Melyik cipő illik jól egy bézs színű ruhához? Merítsen ihletet!


A beköszöntő tavasz miatt egyre szívesebben nyúlunk a világos, semleges árnyalatú ruhák után. A bézs színű ruhák, bár az idei szezon tagadhatatlan trendjei, sok gondot okozhatnak az outfit kiegészítésekor. Ez a szín sötétebb, mint a fehér, de mégis eltér a barnától, így sok nőnek gondjai lehetnek a kiegészítők megfelelő kiválasztásával. Ha bevált megoldásokat keres, akkor jó helyen jár! Azt tanácsoljuk, melyik cipő illik a bézs színű ruhához.

Az ördög nem olyan ijesztő...

Bézs színű ruhához keresel cipőt? Ez a választás nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. A bézs egy semleges árnyalat, amely számos színnel jól harmonizál. A barna, a fehér, a szürke, az arany és még a piros is biztosan passzol egy bézs színű ruhához.

Számos árnyalat közül választhat, attól függően, hogy az egyszerű és minimalista stilizációkat, vagy a kontrasztos megoldásokat részesíti előnyben. A bézs annyira univerzális szín, hogy klasszikus és merészebb öltözékek alapja is lehet looku.

Az azonban, hogy végül milyen cipőt választ, a körülményektől függ. Ebben a cikkben eloszlatjuk minden kétségét, és azt javasoljuk, hogy melyik cipőt illessze egy bézs színű ruhához esküvőre, munkára és mindennapi használatra.

Milyen cipőt érdemes bézs színű ruhához illeszteni nagyobb rendezvényeken?

A bézs színű ruhát a nők szívesen választják nagyobb rendezvényekre. Keresztelő bulik, baráti esküvő, céges rendezvény – a bézs ruha a körülményektől függetlenül biztosan működik. Ragyogóan és ragyogóan néz ki benne, megfelelő kiegészítőkkel kombinálva pedig káprázatosnak tűnik.

Nagyobb rendezvényekre érdemes papucsot vagy magas sarkú szandált választani. A minimalista magassarkú fémes árnyalata tökéletesen harmonizál majd egy pezsgőruhával. Az arany, rózsaszín arany vagy ezüst árnyalatai különösen jól működnek. Ehhez az öltözékhez nem kell azonos színű táskát választanod. Tökéletes lesz a finom fehér vagy látványosabb bordó.

Ha egy tónusú, bézs színű ruhát szeretne egy kis színt adni, javasoljuk, hogy vegyen fel piros tűsarkút. Az élénkvörös ugyanolyan jól fog kinézni, mint a visszafogott bordó szín. Így pillanatok alatt változatossá teheti stílusát.

Ne feledje, hogy a bézs ruha cipőjének színének meg kell egyeznie például a körmök színével. A piros magassarkú kiválasztásakor a stílust egy azonos árnyalatú manikűr egészíti ki. Ehhez a piros rúzshoz és a fantasztikus végeredmény garantált!

Milyen cipő illik minden nap egy bézs színű ruhához?

Ha egy kevésbé formális alkalomra bézs színű ruhát viselsz, választhatsz fekete cipőt. Fekete kabáttal és fekete pénztárcával kombinálva nagyon profi leszel, függetlenül attól, hogy lapos vagy magas sarkú cipőt választasz. Mind a magassarkú, mind a balerina vagy mokaszin remekül beválik a munkába.

A mindennapi viselethez a barna cipő bézs színű ruhával is remekül használható. Az ilyen stílus sokkal kevésbé formális, mint egy bézs ruha fekete kiegészítőkkel. Sokféle árnyalat közül választhat - a karamelltól a sötétbarnáig. 

Bevált megoldás lesz a kígyóbőr motívumú cipő is. Ügyeljen azonban arra, hogy sima ruhával kombinálva viselje őket. Ha kíváncsi, melyik táska lesz megfelelő ebben az esetben, több lehetőség közül választhat. Az egyik a kígyóbőr árnyalatához illő kiegészítők kiválasztása. Alternatív megoldásként egy fekete, fehér vagy bézs kézitáska is használható.

Ha optikailag szeretné meghosszabbítani a lábát, válassza a bézst. Gyakorlatilag bármilyen árnyalat meztelen őrülten fog kinézni. Lehet egy árnyalattal világosabb vagy sötétebb, mint a ruha vagy a bőröd. Ha Ön a minimalizmus híve, ezt a stilizációt kombinálja egy visszafogott színű, például fehér vagy világosbarna táskával. Ellenkező esetben nincs akadály. Játssz a teljes színpalettával, és alkoss egy friss, eredeti színt néz

Milyen cipőt viseljünk egy bézs színű csipkeruhához?

Kíváncsi vagy, milyen cipő illik egy bézs színű csipkeruhához? Egy ilyen romantikus ruhát tökéletesen kiegészítik a fehér cipők. Ne feledje azonban, hogy visszafogottnak és egyszerűnek kell lennie.

Ha fontosnak tartja a kényelmet, válasszon fehér, rövid tornacipőt. Ne feledkezzen meg a világos farmer árnyalatú katanáról és egy hanyag bobról a fején. Ez a ruha tökéletes lesz egy hétköznapi randevúhoz ​​és egy régóta várt zenei fesztiválhoz is. 

Nyáron a bézs színű csipkeruha sikeresen viselhető lapos szandálok társaságában. Válaszd ezeknek a cipőknek a meztelen vagy fehér árnyalatait. Így gyönyörűen fog kinézni, és a lábai hosszabbnak tűnnek.

Hűvösebb napokon választhat egy kontrasztos stílust, és kombinálhat egy finom és kislányos bézs csipkeruhát fekete, nehéz munkásokkal és egy bőr motoros dzsekivel. Ettől a kombinációtól igazán stílusos leszel.

Ha egy meztelen csipkeruha lesz a hab a tortán egy különleges napon, érdemes magassarkút hordani. Esküvőre és egyéb nagyobb alkalmakra a minimalista, nyakkendős szandálok vagy az épített magassarkú cipők bika szemei ​​lesznek.

Reméljük, hogy sikerült eloszlatnunk kétségeit, hogy milyen cipő illik a bézs színű ruhához. Tanácsainkat követve a körülményektől függetlenül minden bizonnyal fenomenálisan fog megjelenni benne!