonban arra, hogy a zokni ne érje el a vádli közepét. Így nem csak egy kicsit karikírozottan fogsz kinézni, de optikailag is megrövidíted az alakod.

Találkozz kedvenceinkkel

A cipők választéka valóban hatalmas. A gyártók az eredeti megoldásokban versenyeznek. Ennek köszönhetően az ilyen stílusú lábbelik nemcsak meleg, hanem fagyos napokon is viselhetők.

Téli sétákhoz tökéletesek Tornacipő trapper talppal. Viselje őket farmerrel és melegen, túlméretes– azok a pulóverek. Hogyne hőszigetelt tornacipő állati motívummal? Ezek a cipők teljesen őrülten néznek ki!

A klasszikusok kedvelőinek a fehér tornacipőt ajánljuk. Ha azonban egy kis színt szeretne adni monokróm megjelenésének, akkor hajrá modell csillogó vörös akcentussalamely pompásan fog kinézni egy intenzív vörös rúzssal.

A kosárlabda rajongók biztosan értékelni fogják a legendás bőrből készült cégmodell. A cipők fekete színe nemcsak a tisztán tartást teszi gyerekjátékká, de könnyedén kiegészíti bármilyen stílust.

Hogyan kell gondoskodni a tornacipőkről?

Ne feledje, hogy semmilyen stílus nem hoz létre WOW-effektust, ha piszkos cipőt visel vele. A látszattal ellentétben a fehér tornacipők gondozása nagyon egyszerű. Csak egy régi fogkefére, vízre és szódabikarbónára van szüksége.

Készítse elő a keveréket 1:1 arányban, és ecsettel dörzsölje be az összes szennyeződésbe. Végezzen apró, körkörös mozdulatokat, amíg a csúnya elszíneződés eltűnik.