Milyen cipőt viseljünk farmerhez és kabáthoz?


A farmer és a kabát megbízható kombináció, amely tökéletes lesz a kevésbé formális alkalmakra. A nők és a férfiak egyaránt szívesen hordják az irodában, sétálni vagy randevúzni. Azt tanácsoljuk, hogy a körülményektől függetlenül melyik lábbeli illik ehhez a készlethez.

Megbízható kapcsolat neki és neki

A farmer nagyszerű választás minden kötetlen alkalomra. Kényelmesek és többféle stílusban és színben kaphatók. A lezser megjelenés, a divatos szabás és a rugalmas anyag miatt ez a nadrág tökéletesen illeszkedik gyakorlatilag bármihez, még olyan kifinomultabb ruhákhoz is, mint például egy kabát.

A farmer és a kabát egyszerűen egy megbízható kombináció, amelyet a nők és a férfiak egyaránt szívesen választanak. Az ilyen stílus annyira univerzális, hogy alkalmas randevúzásra, sétákra és még az irodába is. Az alkalomtól függően megváltoztathatja a sajátját néz és tökéletes megjelenésével folyamatosan rabul ejti.

Alkalmi farmer és kabát neki

Válassz divatos distressed farmert, és párosítsd kedvenc színedben hosszabb kabáttal. Ehhez a szetthez párosíts egy rövid, csipkeszegélyű felsőt vagy egy laza, vidám mintás pólót, amivel hanyagul belecsúszsz a nadrágodba. Ha kint meleg van, válassz stílusos szandált vagy espadrillt. Forró napokon egészítsd ki ezt az öltözéket egy, a boka köré rögzíthető, pl. borostyánból készült lezser karkötővel, amely segít felidézni kedvenc nyári emlékeidet. 

Kényelmes tornacipő vagy tornacipő is kiváló választás egy városi sétához. A hidegebb napokon válasszon velúr csizmát vagy nehéz bőrcsizmát, amely egyedi karaktert kölcsönöz stílusának. Télen vegyen fel térdig érő csizmát.

A munkához is könnyedén viselhet farmert és kabátot. Csak annyit kell tennie, hogy a pólót ingre vagy szövetblúzra cseréli, és a nadrágon nincs horzsolás. A magassarkú vagy kényelmes naplopó tökéletes az irodába. Ha vizuálisan szeretné meghosszabbítani a lábát, válasszon bézs árnyalatú cipőt, és hajtsa fel többször a nadrágszárat, hogy láthatóvá tegye a karcsú bokáját.

Alkalmi farmer és kabát neki

Mész sétálni a városban vagy egy kötetlen találkozóra? Vedd fel a fekete farmert, kedvenc pólódat és egy lenge kabátot sportos stílusban, tompa színekben. Egészítse ki hétköznapi öltözékét alkalmi cipőkkel, például tornacipőkkel vagy tornacipőkkel. Biztosan kényelmes lesz, és kifinomult megjelenése sok tekintetet vonz.

Meleg időben kerülje a szandált. Jobb megoldás lesz a bőr férficipő, amit akár mezítláb is sikeresen hordhatsz. A természetes anyagok nemcsak kényelmessé teszik, hanem megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását is. Az ilyen stílust tökéletesen kiegészíti egy stílusos könyökfoltokkal ellátott kabát. Amikor a hőség eléri a tetőfokát, válasszon rövid farmernadrágot és egy pólóinget, amelyre felvehet egy pamut sportkabátot. Ennél a kombinációnál a tornacipők vagy tornacipők hibátlanul fognak kinézni. 

Az irodába vagy a kötetlen üzleti találkozókra alacsony cipőt vagy naplopót viselhet. Ne felejtse el kiegészíteni az ilyen stílust inggel vagy pólóval. Így friss megjelenést kap, de még mindig professzionális.

A hideg napokon egy gyapjúdzseki tökéletes lesz a farmerhez. Ha nagyon hideg van, felvehetsz egy V-nyakú pulóvert, vagy maradhatsz egy stílusos, szépen nyomott inggel a nadrágba bújtatva. A semleges velúr bokacsizmák bámulatosak lesznek ehhez az öltözékhez.

Farmer és kabát nagyobb rendezvényekre

Kíváncsi vagy, hogy melyik cipőt válassz farmerhez és kabáthoz hivatalosabb alkalmakra? A magas sarkú cipő vagy a fényes oxford cipő tökéletes a hölgyeknek. A férfiak viszont kifogástalanul mutatják be magukat jól fényesített cipőben. Így nemtől függetlenül kifinomult megjelenést kaphat, amely tökéletes a nagyobb kimenetekhez.

Nagyobb rendezvények alkalmával ne felejtse el kerülni a kimosott farmert, amelyen horzsolt vagy leengedett lépésbetét van. A színek egyformán fontosak. A kirívó színek helyett válassz visszafogott színeket. A fekete, szürke vagy sötétkék farmer különösen jól fog kinézni.

Monokróm néz mindig benne van. Egy fekete farmer fekete inggel és fekete kabáttal a hibátlan megjelenésért. A hölgyek piros magassarkúval és piros rúzssal, az urak barna brogue-val és hozzáillő árnyalatú bőrövvel gazdagíthatják.

Mire kell még figyelni, amikor farmerhez és kabáthoz cipőt választunk?

Amikor cipőt választunk farmerhez és kabáthoz, ügyeljünk a cipők felületére. A kerek lábujjak jól mutatnak a hétköznapi, kötetlen stilizáláshoz, és a hegyesebbekhez is – hasznosak lesznek nagyobb kirándulásokhoz. Ugyanilyen fontos az anyag, amelyből a cipő készül.

Nők szűk típusú nadrágot viselő szűk farmer olyan cipőt kell választaniuk, amely optikailag kiterjeszti a lábukat. Erre a célra a meztelen árnyalatú modellek tökéletesek. A harangoknál viszont érdemes több centiméteres magasságban hegyes orrú cipőt hordani, például sarkú, oszlopos vagy éksarkú.

A férfiak számára a csövek jól mutatnak tornacipővel vagy csizmával. A szőtt farmernadrág remekül mutat sportcipővel, például tornacipővel vagy tornacipővel. Ha azonban az egyenes lábakat részesíti előnyben, akkor a cipő vagy a csizma biztosan a megfelelő választás.