Milyen cipő az őszi esküvőre?


Arany lengyel ősz - a kissé elhomályosult nap, a levelek arany színei és a még mindig viszonylag magas hőmérséklet szeptemberi és októberi hónapokat tesz azoknak a hónapoknak, amikor a fiatal párok úgy döntenek, hogy megígérik, hogy halálukig szeretik egymást. Néha azonban nem sikerül az időjárás, így az esküvői vendégek azon tűnődnek, milyen ruhát készítsenek erre a napra. Javasoljuk, hogy melyik őszi esküvői cipő lesz a legjobb!

Fontos egy hónap

Az ősz az évszak olyan évszaka, amely rendkívül változatos az időjárási viszonyok tekintetében. A meleg napok, amelyek még mindig a nyárra és az ünnepekre emlékeztetnek, váltakoznak az esős és szeles napokkal. A meghibásodás leggyakrabban októberben vagy novemberben következik be, amikor egyre többet kezdünk gondolkodni a közelgő télről. Éppen ezért, amikor az esküvő ruhásszekrényének kiválasztásáról dönt, figyelembe kell vennie a szertartás hónapját.

  • Szeptemberben magabiztosan megjósolhatja, hogy a hőmérséklet szempontjából az időjárás kielégítő lesz - leggyakrabban 15 fok felett van, és a csapadék nem gyakori. Sokkal valószínűbb, hogy kissé felhős égbolton lesz nap, nyári széllökésekkel. Ezért optimális olyan kényelmes lábbelit választani, amely szellőséget és kényelmet biztosít a lábnak. Tehát hölgyeket ajánlunk szandál és transzferek. A férfiak számára elfogadhatóak mokaszin és hagyományos cipő.
  • Október nagyon változékony lehet. Lehet napos és kellemes, de ugyanolyan esős és szeles. Vegyünk hát fel cipőt egy őszi esküvőre, amely kicsit jobban védi a lábat, mint a könnyű szandál. Tehát a magas sarkú cipő, a szivattyú és az alacsony cipő jól fog működni. Az uraknak a klasszikusokat kell választaniuk, és a bőr felcsúszott vagy kötött cipőt kell választaniuk.
  • November az a hónap, amikor egyre többet gondolunk a hóra, a fagyra és a szánkózásra. Ez azonban más is lehet - lehetnek fagyok és csapadékok, de 10 fok feletti hőmérséklet és a nap is teli lehet. Tehát készüljünk fel a különböző körülményekre, és nézzük meg az időjárás -előrejelzéseket. Jó döntés lesz pl. magas sarkú bokacsizmaamely végül csapokká alakul vagy balerinák már a szobában. Férfiaknak továbbra is a klasszikusokat ajánljuk - a cipő mindig nagyszerű döntés!

Cipő egy őszi esküvőre - kényelem mindenekelőtt

Az évszaktól függetlenül az esküvői ruhának kényelmesnek kell lennie. Ez elsősorban azokra a cipőkre vonatkozik, amelyekben hosszú órákat fog tölteni. Leggyakrabban az ünneplés kora délután kezdődik - kb 14 és korán reggel fejeződik be. Kényelmesen kell éreznie magát, amikor sok órán keresztül cipőt visel. Szó sincs nyomásról, horzsolásokról vagy a stabilizáció hiányáról. Ezért nem javasoljuk a nem bizonyított cipők választását - rendelje meg modelljét, és végezzen ruhapróbát. Ha barátokkal bulizik, randevúzik, sétál vagy otthon táncol, győződjön meg arról, hogy a cipője megteszi a trükköt egy egész éjszakás bulin.

A legtöbb hölgy nem tudja elképzelni az ilyen eseményt magassarkú nélkül. Azonban, amikor modellt választ magának, ügyeljen a csap képességeihez igazított magasságára. Azok a hölgyek, akik naponta néhány órát magas sarkú cipőben töltenek, vagy minden hétvégén randevúra vagy baráti találkozóra mennek, megengedhetik maguknak a magasabb lehetőséget - pl. fekete velúr platformos sarok vagy fekete nyitott szivattyúk az oszlopon. Azoknak a nőknek, akik nem hordják őket naponta, alacsonyabb és stabilabb változatokat ajánlunk - például oszlopon vagy éksarkún, fekete velúr ék szivattyúk vagy Nio Nio klasszikus piros szivattyúk.

Hozzon extra cipőt egy esküvőre ősszel

Annak a ténynek köszönhetően, hogy sok órát fog cipőben tölteni, mindig érdemes egy kiegészítő modellt használni az álcázáshoz. Ez vonatkozik mind a nőkre, akik magas csizmát akarnak cserélni az alacsony, kényelmes változatok - például balerinák, mokaszinok vagy akár papucsok - javára, valamint a férfiakra is. Az urak sikeresen cserélhetnek cipőt több sportágra - például cipőkre vagy mokaszinokra. Természetesen fontos a megjelenés és az elegáns, letisztult megjelenés. Azonban senki sem fog téged hibáztatni, amikor a hivatalos rész után, amikor eljön a remek szórakozás ideje, kényelmes cipőt viselsz. Sőt, üzletünk kínálata elegáns változatokat is tartalmaz, tökéletesen illik még egy elegáns öltönyhöz is - pl. férfi klasszikus fehér cipő Converse Chuck Taylor All Star ha hölgyek rózsaszín mokaszinok hölgyek pezsgő. A menyasszony és a vőlegény, valamint más rendezvényszervezők, például szülők, tanúk számára a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, és a lehető legjobb módon emlékezzen az esküvőre. Tehát ahelyett, hogy a következő napokban tapaszokat ragasztana a lábára, vagy lemondana a táncparkettről, inkább szerezzen magának kényelmes cipőt és egy plusz pár álruhát! Meggyőződésünk, hogy ez lesz a helyes döntés!

Reméljük, hogy segítettünk eldönteni, hogy melyik őszi esküvői cipőt érdemes választani. Feltétlenül ismerje meg üzletünk kínálatát, ahol sok ilyen alkalomra tökéletes modellt kínálunk a vásárlóknak - nőknek, férfiaknak és gyermekeknek. Kellemes vásárlást és jó szórakozást a KeeShoes csapata!