Kapszula szekrény. Melyik cipő lesz a legjobb?


A kapszula szekrények bizonyítják, hogy a szépség az egyszerűségben rejlik. Létrehozásakor a cipők befejezése különös kihívást jelenthet. Ha kíváncsi arra, hogy mely modellek működnek a legjobban, feltétlenül olvassa el útmutatónkat. Tanácsot adunk, mire figyeljen, amikor minimalista kollekciójához cipőt választ.

A kapszula szekrényt az ár tartalmazza!

A kapszula gardrób egy ideje nyelveken van, ami nem meglepő. Nem másról van szó, mint egy gondosan válogatott ruha-, cipő- és kiegészítő kollekcióról, amely nem csak a gardrób zűrzavarának csökkentését teszi lehetővé, hanem szinte végtelen lehetőségeket ad a mindennapi és az ünnepi ruhák kiválasztásánál.

A cipők a stílusos kapszula gardrób rendkívül fontos részét képezik. Nekik köszönhető, hogy egy formális ing lezserebb megjelenést nyerhet, a kényelmes farmer pedig fenomenálisan néz ki. A megfelelően illeszkedő lábbelivel valóban csodákat művelhetsz! 

A kapszula gardrób cipőjének kiválasztásakor kövesse néhány szabályt. Olvassa el, hogy megtudja, milyen egyszerű.

1. lépés. Válasszon praktikus stílusokat

Először is gondolja át, hogy az életmódját figyelembe véve melyik cipő stílus felel meg Önnek a legjobban. 

Ha például olyan irodában dolgozik, ahol hivatalos kötelező viselet, minden bizonnyal elegáns mokaszinra vagy kényelmes magassarkúra lesz szükséged. Ha állandóan mozgásban van, és csak ünnepnapokon hord ilyen típusú cipőt, koncentráljon a kényelmes lábbelikre, amelyeket minden nap könnyedén viselhet.

2. lépés: Ügyeljen a színekre

A választott színeknek tökéletesen kell kiegészíteniük ruhatárát. Nem kell korlátoznia magát az olyan visszafogott színekre, mint a fekete, bézs vagy barna. Ha szereti kifejezni egyéni stílusát, válasszon merész színeket és eredeti mintákat, amelyek passzolnak a többi ruhájához.

3. lépés Tartsa magát a minimumra, és ne kövesse a divatot vakon

Ne feledje, hogy a kapszula szekrény célja, hogy korlátozza a rendelkezésre álló termékek számát, és a lehető legegyszerűsítse a választást a formázás során. Válasszon univerzális, praktikus modelleket, amelyek könnyedén passzolnak ruháihoz. A kapszula gardróbban nem a mennyiségen van a hangsúly, hanem a minőségen és a sokoldalúságon. A legújabb trendek vakon követése helyett válasszon időtálló megoldásokat.

Milyen cipő legyen a kapszula gardróbban?

Most, hogy megtanulta a cipőválasztás szabályait a kapszula gardróbba, itt az ideje, hogy ihletet merítsen. Ismerje meg kedvenceinket, akik könnyedén kiegészítik stilizációitokat, és számos alkalommal bizonyítanak majd. 

Balerina vagy mokaszin

A balerinák időtlen cipők, amelyek évek óta minden stílusos női lábbelikollekció alapját képezik. Amióta Audrey Hepburn népszerűsítette őket, a balerinák a mindennapi viselet és a hivatalosabb alkalmak kötelező elemévé váltak. Tökéletesen kiegészítik a kényelmes farmereken és pólókon alapuló stilizációkat, valamint azokat az irodaibb kombinációkat, amelyekben a szivarkák és a gondosan préselt fehér ingek vagy ceruzaruhák dominálnak.

A mi típusunk: Kecskebőr balerinák finom bézs árnyalatban

Csizma vagy csizma

Egy klasszikus, jó minőségű csizma tökéletes lesz az őszi és téli szezonban. Válasszon egy univerzális modellt, amely könnyen illeszkedik kedvenc stílusához. Fogadjon bőrből készült cipőkre. Ennek köszönhetően jó állapotban tartásuk nem jelent különösebb kihívást, és hosszú évekig szolgálják majd Önt.

A mi típusunk: klasszikus fekete csizma lapos sarkú

Szandál

Ügyeljen arra is, hogy viseljen szandált, amely jól működik a forró napokon. Ízlésétől függően válasszon lapos talpú, nőies sarokkal vagy kényelmes éksarkú modellt. Ne felejtse el természetes anyagokból készíteni, hogy megakadályozza a láb túlzott izzadását. 

A mi típusunk: valódi bőrből készült bőr szandál állati motívummal

Sportcipő

Minden bizonnyal szüksége lesz kényelmes sportcipőre, amelyben ki tud majd ugrani a városból, és kipihenheti magát a mindennapi nyüzsgésből. Fogadjon kényelmes tornacipőre vagy tornacipőre. Viselésük során nem kell a sportos stílusra korlátozódnia. Ez a fajta lábbeli tökéletesen kontraszt a lányok ruháival és szoknyáival.   

A mi típusunk: természetes bőrből készült fehér tornacipő kényelmes platformon

Cipők nagyobb rendezvényekre

Nővér esküvője? Pazar vacsora egy étteremben? Buli a klubban? Az ilyen körülmények gyakran különleges öltözéket igényelnek, és egyes ruhák esetében a lapos sarkú cipők nem elég formálisak, és megzavarják a WOW-effektust. Hogy ez ne forduljon elő, fektessen be jó minőségű cipőket a nagyobb kijáratokhoz. Válassz egy bézs színű modellt, amely vizuálisan meghosszabbítja a lábaidat, vagy válaszd a klasszikus feketét, amelyet könnyedén illeszthetsz sokakhoz ruhák. Ne válasszon égig érő magassarkút, ha nehezen megy benne. Jobb, ha egy alacsony, stabil sarokra korlátozódik, aminek köszönhetően ilyen típusú cipőket viselhet például az irodában vagy egy randevún. 

A mi típusunk: klasszikus barna pumpák valódi bőr sarkon

Látod, milyen egyszerű?

Maga is láthatja, hogy a kapszula gardrób cipőjének kiválasztása nagyon egyszerű. Csak néhány szabályt kell betartania, és mindig élvezheti a minimalista gardróbot, amely könnyen adaptálható különféle alkalmakra.