Mivel viseljünk szürke cipőt, hogy ne úgy nézzünk ki, mint egy szürke egér? Merítsen ihletet!


Vannak, akik úgy gondolják, hogy a szürke szín az unalom és a középszerűség megtestesítője, és feladják a szürke cipő vásárlását. Nem is lehetne nagyobb baj! A szürke cipőknek nem kell nyájasnak és unalmasnak tűnniük. Nézze meg, mivel hordjon szürke cipőt, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy szürke egér.

Szürke egér? Ezúttal nem!

A szürke cipők nem túl népszerűek. Ha Ön is úgy gondolja, hogy ez a szín az unalom és a középszerűség megtestesítője, hadd bizonyítsam be, hogy téved. Hiszen szürke cipőben nem kell szürke egérnek kinéznie!

Szívesen elmeséljük, mivel kombinálhatja őket, hogy a stilizációi felkeltsék mások figyelmét. Ellenőrizze, hogy mely árnyalatok és színek működnek a legjobban a szürke cipőkkel. Dolgozni!

Milyen színű ruhák illenek jól a szürke cipőkhöz?

A szürke egy rendkívül univerzális szín, amely tökéletesen harmonizál a színek széles skálájával. A színmélységtől, az alkalomtól és a hangulattól függően az ilyen színű cipők szinte minden árnyalattal kombinálhatók.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy különbséget kell tenni a hideg és a meleg színek között. Ezek kombinálása visszaüthet, és megnehezítheti a WOW-effektus létrehozását. Elegendő azonban, ha a hideg szürkét kombinálja más hideg árnyalatokkal, például kékkel, zölddel vagy világoslilával, a melegeket pedig melegekkel, például pirossal, sárgával és narancssárgával.

Ha a színekkel való játék nem győz meg, válassza a monokróm stilizációt. A fekete, testhezálló farmer, fekete garbó és szürke cipő bevált kombináció neki és neki.

Fedezze fel a bevált színkombinációkat

Számos bevált színkombináció létezik, amelyeket érdemes megjegyezni a szürke cipők stílusának kiválasztásakor. Ismerje meg kedvenceinket.

szürke + fehér

A világosabb és a sötétebb szürkék egyaránt fenomenálisan működnek a fehérrel. Szürke cipőt viselhet fehér csipkeruhához, és ezüst finom ékszerekhez passzolhat. Egy ilyen ruhában mehet a keresztelőre és a randevúra is.

Jobban szereted a nadrágot? A klasszikus, fehér szivarkák slágerek lesznek, ha szürke inggel és szürke naplopóval kombinálod őket. A férfiak is sikeresen használhatják ezt a készletet. A fehér, szövet rövidnadrág, a szürke vászoning és a szürke mokaszin remek kombináció számos alkalomra.

Szürke + földszínek

A szürke jól működik a földszínekkel. A visszafogott, természetes színek tökéletes kiegészítői lesznek a szürke cipőknek. Kombináld őket szürke nadrággal, barna garbóval és bézs kabáttal. Ez a kombináció nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas. 

Szürke + rózsaszín

A rózsaszín és a szürke tökéletes páros. Kerülje azonban a rózsaszín púderes árnyalatait, hogy ne tűnjön unalmasnak és unalmasnak. Válaszd inkább az energizáló fuksziát. Szürke cipő, mint egyensúly egy intenzív rózsaszín ruhához? Jó ötlet! Párosítsd a szürke csizmát fukszia kabáttal, és kész.

Szürke + Sárga

Egy vállra lazán omló sárga pulóver, szürke nadrág és szürke cipő olyan kombináció, amely sokféle alkalomra használható. Az irodába menve kicserélheti a pulóvert egy ingre, és a tetejére sárga kabátot vehet fel.

Amikor sárga ruhát választ a szürke cipőhöz, egyáltalán nem kell korlátoznia magát a citrom árnyalataira. A mustárszín mindkét nem számára tetszeni fog. Míg a hölgyek klasszikus alapot alkothatnak mustárruha formájában, addig az urak választhatnak mustáros garbót vagy kabátot, és kombinálhatják sötét farmerrel. 

Színes szédülés

Van még néhány bevált színkombináció, amire érdemes odafigyelni. Mit szólnál a szürke cipőhöz intenzív narancs kíséretében? Az ilyen színű ing tökéletesen kiemeli a nyári barnaságot. A szürke és a zöld vagy a sötétkék kombinációja is telitalálat lesz.

Szürke cipő neki és neki

Kíváncsi vagy, hogy hol lehet megvásárolni neki és neki a legdivatosabb szürke cipőt? Könnyű! Webáruházunkban könnyen megtalálja, amit keres. Merítsen ihletet!

Szürke flip-flop narancssárga talppal viseljen farmer rövidnadrágot és narancssárga inget. Ünnepibb, nyári vagy tavaszi alkalmakra válassz szürke pumpák a lábujjak és a sarok számára kivágással. Egy kényelmes bejegyzés első látásra megszereti őket. Ha még elegánsabb cipőt keresel, fogadj velúr sarok az emelvényen. Nekik köszönhetően a lábak hatását az égig érheti! De viseld minden nap szürke espadrillák fonott talppal vagy bőr cipők. A hideg napokon válasszon divatost szigetelt csizma

Üzletünkben stílusos férfiaknak is vannak ajánlatok. Válaszd az elegáns kijáratokat klasszikus brogues tompa szürke árnyalatban. Jól mutatnak majd sötétkék és barna öltönyökhöz is. A tökéletes megoldást keresi az irodába? Van valami az Ön számára! Ezek kényelmes cipő átmennek a vizsgán, még akkor is, ha hosszú munkanapod van. És munka után... ideje a jól megérdemelt pihenésre. Kényelmesnek találja őket tornacipő vagy kényelmes papucs.