Milyen cipő esküvőre ősszel?

A hónap fontos

Az őszi időjárás rendkívül változatos. A meleg, még mindig a nyári és a nyaralási napokra emlékeztető, összefonódik az esős és szeles napokkal. Az összeomlás általában októberben vagy novemberben következik be, amikor egyre inkább a közeledő télre gondolkodunk. Ezért az esküvői szekrény kiválasztásakor figyelembe kell vennie azt a hónapot, amelyben a szertartás megtörténik.

  • Szeptemberben biztonságosan megjósolhatja, hogy az időjárás hőmérséklete szempontjából kielégítő lesz - leggyakrabban 15 fok felett van, és a csapadék nem gyakori. Sokkal valószínűbb, hogy a nap az égbolton kissé elárasztódik a nyári szellő. Ezért optimális olyan kényelmes lábbeli választása, amely biztosítja a lélegzés és a kényelem kényelmét. Ezért a hölgyek szandált és pumpákat ajánlanak. A mokaszinok és a hagyományos cipők férfiak számára engedélyezettek.
  • Október nagyon változékony lehet. Lehet, hogy napos és kellemes, de esős és szeles is. Tegyünk fel olyan őszi esküvői cipőt, amely egy kicsit jobban takarja el a lábát, mint a könnyű szandál. Tehát a sarok, a szivattyú és a cipő is működni fog. Az uraimnak a klasszikusokra kell összpontosítaniuk, és csúszós vagy kötött bőrcipőt kell választaniuk.
  • November egy hónap, amikor egyre inkább gondolkodunk a hóról, a hidegről és a szánkózásról. Ennek ellenére változhat - lehet fagyok és csapadék, de lehet 10 fok feletti hőmérsékletet is, és a nap tele van. Tehát készüljünk fel a különböző körülményekre, és ellenőrizze az időjárás-előrejelzést. Jó döntés lehet például a magas sarkú cipő , amely végül magas sarkú cipővé vagy balerinává vált, miközben már a szobában van. A férfiak számára továbbra is javasoljuk a klasszikusokat - a cipők mindig nagyszerű döntés!

Őszi esküvői cipők - mindenekelőtt a kényelem

A szezontól függetlenül az esküvői ruházatnak kényelmesnek kell lennie. Ez elsősorban a cipőkre vonatkozik, amelyekben hosszú órákat fog eltölteni. Az ünnepség leggyakrabban kora délután kezdődik - körül 14 és végén a hajnal repedése. Annyi órát a cipőben kell, hogy kényelmesen érezze magát. Nem kérdés nyomás, kopás vagy instabilitás. Nem javasoljuk a nem ellenőrzött cipő választását - rendelje meg modelljét, és tegyen egy próbát. A barátokkal való buli, a randevú, a séta vagy az otthoni tánc biztosítása érdekében meg kell győződnie arról, hogy cipője egész éjszakai partin megfelel-e a vizsgán.

A legtöbb hölgy nem tudja elképzelni egy ilyen eseményt magas sarkú cipő nélkül. Ha azonban saját modelljét választja, ügyeljen a képességéhez igazított csap magasságára. Azok a hölgyek, akik naponta vagy minden hétvégén több órát magas sarkú cipőben töltenek, randiznak, vagy megismerkednek velük, megengedhetik maguknak egy magasabb változatot - például fekete perfektől velük borított sarkú sarkú cipő vagy a feketén fedett fekete szivattyúk . Azoknak a nőknek, akik azonban nem viselik őket minden nap, alacsonyabb és stabilabb változatokat ajánlunk - például az oszlopon vagy az ékön, például az ék fekete velúr szivattyúja vagy a Nio Nio klasszikus piros pumpája .

Vegyen extra cipőt egy esküvőre

Tekintettel arra, hogy sok órát fogsz cipőkben tölteni, mindig érdemes egy kiegészítő modellt alkalmazni álruhájához. Ez vonatkozik mind a hölgyekre, akik magas cipőt akarnak cserélni alacsony, kényelmes változatokra - például balerinák, mokaszinok vagy akár papucsok, valamint a férfiakra. Az uraim sikeresen cserélhetnek cipőt több sportra - például cipőkre vagy mokaszinokra. Természetesen a jelenlét és az elegáns, szép megjelenés fontos. Azonban senki sem fog hibáztatni téged, amikor a hivatalos rész után, amikor ideje szórakozni, tegyen kényelmes cipőt. Sőt, üzletünk elegáns változatokat kínál, amelyek jól kombinálódnak egy elegáns öltözettel - például férfi klasszikus fehér cipő Converse Chuck Taylor All Star vagy női rózsaszín pezsgő mokaszinok . Egy fiatal pár és más rendezvényszervezők, például szülők, tanúk számára a legfontosabb, hogy mindenki nyugodtan érezze magát, és a lehető legjobban emlékezzen az esküvőre. Tehát ahelyett, hogy a lábait a következő néhány napra javításokra ragasztná, vagy feladná a táncparketten való táncolást, foglaljon fel kényelmes cipőt és egy extra párot álruhához! Meggyőződésünk, hogy ez a helyes döntés!

Reméljük, hogy segítettünk abban, hogy eldöntse, milyen őszi esküvői cipőt érdemes választani. Feltétlenül nézze meg üzletünk ajánlatát, amelyben rengeteg modellt kínálunk az ügyfelek számára, ideális alkalmakkor - nők, férfiak és gyermekek számára. Élvezze a vásárlást és fantasztikus szórakozást kíván a ButyModne.pl csapatnak!