Melegebb napokra kötelező darab. Azt javasoljuk, hogyan alakítsd ki a balerinákat


A balerina az egyik legnépszerűbb női cipő a tavaszi és nyári szezonban. A lapos talp, a könnyű szerkezet, a tökéletes illeszkedés és az egyedülálló sokoldalúság csak néhány jellemző azon tulajdonságok közül, amelyek miatt a balettcipők minden stílust és kényelmet értékelő nő ruhatárában kötelezővé teszik. Azt tanácsoljuk, mivel viselje ezt a cipőt, hogy az alkalomtól függetlenül gyönyörű legyen.

Nem csak táncra

A jellegzetes név ellenére ez a típusú lábbeli nem közvetlenül a balett világából származik. Az ehhez a tánchoz tipikus cipőket a lábfejre és a bokára tekert szalagok, valamint a készítésükhöz teljesen más anyag jellemzi. Ráadásul nem lehet bennük merevítést találni, még talp formájában sem.

A balerinák, bár kissé balettcipőre hasonlítanak, teljesen más dizájnnal rendelkeznek. A keményebb talp ellenére könnyűek és rugalmasak, így a legigényesebb láb tulajdonosainak is alkalmasak. Az egyedi kényelem mellett a balerinák gyakorlatilag minden stílushoz és ... körülményhez passzolnak. Sikeresen hordhatod őket kevésbé és hivatalosabb alkalmakra egyaránt.

Szerezze meg a tökéletes egyensúlyt

A balerinák szinte minden alkalomra megfelelnek. Ha nőiesen szeretnél kinézni, de nem akarsz magassarkút felvenni, a balettcipők egy szempillantás alatt kiegészítik a stílust, eredeti akcentussal.

Formás kialakításuk lapos talppal tökéletes egyensúlyt biztosít az elegancia és a kényelem között. Ha balettcipőt visel, nem kell korlátoznia magát hivatalos vagy irodai találkozókra kötelező viselet'nál nél. Sikeresen viselheti bulikon, baráti találkozókon vagy akár randevúzások alkalmával is. Ezek a cipők egyszerűen bizonyítani fognak a mindennapokban és az ünnepeken.

Minden nap balerinák

A balerinák tökéletes kiegészítői a mindennapi stilizációnak. Szoknyákkal, ruhákkal és nadrágokkal is jól mutatnak. Minden nap viseld divatos kopásos farmerrel és - időjárástól függően - túlméretezett pulóverrel vagy sima pólóval kombinálva.

Melegebb napokon válasszon szövet, kék csíkos balerinák aranyos masnival. Gyönyörűen fognak kinézni farmer rövidnadrággal és fehér vászoninggel. Ehhez a megjelenéshez ügyeljen egy szőtt válltáskára és egy retro napszemüvegre.

Egy másik ötlet a nyári stílushoz az egymás mellé helyezés nyitott sarkú balerinák divatos kígyómintával boka fölött végződő fekete vászonnadrággal és fehér, légies pólóval.

Balerinák az irodába

Ha professzionálisan szeretné bemutatni magát a munkahelyén, döntsön bőr balerináknői öltönyhöz vagy 7/8 lábú chinoshoz és inghez. Sikeresen helyettesítheti a nadrágot egy térd közelében végződő szoknyával. A még elegánsabb megjelenés érdekében ne feledkezzen meg egy kabátról.

A hegyes orrú, finom modellek az irodába is tökéletesek. Bézs vagy fekete az árnyalat tökéletesen kiegészít minden stílust.

Ha állásinterjúra készülsz, mindenképpen egy egyszerű, minimalista, lekerekített orrú balerinát válassz. Állítsd fel őket egy közvetlenül a térdvonal alatt végződő ceruzaszoknyával és egy stílusos fehér inggel.

Balerinák nagy alkalmakra

A balettcipők nagyobb rendezvényeken is működnek. Ha esküvőre mész, nem kell mindig magas csizmát hordanod. A balerinák tökéletes kiegészítői az esküvői vendég öltözékének. Válaszd a pasztell árnyalatokat, pl. púder rózsaszín vagy élénk kék.

Balerina viselésekor nem kell a púderes, nem feltűnő színekre korlátozódnia. Kiváló választás lesz baráti rendezvényekre fémes árnyalatú balettcipők. Garantáljuk, hogy egész este bennük fog táncolni!

Ismerje meg trükkjeinket

Amint látja, ezek a cipők olyan sokoldalúak, hogy gyakorlatilag nincs helye baklövésnek a formázás során. Van azonban néhány tippünk, amelyek segítségével még jobban nézhet ki.

Először is kerülje a zoknit. Ügyeljen azonban arra, hogy a mezítlábra húzott balerinák természetes felületűek legyenek. A szintetikus anyagok fokozhatják a lábizzadást, amit mindenképpen érdemes elkerülni. Ha nem akarsz lemondani a zokniról, válaszd a vágottat, ami semmilyen körülmények között nem lóghat ki a cipő alól. Jó megoldás lehet a harisnya- vagy térdzokni viselése is. Ügyeljen azonban arra, hogy elég jól nyújtsa ki őket. Így elkerülheti a csúnya ráncok kialakulását a boka körül.

Másodszor, ne feledje, hogy a megfelelően kiválasztott balerinák segíthetnek a lábak optikai kiterjesztésében. Kíváncsi vagy, hogyan lehetséges ez ezzel a lapos talpú cipővel? Mindez a húsos balettcipők és a szabad boka által keltett optikai csalódásnak köszönhető. A rövidebb lábú tulajdonosok kerüljék a bokára kötött balerinákat is. Az ilyen cipők viselésével elveszítheti alakja arányait.

Harmadszor, ne félj megmutatni egy kicsit a testedből. A balettcipők a legjobban a csupasz láb társaságában mutatnak. Csak tekerje fel a nadrágszárakat, hogy felfedje legkeskenyebb részét, a bokát. A szoknyák esetében még egyszerűbb a helyzet – kerülje a földig érő szabásúakat, hogy divatos és harmonikus megjelenést élvezhessen.