Könnyű cipő a munka során


Az ősz és a tél az az évszak, amikor nehéz, meleg és vízálló cipőt kell viselnünk. Ennek köszönhetően biztosítjuk a megfelelő termikus kényelmet és csökkentjük a megfázás kockázatát. Nehéz azonban elképzelni, hogy az egész munkanapot ilyen cipőben viselje. Tehát azt tanácsoljuk, hogy melyik könnyű gyaloglócipő lesz a legjobb. Nőknek és férfiaknak megfelelő modelleket mutatunk be.

Mit kell figyelembe venni, amikor cipőt választ a munkához?

Munkacipő keresésekor ne feledje, hogy több órát fog viselni - ülve, sétálva, állva - a pozíciójától függően. Tehát a cipőnek először könnyűnek kell lennie. Válasszon olyan modelleket, amelyek nem rendelkeznek vastag, nehéz talppal. Ha a cége nem rendelkezik öltözködési kóddal, és nem lép kapcsolatba az ügyfelekkel, akkor rendkívül kényelmes sportcipőt választhat, itt biztos lehet benne, hogy kényelmes lesz. Egy másik fontos kérdés a légáteresztés. Tegye lélegzővé a cipőket - bőrből vagy természetes textilből készült, különböző típusú szellőzőnyílások is kívánatosak, például lyukak vagy háló. Ennek köszönhetően a lábad nem izzad. Ha elegáns cipőre van szüksége, és még a sarkára is vágyik, fogadjon a stabilitásra. Ne nagyon magas, vékony sarokba, hanem tömbbe vagy 7 cm -es sarokba menj. Az álcázáshoz mindig lehet cipője, például balerinák, mokaszinok vagy espadrillák.

Könnyű sétálócipő nőknek munkához

Az elején fontos eldönteni, hogy a cipő elegáns vagy alkalmi legyen. Ha bármilyen lábbelit viselhet, és nem kötelezi Önt a vállalati öltözködési kód, akkor több szabadságot engedhet meg magának. Tehát az alábbiakban a könnyű munkacipők egész sorát mutatjuk be példákkal, talán egyikük tökéletes lesz az Ön számára!

  • Balerina - ez a fajta lábbeli az egyik legkönnyebb megoldás. A balerinák is elegánsan néznek ki, kényelmesek, és ruhákkal, szoknyákkal, szivarokkal vagy más nadrágokkal is viselhetők. Választhat például klasszikus feketét (pl. mandula balerinák fekete orrpárnák CD52P) vagy divatosabb (pl. rózsaszín balerinák gyöngyszőrrel).
  • Szivattyúk - amikor magas vagy magas sarkú cipőt kell viselni, érdemes stabil változatot keresni. Válasszon egy oszlopot, éket vagy alacsony sarkot, és látni fogja, hogy a cipő továbbra is kényelmes lesz. Javasoljuk például Seastar kockás transzfer.
  • Espadrilles - bár főleg a tengerparti és a nyári cipőhöz kapcsolódnak, tökéletesek lehetnek a munkához. Könnyűek, kényelmesek és lélegzőek, ezért ideális megoldás a munkahelyi viselethez. Elegáns karakterük is lehet, amint azt ők példázzák barna VICES espadrilles csillogással.
  • Mokaszin - jelenleg ők valószínűleg a legnépszerűbb női cipők munkához. Alacsony, kényelmes és divatos. Ruhákhoz, de farmerhez vagy elegáns nadrághoz is jól mutatnak. Klasszikus változatban kapható (pl. Sergio Leone női velúr cipő) vagy divatosabb (pl. ezüst mokaszinok szürke VICES rojtokkal).
  • Cipők - megoldás azoknak a hölgyeknek, akik nem rendelkeznek öltözködési kóddal, vagy sportkiegészítőkkel szeretik megtörni a formai stílust. Kétségtelen, hogy a cipők kényelmesek, divatosak és jól passzolnak a különböző ruhákhoz - különösen, ha klasszikus, fehér bokacsizmát választasz, pl. cipő Converse Chuck Taylor All Star Szia.

Férfi könnyű sétacipő a munkához

A férfiaknak azt is meg kell határozniuk, hogy milyen típusú lábbelit várnak el. Ha olyan cégnél dolgozik, ahol az ügyfeleket nem szolgálják ki, és az öltözködési szabályzat nem merev, nagyobb szabadságot engedhet meg magának. Tehát különböző típusú könnyű sétáló cipőket mutatunk be férfiaknak - talán tetszeni fog az egyik rendelkezésre álló lehetőség.

  • Cipők - minden bizonnyal ez a fajta cipő az első a férfiak körében, akik értékelik a kényelmet és a stílust. Több éve a mokaszinok vannak a tetején, és ez nem meglepő - mindenhez passzolnak. Javasoljuk például Nikopol 1688 bordó cipó.
  • Alacsony cipő - az ilyen cipőnek nem kell nehéznek és kényelmetlennek lennie. Kínálatunkban könnyű, divatos változatokat is talál, amelyek tökéletesek munkalábbeliként, pl. fekete városi cipő Alkalmi 1631 fekete vagy szellőztetett Riko férfi cipő lyukakkal 848.
  • Sport - az öltözködési kódex nélküli vállalatoknál a férfiak is választhatnak cipőt. Ha nem feltűnőek, lehet például egyszínű, fekete Nike Court Vision Low M CD5463-002de ha divatos, színes lehetőségeket keres, a KeeShoes is rendelkezik velük.
  • Cipők - könnyűek, kényelmesek, és mindenekelőtt mindenhez passzolnak - farmer, elegáns nadrág és még öltöny is. Egy példa lehet klasszikus cipő Converse Chuck Taylor All Star Pro M.

Tehát, mint láthatja, sok lehetőség van. A KeeShoes -nál könnyedén megtalálhatja a tökéletes könnyű sétálócipőt a munkához, amely megfelel az elvárásainak. Ne feledje, hogy a kényelmet helyezze előtérbe. Ennek köszönhetően a munkahelyen a feladataira fog összpontosítani, és nem arra, hogy nehéz, kényelmetlen cipője van.