Jodhpur csizma - divatos, őszi megoldás

Az őszi női cipő vitatott kérdés. Sok szép típus és modell létezik, és nem lehet egyértelműen bejelenteni, hogy ez és ez a cipő lesz a 2018/19 őszi / téli szezon álma. Időközben gyorsan el kell döntenie. A hideg levegő felhőket és esőt hozott Lengyelországba. Jó lehet a gombaszedőknek, de a nőknek nem, akiknek csak maguknak kell megtalálniuk a tökéletes cipőt.

Ősz. Megérkezett az igazi ősz, érezze Lengyelország közepén, és ugyanakkor érezze a boltokban. A polcokon - valamint az online boltokban - sok új cipő található a bokán, a korábban tárgyaltuk kalocsni vagy kozákok. Ez utóbbi még mindig túl meleg az utóbbi számára. De nem a jodhpur csizmán.

Jodhpur csizma - cipő történelemmel és ... karaktergel

A jodhpur csizmát feltétlenül kell társítani a lovas csizmához. Ezeket a kényelmes cipőket rolstonkami és beatlesówki néven is hívják - két népszerű együttesből, amelyeknek köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek, főleg Amerikában. A divat most nem csökken, éppen ellenkezőleg. Kívánatos áruk minden üzletpolcon, az interneten is. Általában sötét, fekete vagy sötétkék cipőt választunk, de ebben az évben a tipikus őszi színek is divatosak. Sárga, narancs és vörös. Ezekben a színekben a jodhpur csizma adnak jó humorral és megmutatják a divatos karakterét. Ebben vagyunk biztosak!

Jodhpur csizma - hogyan kell öltözni?

Ez a kérdés, bár nagyon szubjektív, megválaszolható. Ezt a választ fogjuk adni, átadva az őszi stilizálási javaslatainkat. Ha sötét jodhpur csizmát vásárol, akkor érdemes megőrülni kabáttal vagy ... kabáttal. Bár a jodhpur csizma és kabát nehéz kombináció lehet, érdemes felöltözni. Miért? Ez a ruházat minden bizonnyal magabiztosságot és extravagánsságot jelent. Ez lesz a figyelem középpontjában. Továbbá, amikor gesztenyebarna színű cipőt visel, amely nagyon közel van az őszi szürke kabáthoz, és gyönyörű mustárkabáthoz tartozik. Sok ötlet létezik. Mindegyik érdemes az érdeklődés és a kreativitás!