Melyik cipő illik a nyári ruhához? Azt tanácsoljuk!


A hőmérséklet emelkedése és a hosszú, napsütéses napok azt jelentik, hogy örömmel cseréljük le a vastag pulóvereket és farmert légies, kényelmes, nyári ruhákra. Nekik köszönhetően könnyen megjeleníthetjük alakunk értékeit, és élvezhetjük a könnyedséget és a rendkívüli kényelmet. Milyen cipőt válasszak nyári ruhához? Tekintse meg inspirációinkat.

A cipő színe egy nyári ruhához - semleges árnyalat vagy kontraszt

A cipő színének kiválasztásakor ne feledje egy fontos szabályt - ne kombinálja a meleg és hideg színeket.

Hússzínek, azaz meztelen vagy bézsamelyek a legközelebb állnak a bőrszínhez. A könnyű cipők tökéletesek a mini és midi ruhák kiegészítéseként, mert finom megjelenésük nemcsak tökéletesen illeszkedik a stílushoz, hanem karcsúvá és optikailag hosszabbá teszik a lábadat

Egy másik univerzális szín, amelyet minden alkalomra biztosan viselhet, a szín feketeamely stílust és eleganciát kölcsönöz még a legkifinomultabb és mutatósabb stilizációknak is. A fekete magassarkú vagy szandál biztosan gyönyörűen fog kinézni, ha maxi vagy boho stílusú ruhával viselik.

Ha nem fél a kockázatoktól és szereti a nem egyértelmű kombinációkat, válasszon kontrasztot. Ne féljen olyan merész színeket kombinálni, mint a piros és a zöld, vagy a sárga és az indigó! Azonban emlékeznie kell arra, hogy az intenzív árnyalatok nem felelnek meg minden stílusnak, így minden bizonnyal nem jó ötlet a mindennapi cipők kiválasztásakor.

Maximális kényelem

Ha értékeli a kényelmet, kényelmes kombinációt keres, amely alkalmas hosszú sétákra vagy a szabadban töltött lusta délutánra, akkor nyári ruhájával viselheti kedvenc cipőit.

Cipők nyári ruhákhoz ez a trend egyre több rajongót vonz. A sportcipők kényelmes megjelenést kölcsönöznek alkalmi stílusban, de megszeghetik az alkalmazandó szabályokat is, nem egyértelmű kombinációt hozva létre egy elegáns, romantikus ruhával. A finom, szövetből készült cipők minden bizonnyal kiváló választás, mind illeszkedő, mind lobogó, hosszú és rövid, valamint többszínű ruhákhoz. Ebben az esetben csak a képzeleted szab határt!

Érdekes kombináció is lehet tornacipő. Ezek a meglehetősen masszív cipők jelentős magasságban jól fognak működni a laza, szellős szabású ruhákkal. Ez a kombináció rendkívüli könnyedséget és frissességet kölcsönöz. Választhat mindkét világos árnyalatú cipőt, de enyhén pasztell árnyalatokat is, amelyek könnyen illeszkednek stílusához.

Szandál nyári ruhához

A szandálok, valamint a klasszikus balerinák vagy espadrillák sikeresen párosíthatóak szellős, nyári ruhákkal, rövidek és szárnyasak, valamint hosszabbakkal.

A maxiruháknál érdemes kissé magasabb talppal rendelkező románokat választani. Egy hosszú ruha finom hasítékkal gyönyörűen hangsúlyozza a cipő érdekes kötését.

Érdemes megfontolni a magas sarkú szandálokat is, amelyek tökéletesek a mindennapi kirándulásokhoz, valamint a hivatalosabb kirándulásokhoz. A magas sarkú cipő és a nyári ruha kombinációja tökéletesen karcsúsítja az alakját, és a lábai sokkal hosszabbnak tűnnek. Mindkettőt viselheti boho stílusú virágos modellekkel, rövid és felszerelt mini -vel, de hosszú modellekkel is, amelyek elérik a talajt.

Magas sarkú cipő nyári ruhához

Ez minden bizonnyal a legklasszikusabb lábbeli, amely bármilyen stílusban használható. A magas sarkú cipő különösen ajánlott a midi és ¾ ruhákhoz, amelyek a legigényesebbek és a legproblémásabbak. Ez a vágás, rosszul illeszkedve az alakhoz, vagy nem megfelelő lábbelivel kombinálva, vizuálisan jelentősen lerövidítheti a lábakat, így a sziluett kevésbé kedvező. A magas sarkú cipő tökéletesen kiegyensúlyozza az arányokat, és kecsességet és könnyedséget kölcsönöz a stílusnak.

Cowboy csizma nyári ruhához? Természetesen!

A cowboycsizma nyári ruhával kombinálva egyre népszerűbbé vált az elmúlt szezonban. A masszív lábbelit érdekes módon virágos, levegős ruhák egészítik ki, sok sallanggal. A V alakú felsőrészű cipő karcsúbbá teszi a lábad.

A lazább, finom ruha és a kiemelt és látható cipő kombinációja javaslat azoknak az embereknek, akik szeretnek kitűnni, és nem félnek mások véleményétől. Az ilyen stílus természetesen nem marad észrevétlen!

A nyár a kísérletek, a különböző minták, az intenzív színek és a szokatlan kombinációk ideje. Függetlenül attól, hogy milyen alkalomra készül a stilizáció, válassza ki a megfelelő kiegészítőket, amelyek segítenek a harmonikus egész kialakításában. A cipő különösen fontos kiegészítő - nemcsak kényelmesnek kell lennie. Egy megfelelően felszerelt modell minden bizonnyal gazdagítja nyári ruháját, és rendkívül magabiztosnak érzi magát! Útmutatónk biztosan segít a helyes döntés meghozatalában.