Martensy, a legkényelmesebb lábbeli ősszel és télen

A múlt század 90-es évek divatja iránti érdeklődés növekedésével a marten népszerűvé vált. Annak ellenére, hogy röviddel a második világháború után tervezték őket Németországban tervezni, valójában soha nem mentek ki a divatból. Lehet, hogy a legjobban társítja őket a punk és a vigyorral, ám ezek nem csak a tinédzserek számára készültek. Ebben a cikkben információkat talál róluk, valamint számos stílus-javaslatot.

Kényelmes, nem csak télen

Érdemes megjegyezni, hogy a martens nem igényel eltérést. Ha szereted a katonai csizmát, és félnek a kopástól, akkor határozottan biztonságosabb megoldás. Ellentétben a karokkal, amelyek az elején mindig törlődnek, ami megkönnyíti az első hetekben történő viselést. 

A Martensa szinte egész évben hordható, bár forró időben nem működik jól. Az ilyen típusú lábbeli évekig viselhető, és használatának nyoma semmi. Egyes modellek drágák lehetnek, de megéri vásárolni, mert sok évszakra szóló befektetés.

Punk, rock és más szubkultúrák

A Martensy cipő rendkívül népszerű a zenei fesztiválokon. Kemény lábujjuk némi védelmet nyújt, és egyszerűen praktikus. Határozottan társítja őket bőrkabátokkal, farmerekkel és egy csapszeggel vagy biztonsági tűvel. Ezek tipikus stílusok, de még sok más lehetőség van. 

A cipő jól néz ki a színes nadrággal kombinálva, különösen sötétzöld vagy bordó. Nem rosszabbak, mint egy túlméretes pulóver, laza kabát és bolyhos kabát esetén. Ez a cipő előnye, mert szinte bármihez jó.

Nem csak fiúknak

Más lehetőségek vannak a lányos stílusú lányok számára is, a Martens minden színben kapható, és a minták száma korlátlan. Biztosan talál egy modellt, amely meglepni fog. A cipő a térd fölött lévő ruhákkal és szoknyákkal néz ki a legjobban. Ezzel ellentétben kiválaszthatók több éterikus alkotáshoz. Érdekes kiegészítés ehhez a stílushoz a vastagabb harisnya vagy a necc harisnya.

 

A Martensy az egyik legkényelmesebb cipő, amelyet meg lehet vásárolni a hidegebb időszakra. Nagyon könnyű tisztítani, és tartósságuk fog lepni. Nagyszerű választás a siető emberek számára, akik nagy jelentőséget tulajdonítanak a praktikának.