Milyen cipő egy nyári esküvőre?

Nyári esküvői cipők - mindenekelőtt a kényelem

Mielőtt bemutatnánk egy ötletünket arról, hogy melyik cipőt válasszuk egy nyári esküvőre, adunk néhány szabályt a gyakorlati modell kiválasztására. Tekintettel arra, hogy az esküvő nem néhány órányi, hanem általában délután és másnap reggelig tart, hosszú időt tölt bennük, és a kényelem fontos. Sőt, nem csak egy helyen tartózkodik a cipőjén - egy szertartáson a anyakönyvi hivatalban vagy a templomban, majd átviszi az esküvői terembe, táncol, kimegy kint beszélgetni szeretteivel és barátaival, majd visszatér haza. Becslések szerint esküvők során az átlagos vendég akár több kilométert és tízezrek lépést is legyőzhet! Nem kell meggyőznünk Önt arról, hogy a kényelmes cipő az alap!

 • Állítsa be a méretet az Ön igényei szerint.
 • Válasszon stabil modellt, kényelmes sarokkal.
 • Rendeljen cipőt előre, hogy legyen ideje szétválasztani és tesztelni.
 • Ügyeljen arra, hogy a cipője ne legyen túl laza - tánc közben nem eshetnek le a lábadról!
 • A nőknek a sarokmagasságot alkalmazkodniuk kell képességeikhez - ha évente csak néhányszor viselnek ilyen típusú cipőt, érdemes alacsonyabbat választani, például oszlopon vagy éken.
 • A széles lábú férfiaknak azt javasoljuk, hogy válasszon széles lábujjú cipőt, hogy ne sértse őket.
 • Forró napokon olyan lélegző cipőt ajánlunk, amely lehetővé teszi a lábának a légzését - például női szandál vagy férfi cipő .

Ne felejtsen el emlékezni a cipőcseréről - még a legkényelmesebb, bevált modell is csalódást okozhat azon a napon, sok órás szórakozás után. Van kényelmes alternatíva a hüvelyében, hogy a lábad lélegezzenek. Biztosítjuk Önnek, hogy sem a fiatal pár, sem az esküvői vendégek nem haragsznak rád, ha elegáns férfi cipőt vagy női szivattyút öltöznek kényelmes cipőkhöz vagy balerinákhoz . Ez a móka!

A legnépszerűbb cipőmodellek nyári esküvőre a nők számára

A hölgyek minden áron őrületnek akarnak lenni az ilyen események során. Minden nő beállíthatja a stílust az igényeihez, ízléséhez, alakjához és az uralkodó divathoz. Ugyanez vonatkozik a lábbelikre? Nagyon igen, ha megfelel az első bekezdés kritériumainak. Ha a cipő kényelmes, stabil és kényelmes, akár több órán keresztül is viselhető - esztétika vezérelheti őket. Íme ötleteink, hogy melyik cipő lesz a legjobb a nyári esküvőre!

 • Magas sarkú cipő - ez egy olyan típusú cipő, amelyet vizuális okokból minden nő szeret. Vágja a lábad, elegánsan néz ki, és bármilyen stilizálással jár. A legdivatosabb javaslatok között mindig a klasszikusok szerepelnek - például SHELOVET fekete szivattyúk az oszlopon vagy extravagánsabb modell, mint például a magas sarkú cipővel szandál .
 • Ékek - az ilyen típusú cipők között számos szivattyú és szandál van, amelyeket a nők szeretnek. Stabilok, mégis elegánsak, és optikailag meghosszabbítják az alakot. A lelkesen választott modell például a sötétkék szivattyúk az Alice ék sarkán .
 • A lábbeli cipője - ezek különböző magasságú, alakú vagy színűek lehetnek. Biztosítják a stabil lépést, a kényelem és még mindig fenomenálisan karcsú lábaikat, néhány centiméter hozzáadásával. Sokféle lehetőség van, például egy csillogó sarkú Weide fekete szivattyú vagy a klasszikus Nio Nio piros szivattyú .
 • Lapos sarkú cipő - szandál, balerina, cipő, mokaszin, espadrilles. Rengeteg változat van, ezért tudjuk, hogy ha nem szereti a magas cipőket, vagy álruhás modellt keres, választékunkban megtalálja az Ön igényeihez igazított megoldást. A lehetőségek között szerepel Nio Nio íjjal ellátott fekete balerinák, amelyek hármas sláger!

Nyári esküvői cipő férfiaknak - néhány ötlet érdekes stilizáláshoz

Uraim, a nyári esküvőre vonatkozó cipő-javaslatok között is sok lehetőség van. Természetesen a legnépszerűbb a klasszikus bőrcipő formájában. Itt azonban a sokféle változat szédülhet, és meggyőződésünk, hogy ajánlatunkban szereplő modellek megfelelnek a legigényesebb ügyfelek elvárásainak. Sőt, ha szeretsz egy kis változatosságot, és sportosabb, nyári akcentussal akarja szétbontani az eleganciát - választhat más modelleket is. Itt vannak a javaslataink!

 • Bőrcipő - az ilyen típusú cipő tökéletesen illik bármilyen öltönyhöz, és stílusot ad az elegánsnak és az elegánsnak. Csomózott, becsúsztatott, alkalmazásokkal, sima, különböző színű - sokféle lehetőség van. Érdemes egyeztetni a választást az Ön rendelkezésére álló öltöny preferenciáival és stílusával. Például, mindig divatos, barna turbás bőrkötésű cipő vagy légies, ideális a Riko 694 nyári férfi sportcipőhöz .
 • Mokaszinok - ez az utóbbi évek slágere, amelyet egyre inkább azok a férfiak választanak, akik inkább a kényelemmel és a szokatlan megjelenéssel rendelkeznek. Választhat például kötött fekete matrózos kender vagy elegáns Pilpol kender fekete Pilbut 01 cipő közül .
 • Cipők - ha szereted a sportstílust és hajlandóak megtörni a hagyományos megoldásokat, különféle cipők formájában ajánljuk cipőket, amelyek jól illenek az öltönyökhöz. Például a fehér cipő Converse Chuck Taylor All Star .

Reméljük, hogy segítettünk abban, hogy eldöntsük, melyik cipő válik a legjobban a nyári esküvőre. Válasszon a ButyModne.pl kínálatából, amely az Ön igényeihez igazodik, és hajnalig táncoljon bennük. Boldog vásárlást és őrült móka!