Milyen cipő esküvőre télen?


A tél nem a legnépszerűbb évszak a házasságkötéshez. Ennek ellenére egyes párok a gyors határidő, az alacsonyabb ár vagy éppen a preferenciák miatt úgy döntenek, hogy a téli szezonban házasodnak össze. Aztán felmerül a kérdés a vendégek körében - milyen cipő egy esküvőre télen? Cserélni kell cipőt? Vagy talán meg tudom csinálni szivattyúkban vagy brogokban? Eloszlatunk minden kétséget, és tanácsot adunk, hogy melyik modellt érdemes választani!

Cipő esküvőre télen - válassza a kényelmet és a funkcionalitást

A téli időjárási viszonyok Lengyelországban eltérőek. A 10 fok alatti hőmérséklettől, amikor a nap villog, esik az eső és fúj a szél, egészen az igazán fagyos napokig, amikor a hőmérők jóval 0 fok alatt vannak, és az utakat hó borítja. A cipőválasztást ezért az időjáráshoz kell igazítani. A cipőnek melegnek és kényelmesnek kell lennie, és megfelelő stabilitást kell biztosítania - még akkor is, ha fagyréteg lehet az úton. Ezért azt javasoljuk, hogy a szertartás idejére jó minőségű téli cipőt válasszon, és vigye át az esküvői terembe. Közülük persze női csizma és férfi Chelsea csizma. A hölgyek is kedvelhetik őket csizma - például sarkon, oszlopon vagy ék sarkán.

A téli esküvői kunyhók kiválasztásakor érdemes figyelembe venni több elemet:

  • Válassza ki a megfelelő méretet, de ne feledje, hogy a cipő nem csíphet meg vagy csíphet;
  • A hölgyeknek stabil sarkú cipőt kell választaniuk - például magas sarkú helyett egy oszlopon;
  • Javasoljuk, hogy ügyeljen arra, hogy a kiválasztott cipőmodell ne legyen nedves, mert a téli időjárás meglephet;
  • A vastag talpú cipő lesz a legjobb - elszigeteli a lábat a talajtól, garantálva a termikus kényelmet.

Ne feledje továbbá, hogy amikor az esküvői szertartás véget ér, a vendégeket meghívják az esküvői terembe, ahol a hőmérséklet teljesen más lesz. Ezért elengedhetetlen a váltócipő - könnyű, kényelmes és tökéletes a tánchoz. Az uraknak fel kell húzniuk az ingujjukat cipőés a hölgyek a kedvencek transzferek ha balerinák. Azt tanácsoljuk, hogy mely téli esküvőre tökéletes cipőmodellek vannak felül!

Milyen cipőt kell viselni az ünnepségen?

Az esküvői szertartást általában templomban vagy az anyakönyvi hivatalban tartják, ritkábban azon a helyen, ahol az esküvő lesz. Ezért érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy különböző helyszínek között kell utaznia, és figyelembe kell vennie az uralkodó időjárási viszonyokat. Ezért a magasabb cipőjű, meleg cipő jól fog működni.

Javaslataink nőknek:

  • A térd feletti térd fölötti csizma az elmúlt évek slágere, ami rendkívül nőies és szexi. Az ilyen típusú cipők tökéletesen harmonizálnak a ruhákkal, és ugyanakkor garantálják a termikus kényelmet. Vannak sarkú modellek - pl. fekete magassarkúés lapos - pl. N / M fekete velúr szigetelésű csizma.
  • Magas sarkú zoknicsizma - ezt a modellt azok a nők értékelik, akik szeretik a szokatlan, de nagyon praktikus és nőies megoldásokat. Az ilyen típusú javaslatok között szürke zokni csizma sarkon LL-103p Szürke.
  • Magas sarkú csizma - rövidebb, mint a csizma, még mindig kiválóan alkalmas esküvői szertartásokra. Az egyik legdivatosabb javaslat pl. Piros magas sarkú csizma NS039P Pirosamelyet más színváltozatokban is megtalál.

Javaslataink férfiaknak:

  • Chelsea csizma - ez kétségtelenül a férfiak egyik leggyakrabban választott opciója az ilyen típusú alkalmakra. A bokáig érő csizma tökéletesen véd a hidegtől, ugyanakkor megfelel az elegáns stílusnak. Az ilyen típusú cipőkre példák a következők Fekete kötött Pilpol 6030 csizma.
  • Cipő - az ilyen típusú lábbelit leggyakrabban a férfiak választják mind az ünnepségre, mind az esküvőre. Egy jó minőségű terméknek minden körülmények között le kell vizsgáznia - pl. elegáns sötétkék cipő.

Cipő esküvőre télen - a modell tökéletes a szórakozáshoz

Miután a ceremónia helyszínéről az esküvői helyszínre lépett, átválthat könnyebb cipőre. Ennek köszönhetően nem izzad meg a lába, és hajnalig szórakozik a táncparketten.

Téli esküvői cipőink nőknek:

Cipő téli esküvőre férfiaknak:

A téli esküvő számos stíluslehetőséget kínál. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a KeeShoes üzlet kínálatával - meggyőződésünk, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelő modellt! Sikeres vásárlást és jó szórakozást kívánunk hajnalig!