Kis fekete és mi lesz ...

A Szent Húsvét már az övénél van. Családi összejövetelek, nagylelkűen borított asztalok, Śmingus dyngus és korábbi "tojás" a munka során. Időnként féltékeny kolléga vagy unokatestvére féltékenynek tűnik. Mi a teendő, ha szép és ünnepi?

Sokan kihúzzák a szekrényekből megbízható kis fekete vagy - még tavasszal - kicsi bézst. És akkor elindul a tánc
ékszerekkel, sálakkal, apsakokkal és undorítóan, hogy nem felel meg és ez régi. És mi van, ha semmi sem egyezik meg, és az összes lehetséges kombináció jól működött a csatában, és nem akarjuk őket lemásolni? Akkor szakítsuk meg a cipődet! A jól megválasztott cipő segítségével megváltoztathatja a stilizálást! És olyan könnyű!

 

Kezdjük egy kicsi fekete, sötétkék vagy bézs színnel. Választhat klasszikus meztelen csapok közül, vagy őrült is lehet
és megmutatják, hogy a trendek nem idegenek számunkra. (Ha ezeket a cipőket választja, ne feledje, hogy a lábnak szépnek és frissnek kell lennie. Azt mondjuk, hogy határozott, nem repedt bőr!)

 

Az ilyen cipők sajnos nem segítenek a tavaszi sétákon, ám ezeket mindig valami kényelmesebbre cserélheti
és modern. Csipkék nélküli cipők: ezt a tendenciát Stella McCartney támogatja. Miért viselheted őket? Feltétlenül ruha, hanem elegáns nadrág mellett kancik és ceruza szoknya. Nyáron fantasztikusan fognak kinézni a barátokkal!

 

Ha ez túl szélsőséges az Ön számára, akkor bármikor fogadhat a színre, korlátozva az űrlap intenzitását.

 

Vagy szín, kényelem és finomság.

 

Az igazat megvallva azonban mindannyiunknak szeretném, ha az ünnepi időjárás annyira elrontana bennünket, hogy fehér cipőket és nyári ruhákat felvehetünk, de sajnos úgy tűnik, hogy nem történik meg ... Ne felejtsük el a trendeket, és tegyük fel a szezon legdivatosabb ruháját - CSAK !

 

Ps. Ne felejtsük el, hogy minden stílus megsemmisítheti a ferde sarkot vagy a piszkos tippeket, ezért ne felejtse el megtisztítani és vigyázni a cipőre, mielőtt nagyszerű kiút járna!