Milyen cipő esküvőre tavasszal?


Az egyre hosszabb napok, a magasabb hőmérséklet és a sütő napsütés miatt a tavasz rendkívül népszerű évszak az esküvők számára. Március közepétől júniusig az időjárás nagyon változatos, így kétségek merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy milyen cipőt kell viselni tavasszal. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy maroknyi inspirációt készítünk, amely segít a döntésben. Azt tanácsoljuk, hogy egy tavaszi esküvőn melyik cipő fog működni a hölgyek és urak számára!

Igazítsa esküvői cipőjét a tavaszi időjáráshoz

Bár ez a tipp nagyon nyilvánvalónak hangzik, gyakran figyelmen kívül hagyják. Ennek ellenére még a régi lengyel közmondások is azt mondják: "márciusban, mint egy edényben" vagy "áprilisban, mert a szövés összefonódik, egy kis tél, egy kis nyár". Tehát különböző időjárási körülményekre számíthat. Néha március végén a gyepeket még hóréteg borítja, máskor, április elején pedig lefekszünk a kertbe, és megszervezzük az első grillezést. Érdemes tehát ellenőrizni a hosszú távú időjárás-előrejelzéseket. Ez azonban nem mindig elég hatékony. Mi a válasz? Készüljön fel minden eshetőségre. Ezért azt javasoljuk, hogy legyen legalább két pár cipő az ujján.

  • Hideg, kora tavasz - amikor a kinti időjárás még mindig inkább a télhez hasonlít, mint egy álom tavaszhoz, és a hőmérők 10 fok körüli vagy alacsonyabb hőmérsékletet jeleznek, érdemes a funkcionalitásra összpontosítani. Ne kockáztasson, és nyitott cipő helyett tegyen szilárd védelmet a lábára. Ha fagyok vannak, akkor nemcsak hogy nem fázik, hanem például az, hogy nem fog csúszni az adaptált talpnak köszönhetően. Javasoljuk a nőknek, hogy válasszanak magas sarkú bokacsizma vagy nagyon divatos csizma magas felsőrésszel. Az urak dönthetnek úgy Chelsea csizma vagy cipő.
  • Meleg, kellemes nyári hírnökök - amikor javában forog a tavasz, 15 fok fölött van a hőmérséklet, és egyre jobban süt a nap, sikeresen választhat cipőt egy tavaszi esküvőre, nyugodtabb, nyitott változatban. Ajánljuk azokat a nőket, akik szeretik a sarkat transzferekés azoknak, akik a lapos változatot részesítik előnyben - balerinák. Az urak ismét olyan cipőket választhatnak, amelyek egész évben működnek, és időtlen klasszikusok, vagy ha inkább a lazább smart-casual stílust kedvelik, akkor nagyon divatosak tornacipő.
  • A tavasz és a nyár forró fordulata - amikor a naptároldal júniusra görget, akkor inkább a tavasz végére gondolunk, mint a nyárra. Ezt jelzi a hőmérséklet, az utcai alkotások és a hangulat. Tehát válasszunk könnyű, szellős lábbelit, amely garantálja a nagyszerű szellőzést. Hölgyeket ajánlunk szandál - lapos, sarok, oszlop vagy ék változatban kapható. Kiválóak lesznek a férfiak számára mokaszinamely néhány szezonban a tavaszi esküvői cipőválasztások között vezet.

Milyen cipő esküvőre tavasszal - válassza a kényelmet!

Az esküvő általában olyan esemény, amely fél napig és egész éjjel tart. Az ünnepségek 14 óra körül kezdődnek és hajnalig tartanak. Tisztában vagyunk vele, hogy minden vendég stílusosnak és fenomenálisnak akar látszani, de bátorítjuk, hogy a megjelenés és a kényelem kéz a kézben járjon. Javasoljuk a hölgyeknek és uraknak, hogy válasszanak stabil lábbelit, a mérethez igazítva. Nem lehet nyomás, kopás vagy probléma az egyensúly fenntartásával. Az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelő cipőt kell választania - ha széles a lába, akkor jobb, ha olyan kerek orrú cipőt vesz fel, amely nem csípi a lábujját, és ha nagyon vékony, akkor jó ötlet a fűzés. lehetővé teszi, hogy a lábbelit a láb formájához igazítsa.

Fontos tipp azoknak a nőknek, akik arra keresik a választ, hogy milyen cipőt válasszanak egy esküvőre tavasszal, hogy a sarkot hozzá kell igazítani az élményhez. Bármennyire is elvontan hangzik, biztosíthatjuk, hogy rendkívül fontos. Ha napi több órát tölt magassarkúval, mert azok az öltözködési szabályai részét képezik, vagy havonta több órára kimegy ilyen típusú cipőben, havonta legalább többször, akkor sikeresen választhat egy 8 cm magas sarkot és több. Mindaddig, amíg stabil cipőről van szó, kezelheti, mert a lábat ilyen körülményekre szabták. Működni fognak pl. rózsaszín szivattyúk holografikus tűsarkúval vagy narancssárga átlátszó csapok. Ha viszont alkalmanként magas sarkú cipőt visel, és ugyanakkor nem emlékszik a legjobban az élményre, javasoljuk, hogy válasszon alacsonyabb, nagyon stabil sarokkal rendelkező változatot - például oszlopot vagy ék sarkát. Ilyen típusú cipők például Renda fekete szivattyúk lapos sarokkal vagy piros szivattyúk VINCEZA íjjal.

A kényelem kétségkívül a cipőknek a kívánt stílushoz való igazítását jelenti. Tehát ha nem érzi jól magát ezekben a cipőkben, és a sport stílusa a tartománya, ne erőltesse magát elegáns, divatos cipők viselésére. Ez vonatkozik mind a hölgyekre, mind az urakra. Javasoljuk, hogy játsszon a divatgal és törje meg az eleganciát alkalmi vagy sportcipőkkel. Az uraknak tetszhet például fekete klasszikus férfi XN35 cipők vagy fekete sötétkék naplopókés a hölgyek szürke ezüst ék cipők.

Reméljük, hogy tippjeinknek köszönhetően már tudja, milyen cipőt érdemes választani egy tavaszi esküvőre. Elsősorban esztétikai és komfortérzete vezérelje. Tekintse meg üzletünk kínálatát, válasszon az igényeinek megfelelő cipőmodellt, és táncolja át az éjszakát bennük! Sikeres vásárlást!