Milyen cipőt vegyek az inghez? Eloszlatjuk a kételyeket!


Az ing univerzális ruhadarab, amely minden nő és férfi gardróbjában előkelő helyet foglal el. Nagy sokoldalúságának köszönhetően nem csak elegáns formázáshoz, hanem mindennap viselhető. Győződjön meg saját szemével, hogy az ing és az elegáns cipő kombinációja az egyetlen jó választás, vagy a sportcipő választása ugyanolyan jó megoldás.

Egy ing nem csak ünnepekre

A divat jön és megy, míg az ingek maradnak. Mindig is ők uralkodtak a vörös szőnyegeken, és sok ember gardróbjában megtisztelő helyet foglaltak el. Nők és férfiak egyaránt imádják őket.

Nem csoda! Az ingek annyira univerzálisak, hogy nem csak ünnepnapokon hordhatod. Nagyobb alkalmakkor a stílus elválaszthatatlan elemei, tökéletesek az irodába, de kevésbé formális alkalmakra is kiválóak. Sikeresen viselheted őket barátokkal való kiránduláskor, randevúzásra, városnézésre, de akár strandjelmezt is felvehetsz. Az ing már csak ilyen kell minden ember gardróbjában, nemtől függetlenül.

Sokan úgy érzik, egy kicsit túlterheltek egy ing sokoldalúsága miatt, és azon tűnődnek, milyen cipőt vegyenek fel, hogy vonzónak és stílusosnak tűnjenek. Ha kész megoldásokat keres, akkor jó helyen jár. Eloszlatjuk a kételyeket, hogy milyen cipőt viseljünk az inghez.

Milyen cipőt vegyek az inghez?

Az ing annyira sokoldalú, hogy tökéletesen harmonizál a tornacipőkkel és az elegáns cipőkkel egyaránt. Az ingcipő kiválasztása azonban a körülményektől függ. 

Amikor egy ruhát formálisnak szánnak, vannak bizonyos szabályok, amelyeket nem szabad megszegni. Ekkor a nők általában klasszikus magassarkú, pumpás vagy balerina, a férfiak pedig bőr vagy velúr cipő mellett döntenek.

Ha viszont egy hétköznapi eseményre, például baráti találkozóra készül, játszhat a divattal, és kiveheti kedvenc kényelmes sportcipőjét a gardróbból. Séta alkalmával lazán felhúzhat egy inget egy vicces mintás pólóra, és párosíthatja azt nem igényes farmerrel és kényelmes tornacipővel. Ne feledje azonban, hogy ez a megoldás nem működik az irodában vagy az iskolai érettséginél.

Ing cipő neki

Az ing mindegyiknek nélkülözhetetlen eleme üzletasszony. Az ing öltöny, női nadrág vagy egy térd feletti ceruzaszoknya kombinációja nagyon profinak tűnik. Ennek az öltözéknek a kiegészítéséhez érdemes magas sarkú vagy sarkú cipők után nyúlni. Alternatív választás lehet az ugyanilyen elegáns, de kevésbé lekötelező naplopók vagy balerinák.

A tisztességes nemnek szánt verzióban szereplő ing azonban nem korlátozódhat csak hivatalos alkalmakra. Az oversize ing a legújabb divatnyilatkozat. A Bosco remekül mutat bőrnadrággal, egyenes szárú farmerrel vagy szűk leggingssel kombinálva.

Az ilyen stílushoz cipők kiválasztása nagyon egyszerű. Mivel úgy döntött, hogy a kényelemre összpontosít, maradjon észben, és válasszon kényelmes, rövid vagy semleges színű tornacipőt. Ha szeretnél egy kicsit elegánsabbnak tűnni, válassz szandált egy oszlopon. Ne felejtsd el a színben passzoló pénztárcádat és kedvenc ékszereidet.

A hidegebb napokon az ing jól passzol a térdig érő csizmához és egy rövid szoknyához. Tökéletes megoldás lesz a fehér ing világos farmernadrág és barna velúr bokacsizma kombinációja is. Ez a bohó stílusú ruha tökéletesen kiegészíti a földes kalapot.

Ingcipő neki

Mész bulizni a kertbe? A sportcipő remek választás kötetlen stílusú szövetruhához. Válasszon egy világosszürke 7/8-as keskeny nadrág, egy fehér ing és egy keskeny, egygombos kabát közül. Ezt a megjelenést kiegészítheti fehér tornacipővel. Ne feledkezzünk meg a stílusos napszemüvegekről sem, amelyek figyelmen kívül hagyják.

A cipők tökéletesek egy hétköznapi randevúhoz ​​vagy baráti találkozáshoz. Ha szereti a sziklás megjelenést, válasszon sötét, szorongatott farmert és kockás inget. Eredeti nyomattal ellátott pólóra is felveheted. Ezenkívül looku Egy bőr motoros kabát és egy baseball sapka tökéletesen passzol. 

A sógorok meghívtak egy grillezésre a kertben? Az ing tökéletes megjelenést biztosít, és tiszteletet mutat irántuk. Egy forró napon válasszon olyan ágyneműt, amelyben nem fog izzadni. Párosítsa szövet rövidnadrággal, amely közvetlenül a térd magassága felett végződik. Ez a ruha kompatibilis sportcipővel és velúr cipővel is, az övhöz illő színben. Ne felejtse el azonban elrejteni a zoknit. Az ilyen típusú lábbelihez tervezett alacsony lábak nagyszerűek.

Hivatalos alkalmakra nagyon egyszerű a választás. Az ing hab a tortán egy öltöny mellé megfelelő keretet igényel, klasszikus cipő formájában. Ha nagyon elegánsan szeretnél kinézni, akkor a fekete lábbelik bika szemei ​​lesznek. A barna, cseresznye vagy grafit cipő remekül fog kinézni.

Mint látható, a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. Válassza ki azt, amelyik a legjobban tükrözi jellemét, és megfelel a körülményeknek.