Kiválasztjuk a legjobb cipőt egy női öltönyhöz


Coco Chanel és Greta Garbo, amikor öltönyöket kölcsönöztek a férfi ruhatárából, tudták, mit csinálnak. A hölgyek remekül néznek ki redőnadrágban és kabátban. Ez a szett egy kényelmes egyenruha, amely szabadon formázható. Tökéletes hivatalos rendezvényekhez és társadalmi összejövetelekhez. Azt tanácsoljuk, hogy melyik cipő illik legjobban a női öltönyhöz.

Magas sarkú cipő - tökéletes öltönyhöz

A magas sarkú cipő a legklasszikusabb elegáns női cipőami jól illik egy öltönyhöz. A magas sarok meghosszabbítja a lábakat, és stílusossá teszi az egész ruhát. Fekete sarok fekete öltönyhöz és fehér inghez a leghagyományosabb kombináció. Alkalmas üzleti konferenciákhoz és vörös szőnyeges sétányhoz. Érdemes azonban játszani a divatgal és kísérletezni a színekkel - a klasszikus, sötét nadrágok újjáéledhetnek, ha intenzív árnyalatú cipőt veszünk fel. Divatos a szürke és a kobalt vagy az ezüst, a barna, a narancs vagy az arany kombinációja. A hagyományos, monokróm öltönyt extravagáns nyomtatású cipővel is feldobhatjuk. A tökéletes magas sarkú cipő megtalálható a KeeShoes online áruházban. Érdekes változat lesz a magas sarkú cipők számára szandál egy vékony oszlopon. Az intenzív színű lakkal festett lábujjak és körmök nagyon érdekesek. Milyen ráncokkal és dzsekikkel ellátott lábbelit válasszunk, ha a lapos talp szerelmesei vagyunk?

Férfias elegáns - öltöny és cipő férfias szabással

Az öltöny igazi klasszikus a férfi szekrényben. Éppen ezért a hölgyek, akik jól érzik magukat benne, a férfi cipőkhöz is nyúlhatnak, hogy időtálló stilizációkat hozzanak létre. A női oxford cipő és a gyűrött nadrág csavarja a klasszikust. Világosan látsz inspirációt a férfi divatban. Mindazonáltal minden elemnek nőies érzéke van, így vonzó kombináció. A készlet akkor nyer sportos karaktert, ha a galléros hagyományos inget pólóra vagy V-nyakú blúzra cseréljük, az alkalmi stílus szerelmesei öltönyükhöz sportcipőt is viselhetnek. 

Női öltöny sportos kivitelben

A női öltöny tökéletesen illik az alkalmi, városi stílushoz. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a kiegészítőket - a női kézitáskát sport hátizsákra, vesére vagy táskára, és elegáns cipőre cseréljük - sportcipőre. A színes vagy világos öltönyök jól néznek ki ebben a verzióban. A vászonból vagy kötött anyagból készült modellek is nagyon jól néznek ki. Szeretné, hogy az egész stílus könnyedségre tegyen szert? Tekerje fel a kabát ujját, és tegyen sportórát a csuklójára. A fehér vagy homokos bézs árnyalatú öltöny és a neoncipő kombinációja a modern divat lényege, amely biztosan felkelti a figyelmet. A divatos utca azt mutatja, hogy a klasszikus szabású női öltönyök fehér cipővel is viselhetők. Egy ilyen készlet jól néz ki, és a tavaszi hónapokra emlékeztet egy nagy városi agglomerációban. Kiváló párokat választhat öltönyben a KeeShoes online áruházban.

A női öltöny időtlen ruha. A különböző testtípusú hölgyek jól mutatnak benne. A kabát és a redős nadrág érdekes stílusának létrehozásának titka a megfelelő lábbeli és kiegészítők kiválasztásában rejlik. A divatbarát kezében lévő klasszikus öltöny érdekes ruhává válhat sportos karakterrel vagy esti ruhával, amelyet érdemes megjegyezni.