Milyen cipő egy tavaszi esküvőre?

Állítsa be a tavaszi esküvői cipőt az időjáráshoz

Noha ez a tanács nagyon nyilvánvalóan hangzik, gyakran figyelmen kívül hagyják. Ennek ellenére még a régi lengyel közmondások azt mondják: "márciusban, mint egy edény" vagy "április fonál, mert összefonódik, egy kicsit tél, egy kicsit nyár". Tehát különféle időjárási körülményekre számíthat. Időnként március végén a pázsitot hóréteg borítja, máskor, április elején a kertben érjük és elkészítjük az első grillezőt. Ezért érdemes ellenőrizni a hosszú távú időjárás-előrejelzéseket. Ez azonban nem mindig elég hatékony. Mi a megoldás? Készüljön fel minden eshetőségre. Ezért azt javasoljuk, hogy legalább két pár cipőt viseljen fel ujját.

  • Hideg, kora tavasszal - amikor a külső időjárás inkább tél, mint az álom tavasz, és a hőmérők kb. 10 fokos hőmérsékletet mutatnak, érdemes a funkcionalitásra összpontosítani. Ne kockáztasson, és fedetlen lábbeli helyett szilárd védőfelszerelést tegyen a lábára. Fagyok esetén nemcsak hideg lesz, hanem például az alkalmazkodó talp miatt sem csúszik. Javasoljuk a nőknek, hogy válasszanak magas sarkú cipőt vagy nagyon divatos magas csizmát . Az uraim választhatnak Jodhpur csizmát vagy alacsony cipőt .
  • Meleg, kellemes nyári hírnökök - amikor a tavasz már tele van, a hőmérséklet eléri a 15 fok feletti mennyezetet, és a nap egyre intenzívebben süt, sikeresen választhat tavaszi esküvői cipőt egy alkalmibb, kültéri változatban. A nőknek, akik szeretik a sarkú cipőket, szivattyúkat ajánlunk, és azoknak, akik inkább lapos változatot szeretnének - balerinákat . Az úriemberök ismét választhatnak olyan cipőket, amelyek egész évben működnek, és időtlen klasszikusok, vagy ha inkább egy lazább, intelligens-alkalmi stílusú, nagyon divatos cipőt szeretnének .
  • A tavaszi és a nyári forró fordulat - amikor a naptári oldal júniusra görget, inkább a tavasz végére, mint a nyárra gondolunk. Ezt a hőmérsékletek, az utcákon megjelenő alkotások és a hangulatok jelzik. Tehát választjuk a könnyű, lélegző lábbelit, amely garantálja a nagyszerű szellőzést. A nők szandált ajánlnak - lapos kivitelben, magas sarkú cipőben, sarokban vagy ékben kapható. A férfiak számára nagyszerűek lesznek a mokaszinok , amelyek néhány évszakra utat mutatnak a tavaszi esküvői cipők között.

Milyen cipő esküvőre tavasszal - tedd fel a kényelmet!

Az esküvő általában olyan esemény, amely egész nap fél napig tart. Az ünnepségek 14:00 körül kezdődnek és hajnalig tartanak. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vendég elegánsnak és fenomenálisnak akar kinézni, ám arra ösztönözzük, hogy a megjelenés és a kényelem együtt járjon. Hölgyeim és uraim, javasoljuk, hogy válasszon stabil méretű, lábbeliket. Nem lehet kérdés az elnyomásról, a dörzsölésről vagy az egyensúly fenntartásával kapcsolatos problémákról. Válassza ki az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelő cipőt - ha széles lábad van, akkor jobb, ha olyan kerek lábujjú cipőt veszel fel, amely nem fogja kinyomni a lábujját, és ha nagyon vékony, a cipőfűzés lehetővé teszi, hogy a lábbelit lábának alakjához igazítsa.

Fontos tipp a nők számára, akik választ kapnak arra, hogy milyen tavaszi esküvői cipőt válasszák, az, hogy a sarok a tapasztalatokhoz igazodik. Annak ellenére, hogy ez absztraktnak hangzik, biztosítjuk Önöket, hogy ez rendkívül fontos. Ha napi több órát tölt a magas sarkú cipőn, mert része a ruhadarabnak, vagy havonta legalább egyszer több alkalommal kimegy több órányi találkozóra az ilyen típusú cipőben, akkor sikeresen kiválaszthat egy 8 cm magas sarkot és még sok másat. Amíg stabil cipő, kezelheti, mert a láb ilyen körülményekhez igazodik. Például a holografikus sarkon vagy a narancssárga átlátszó sarkon lévő rózsaszín szivattyúk működnek . Ha azonban alkalmanként magas sarkú cipőt visel, és ezzel egyidejűleg nem említi ezt a tapasztalatot a legjobban, akkor javasoljuk, hogy válasszon az alsó változatot egy nagyon stabil saroknál - például oszlop vagy ék. Példák az ilyen típusú cipőkre a Renda fekete szivattyúk lapos sarkú cipővel vagy piros szivattyúk VINCEZA íjjal .

A kényelem kétségkívül azt is tükrözi, hogy a cipő a kívánt stílushoz igazodik. Tehát, ha nem érzi magát kényelmesen egy adott cipőben, és az ön domainje sportstílus, ne erőltesse magát elegáns, stílusos cipő viselésére. Ez vonatkozik mind a hölgyekre, mind az urakra. Javasoljuk, hogy játsszon a divatdal, és szakítsa meg az eleganciát alkalmi vagy sportcipőkkel. Az uraim kedvelik a fekete klasszikus XN35 férfi cipőt vagy a fekete tengerész cipőt , a szürke női ezüst ékcipőket .

Reméljük, hogy tippeinknek köszönhetően már tudja, milyen cipőt válasszon egy tavaszi esküvőre. Mindenekelőtt az esztétika és a kényelem irányítása alatt kell tartania. Nézze meg áruházunk ajánlatát, válasszon egy olyan modellt, amely megfelel az Ön igényeinek, és táncoljon rajta egész éjjel! Boldog vásárlást!