Ismerje meg a közelgő őszi és téli szezon legújabb lábbelitrendjeit


Lassan véget ér a nyár, az ősz pedig bátortalanul jelenti be érkezését. Minden jel égen és földön azt jelzi, hogy gyorsan közeleg az őszi/téli szezon. Mondjon búcsút a szandáloknak és a papucsoknak, és készítse elő cipőkollekcióját az előttünk álló időre. Tanácsot adunk, mi lesz divatos!

Cipőtrendek 2022-2023 őszre/télére

A tervezők egyetértenek! A közelgő őszi-téli szezont az avantgárd és a klasszikusok jellemzik. A praktikus, kényelmes megoldások ugyanolyan áron lesznek, mint a hatékonyabb cipők, amelyekre sokáig emlékezni fognak. Az extravagáns részletek időtlen modellekkel fonódnak majd össze, aminek köszönhetően mindenki talál magának valót.

Nézze meg, milyen cipők lesznek divatosak a 2022-2023-as őszi/téli szezonban, és gyűjtse össze a legkívánatosabb modelleket most.

Kényelmes lapos cipő

A világjárvánnyal és a járvánnyal együtt lezárásu, hozzászoktunk a kényelemhez. Jó hír, hogy az elkövetkező időben egyáltalán nem kell lemondanunk róla, mert továbbra is divatosak maradnak a kényelmes, lapos lábbelik. 

Ősszel mind a lapos talpon, mind az emelvényen a naplopók és naplopók uralkodnak. A tornacipők is tovább maradnak nálunk.

Platformok

Ha már a platformoknál tartunk, ezen a platformon érdemes beszerezni kedvenc cipőmodelljét. Kiváló kompromisszum a trendek és a kényelem között, valamint szenzációs módja néhány centiméteres magasság vizuális hozzáadásának.

Válassz platformcsizmát vagy liftes tornacipőt, és élvezd a stílusos megjelenést a maximális kényelem megőrzése mellett.

Hosszú csizma

A tervezők is végleg szeretik a hosszú csizmákat. Nem csoda! Biztosítják a szükséges meleget a hideg napokon, ugyanakkor igazán lenyűgözővé varázsolják a lábakat.

Válaszd a klasszikus bőrmodelleket lazább vagy feszesebb felsőrésszel, amely a combra hasonlít. Mind a visszafogott, mind az élénkebb színek tökéletesen működnek.

Katonai stílusú csizma

A katonai stílusú cipők is uralják a kifutókat. Megfelelő kialakításuknak köszönhetően a legnehezebb téli körülmények között is biztosítják lábának a szükséges stabilitást és védelmet.

választ modell nagy csatokkal, szegecsekkel a talp mentén és egy cipzárral, amely minden stílust feldob. A belsejét bélelő finom szőrmének köszönhetően biztos lehet benne, hogy nem fog megfázni.

Bokacsizma

A bokacsizmák évek óta egyszerű formájukkal gyönyörködnek, amely tökéletesen illeszkedik a legtöbb stilizációhoz. Válasszon sima bőr vagy velúr modelleket gumibetéttel, további fűző nélkül. 

A lekerekített vagy hegyes orrú csatokkal rögzített csizmák is nagyszerűek. A csatok olyan univerzálisak és sokoldalúak, hogy az irodában és a mindennapokban is sikeres vizsgát tesznek.

Extravagáns megoldások

A divattervezők is szeretik az extravagáns megoldásokat, amelyek segítségével kifejezhetik egyéni személyiségüket. Mindenképpen érdemes klasszikus, fényes felületekkel és szemet gyönyörködtető dekorációkkal gazdagított modelleket vásárolni.

A szalonokban és a vörös szőnyegeken továbbra is a merész esztétika uralkodik! Emiatt az átlátszó anyagok lesznek az egyik lábbelitrend. Mit szólnál az átlátszó anyagból készült csizmához?  

Vad természet

Hideg napokon szőrme- és állatmotívumok is szerepelnek. A vad természet ihlette tervezők sok innovatív ötletet alkottak. 

A szőr mindkettőt díszítheti mokaszin, hangulatosabb megjelenést kölcsönöz nekik, és gumicsizmanem nyilvánvaló végeredmény létrehozása. A leopárd minta viszont tökéletes a visszafogottabb megoldások kedvelőinek. Az érdekesen díszítő tollak is divatosak lesznek lakkozott tornacipő a platformon.

A legdivatosabb színek

Kíváncsi vagy, milyen színű cipők lesznek divatosak a közelgő őszi-téli szezonban? Erre a kérdésre tudjuk a választ!

Az univerzális bézs és szürke, a klasszikus fekete és a visszafogott barna színek uralkodnak ezen az őszön alapfelszereltségként. A praktikus színséma mellett a tervezők helyet hagytak több élénk színnek is, mint például a vörös, a narancs, a búzavirág és a sárga. A semleges tónusoktól az élénk színekig mindenki talál valamit, amellyel pillanatok alatt változatossá teheti megjelenését.

A zöld is kötelező árnyalat lesz – energizáló fűárnyalatban és visszafogottabb olíva színben egyaránt. A természet színei sok tervezőt cselekvésre inspiráltak.

A kontrasztos kombinációk továbbra is trendben maradnak. Mit szólnál a fekete talpú fehér csizmához? Divat lesz a fehér és a természetes barna kombinációja is.

A 2022-2023-as őszi / téli szezon legdivatosabb árnyalatai elsősorban:

  • pirostól narancssárgáig
  • napos epe
  • élénk lila
  • finom rózsaszín
  • hideg kék
  • mélykék
  • klasszikus fehér
  • karamellbarna

Egy új cipővel többet tehetsz!

A közelgő őszi-téli szezon tökéletes alkalom egy új, divatos cipő befektetésére. Ha széles választékot és a legstílusosabb modelleket keres, mindenképpen látogasson el üzletünkbe, ahol biztosan megtalálja, amire szüksége van. 

Egy új pár cipő hozzáadásával minden ruhája friss esztétikai megjelenést kölcsönöz, és tökéletes megjelenést kap a körülményektől függetlenül.