Lábszédülés! Cipőt harangokhoz és csövekhez választunk


Széles, keskeny, egyenes, esetleg szegéllyel? A nadrágok annyira változatosak, hogy a megfelelő lábbeli kiválasztása igazi kihívást jelenthet, különösen akkor, ha jól akarsz kinézni. Ha arra kíváncsi, melyik cipő illik tökéletesen az egyes lábakhoz, akkor jó helyen jár!

Széles, keskeny, egyenes…

A nadrág olyan ruhadarab, amelyet minden nő szeret. Jó okkal! Annyira változatosak, hogy sikeresen felveheti őket különböző alkalmakra, és mindig csodálatosan néznek ki. Válasszon az alkalmi farmerek és formális szivarkák közül, és alakítson ki az igényeinek megfelelő stílusokat.

Ha minden alkalommal kifogástalan megjelenéssel szeretnénk lenyűgözni, érdemes ügyelni arra, hogy a megfelelő lábbeli kiegészítse az egyes nadrágszárakat. Kíváncsi vagy, melyik cipő a legjobb széles vagy keskeny lábra? Jó helyre jöttél! Útmutatónkban megtalálja a leghatékonyabb kombinációkat. Kezdjük!

Csengő cipő

A magas derekú csengő alsók tökéletesen kiemelik a derekát, és lehetővé teszik a rendkívül nőies megjelenés elérését különösebb erőfeszítés nélkül. 

A látszattal ellentétben nem kell magassarkút hordanod, hogy mindenki, akivel találkozol, ne tudja levenni rólad a szemét. Bár jogos kijelenteni, hogy a magassarkú az egyik legjobb választás, ha flares viselésen gondolkodik, hasonló hatást érhet el, ha lapos vagy viszonylag alacsony sarkú cipőt választ. Ügyeljen arra, hogy a cipő hegyes orrú legyen. Nyáron vegyen fel balerinát, ősszel vagy tavasszal női csizmát. 

Ismerje meg kedvenceinket:

Csőcsizma és leggings

A csöveknek és leggingseknek nem okkal van annyi csodálója szerte a világon! Tökéletesen kiemelik a formás lábakat és a nőies formákat, kényelmesek, egész évben hordhatod és soha nem fogsz unatkozni. 

Szűk típusú nadrág szűk farmerAzonban, akárcsak a leggingshez, ehhez is megfelelően illeszkedő cipőre van szükség, hogy megteremtse a káprázatos stílus alapját. A hosszú csizma tökéletes télre. Válassza a klasszikus, fekete felsőket, vagy fogadjon a barna visszafogott árnyalataira, és kész! Nyáron és tavasszal válasszon tornacipőt. Végül is a kényelem a legfontosabb!

Íme a kedvenceink:

Egyenes szárú nadrágcsizma

Az egyenes szárú nadrág a klasszikushoz és az egyetemességhez társul. Tökéletesek irodába és kevésbé formális találkozókra egyaránt.

Szivarlókkal van dolgod? Válasszon elbűvölő pumpákat, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Szakadt farmert hordasz? Párosítsd őket klasszikus tornacipőkkel. Vagy talán az egyenes szár a vászonnadrág jellemzője, amely elkíséri a strandra vezető utat? Ebben az esetben feltétlenül viseljen szandált vagy papucsot.

Ajánlott cipőmodellek:

Szellős nadrágcsizma

A szegélyes nadrágok tökéletesen kiegészítik a mindennapi stilizációt. Ha egész nap fontos a kényelem, mindenképpen kényelmes melegítőnadrágot válassz. Vedd fel kedvenc tornacipődet, és kész! Látod, milyen egyszerű? 

Ajánlott tornacipők:

7/8-as nadrágcsizma

A bokamagasságban végződő nadrág nyáron és tavasszal egyaránt használható. Ősszel vagy télen is sikeresen hordhatod, ha gondoskodsz arról, hogy cipőd kellő hőkomfortot biztosítson. 

Ha azonban 7/8-as lábat szeretnél bemutatni, válassz a bőröd színéhez hasonló árnyalatú cipőt. Ügyeljen arra, hogy a cipő ujjai hegyesek vagy mandula alakúak legyenek. Így anélkül, hogy sarkú cipőt kellene viselnie, a lábak hatását az égig érheti.

Tekintse meg javaslatainkat:

Néhány szabályt érdemes szem előtt tartani

Most, hogy tudja, melyik cipő illik a legjobban egy adott stílusú nadrághoz, minden bizonnyal látványos megjelenést fog elérni különösebb erőfeszítés nélkül. Ne felejtsen el néhány szabályt, hogy minden alkalommal csodálatosan nézzen ki.

Először válasszon hegyes orrú cipőt a széles lábhoz. Így a lábad kifejezést nyer, és vizuálisan meghosszabbítod a lábaidat. 

Másodszor, amikor szabaddá teszi a bokáját, kerülje a kontrasztos kombinációkat. Válassz olyan meztelen cipőmodelleket, amelyek tökéletesek a formálisabb és kevésbé formális kirándulásokhoz egyaránt. Ha szeretne fekete cipőt viselni, fontolja meg a fekete harisnya viselését a nadrág alatt. Így elkerülheti, hogy olyan levágási vonal keletkezzen, amely rövidebb lábak illúzióját keltheti. 

Harmadszor, ne félj játszani a divattal. Hozzon létre egyértelmű kombinációkat, amelyek tükrözik egyéni stílusát.