Minden nap aktív női cipő - két javaslat

Sok nő nagyon aktív életmódot folytat, általában nem figyel a kényelmes ruházatra. Az életükben a sebesség és a gyönyörű megjelenés számít. Kevés nő tud rájön, hogy ha tíz vagy tizenkét órát tartózkodik útközben, kényelmes cipőre van szüksége, amely megfelel akár a vállalati, akár a laza ruhának - mert a munka során nincs szükség ruházatkódra. Mindannyiunknak képesnek kell lennie arra, hogy ilyen cipőt válasszon. Ezért van két érdekes javaslatunk az Ön számára. Az egyetemes!

Csapdák - megbízható és szigetelt

A csapdák megbízható cipők, nagyon melegek, ha a modell további szőrmel van szigetelve. A csapdába eső csapdák egyre inkább megfelelnek mind a fiatal lányok, mind az idősebb nők elvárásainak. A fiatalabb gyártók számára csapdába eső cipőt készítenek, amely vasalható transzferekkel, fúvókákkal vagy más kiegészítőkkel, például gyönyörű csipkékkel készül.

 

Az érett nők számára a túracipő klasszikus, kissé megemelkedett, általában sima. Ennek köszönhetően különféle ruhákhoz választhatók ki, alkalmi ruhákhoz és farmerhez vagy egyenes nadrághoz egyaránt. A csapdák tökéletesen alkalmazhatók a városban a tél kezelésére. Könnyen kiválaszthatók randevú ruhákért. Emellett munkába is viheti őket - ha nem nyolc órán keresztül az irodában, akkor legalább egy hosszabb otthoni munkahelyen.

Elegáns cipő lapos sarkú

Ha azonban a cipő nem felel meg a stílusunknak, továbbra is elegáns, sima sarkú cipőt kell választanunk. Ezek különféle típusú csizma, csizma és egyéb lábbeli, amelyek hosszabb sétákat tesznek lehetővé anélkül, hogy érzékelnék a magas sarkú járás következményeit. Egy kis sarok nem zavarja még a galéria körüli séták sok órája vagy egy park vagy múzeum meglátogatásakor sem. Az ilyen típusú cipők jobban illeszkednek a munkahelyi öltözködésbe, és kiváló megoldás szoknyákra vagy egyszerű, öltönyös nadrágokra.

 

Arra biztatunk, hogy egynél több pár legyen a szekrényében. Néhány extra cipő elengedi a stílusot. És nem fogja attól tartani, hogy nincs mit viselnie két órával a fontos találkozó előtt.