Milyen cipő esküvőre nyáron?


A nyár messze a legnépszerűbb esküvői időszak. A fiatalok szívesen élvezik az időjárás varázsát, amelyet ez az időszak kínál. Ez a vendégek számára is kényelmes időszak - az ünnepek kedveznek az ünnepeknek és a kirándulásoknak, a kinti időjárás pedig a szerettekkel való találkozásra és hajnalig tartó szórakozásra ösztönöz. Felmerül azonban egy kérdés - milyen cipő egy esküvőre nyáron! Úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük a legfontosabb információkat, amelyek segítenek a döntés meghozatalában. Íme tippjeink!

Cipő esküvőre nyáron - kényelem mindenekelőtt

Mielőtt bemutatnánk egy ötletet arról, hogy milyen cipőt kell választani egy nyári esküvőre, adunk néhány szabályt a praktikus modell kiválasztásához. Tekintettel arra, hogy az esküvő nem néhány órás indulás, hanem általában délutántól másnap reggelig tart, hosszú időt fogsz tölteni bennük, és fontos a kényelem. Sőt, nem csak egy helyen lesz cipőben - szertartás az anyakönyvi hivatalban vagy a templomban, majd átszállás az esküvői terembe, tánc, kimegy beszélgetni szeretteivel és barátaival, majd hazatér. Becslések szerint egy esküvő alatt az átlagos vendég több kilométert és tízezer lépést tehet meg! Így nem kell meggyőznünk arról, hogy a kényelmes cipő elengedhetetlen!

 • Állítsa be a méretet igényeinek megfelelően.
 • Válasszon stabil modellt, kényelmes sarokkal.
 • Rendelje meg előre a cipőjét, hogy legyen ideje sétálni és tesztelni.
 • Ügyeljen arra, hogy a cipője ne legyen túl laza - tánc közben nem eshet le a lábáról!
 • A hölgyeknek a sarkuk magasságát a képességeikhez kell igazítaniuk - ha évente csak néhányszor viselnek ilyen típusú cipőt, érdemes alacsonyabbat választani, például egy oszlopon vagy ék sarkán.
 • Széles lábú férfiaknak azt javasoljuk, hogy válasszanak széles lábujjú cipőt, hogy ne fájjon.
 • A forró napokon azt javasoljuk, hogy válasszon szellős cipőt, amely lehetővé teszi a láb lélegzését - pl. női szandál ha férfi naplopók.

Ne feledje a cipőcserét sem - még a legkényelmesebb, bevált modell is csalódást okozhat sok órányi szórakozás után. Legyen kényelmes alternatívája az ingujjában, hogy a lábad lélegezzen. Biztosítjuk Önöket, hogy sem az ifjú házasok, sem az esküvői vendégek nem hibáztatják Önt, ha elegánsan öltözik férfi cipők ha női szivattyúk kényelmesen tornacipő vagy balerinák. Minden a szórakozásról szól!

A legnépszerűbb cipők a nyári esküvőn nők számára

A hölgyek mindenáron elképesztően szeretnének kinézni az ilyen típusú rendezvények során. Minden nő beállíthatja a stílusát preferenciáihoz, ízléséhez, alakjához és az uralkodó divathoz. Ugyanez vonatkozik a lábbelikre is? Többnyire igen, amennyiben megfelel az első bekezdésben foglalt kritériumoknak. Ha a cipő kényelmes, stabil és kényelmes viselet akár több órán keresztül - követheti az esztétikát. Íme ötleteink arról, hogy melyik nyári esküvői cipő lesz a legjobb!

 • Magas sarkú cipő - olyan típusú cipő, amelyet minden nő vizuálisan szeret. Karcsúsítja a lábát, elegánsnak tűnik, és bármilyen stílushoz illeszkedik. A legdivatosabb javaslatok között mindig vannak klasszikusok - pl. SHELOVET fekete szivattyúk az oszlopon vagy egy extravagánsabb modell szandál fülekkel ellátott tüskén.
 • Ék - az ilyen típusú cipők között számos szivattyú és szandál található, amelyeket a nők szeretnek. Stabilak, mégis stílusosak és optikailag meghosszabbítják az alakot. Népszerű modell pl. sötétkék ékszivattyúk Alice.
 • Cipő egy oszlopon - ezek eltérő magasságúak, formájúak vagy színűek lehetnek. Garantálják a stabil lépést, a kényelmet, és még karcsúbbnak tűnnek a lábak, miközben egy pár centimétert adnak hozzá. Sok lehetőség van, pl. Weide fekete szivattyúk brokát sarokkal vagy Nio Nio klasszikus piros szivattyúk.
 • Lapos cipő - szandál, balerina, cipő, mokaszin, espadrilles. Sokféle változat létezik, így tudjuk, hogy ha nem kedveli a magas csizmát, vagy álcázott modellt keres, akkor kínálatunkban megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. A lehetőségek között szerepel Nio Nio fekete balerinák íjjalamelyek a nyár slágerei!

Nyári esküvői cipő férfiaknak - néhány ötlet egy érdekes stílushoz

Uraim, az ajánlatok között cipő esküvőre a nyáron is sok lehetőség. Természetesen a legnépszerűbb a klasszikus bőrcipő formájában. Ott azonban a változatok sokasága szédíthet, és meggyőződésünk, hogy a kínálatunkban kapható modellek megfelelnek a legigényesebb vásárlók elvárásainak. Sőt, ha szereti a változatosságot, és sportosabb nyári akcentussal szeretné megtörni az eleganciát - más modelleket is választhat. Íme a javaslataink!

 • Bőrcipő - ez a fajta cipő tökéletesen illeszkedik bármilyen öltönyhöz, és elegáns és elegáns megjelenést kölcsönöz a stílusnak. Kötve, felcsúsztatva, rátétekkel, sima, különböző színváltozatokban - sok lehetőség van. Érdemes a választást a rendelkezésére álló öltöny preferenciáihoz és stílusához igazítani. Például mindig divatosak lesznek barna bőr cipő, kötött Tur vagy légies, tökéletes nyárra Riko 694 férfi sportcipő.
 • Mokaszin - az elmúlt évek slágere, amelyet egyre gyakrabban választanak a kényelemre és a rendkívüli megjelenésre összpontosító férfiak. Választhat például kötött fekete sötétkék naplopók vagy elegáns Pilpol, fekete mokaszin, cipő Pilbut 01.
 • Cipők - ha szereted a sportos stílust, és hajlandó megtörni a hagyományos megoldásokat, akkor lábbelit ajánlunk különféle típusú cipők formájában, amelyek jól illeszkednek az öltönyökhöz. Ezt például fehér Converse Chuck Taylor All Star cipő.

Reméljük, hogy segítettünk eldönteni, melyik nyári esküvői cipő lesz a legjobb. Válasszon az Ön igényeinek megfelelő változatot a KeeShoes kínálatából, és táncoljon bennük hajnalig. Boldog vásárlást és őrült szórakozást!