Húsvétra cipőt választunk neki


Gyorsan jön a húsvéti reggeli, és szeretnél jó benyomást tenni a rég nem látott rokonokra? Mi sem könnyebb! Mindössze annyit kell tennie, hogy stílusos cipőkkel egészítse ki ünnepi stílusát. Kíváncsi vagy, melyik modell működik a legjobban? Jó helyre jöttél! Ebben az útmutatóban egy maroknyi legérdekesebb inspiráció várja Önt.

Mindjárt itt a húsvét…

Kevés idő van hátra húsvétig, és még mindig keresi a módját, hogy jó benyomást keltsen a rég nem látott rokonaiban? Egyszerűbb, mint elsőre tűnik! Nincs más dolgod, mint körültekintően kiválasztani az ünnepi stílust, és megfelelő lábbelivel kiegészíteni.

Annak érdekében, hogy ezt a feladatot a lehető legegyszerűbbé tegyük, összeállítottunk egy maroknyi legérdekesebb inspirációt kifejezetten az Ön számára. Biztosak vagyunk benne, hogy tippjeink segítségével rengeteg bókot fog gyűjteni!

Hogyan öltözzünk húsvétra?

Lassan közeleg a húsvéti reggeli. Biztosan sok munka van most a fejedben! Akár bevásárlólistát tervez az ünnepi étkezéshez, akár azon, hogy melyik süteményt süsse meg, jó eséllyel még egy fontos szempontot kihagyott a készülődés hevében – hogy mit vegyen fel.

Vegyen fel hivatalos ruhát világos árnyalatokban. Ezek lehetnek friss, tavaszi színek, finom pasztell vagy visszafogott krémek, bézsek és fehérek. Ez a színpaletta kiváló kiindulópont a teljes stilizáció megkomponálásához. Válasszon az aranyos ruhák, kényelmes nadrágok és elbűvölő blúzok vagy klasszikus szoknyák közül, amelyek tökéletesek karácsonyi reggelihez, családi vacsorához vagy egy templomi sétához.

Milyen ruhákat kell kerülni?

Ha szeretnél ünnepinek és elegánsnak tűnni, kerüld a szakadt farmert vagy a kényelmes tréningruhákat. A fekete, monokróm stilizáció sem lesz a legjobb megoldás. Hacsak nem gyászol, törje szét a sötét színeket finom bézsekkel és krémekkel. Ily módon nem lesz szomorú, és nem hangsúlyozod ennek az eseménynek a fontosságát.

Fogadjon a klasszikusokra bézs színű kiadásban

Az egyik legkonzervatívabb lehetőség a klasszikusokra való fogadás hivatalos kiadásban. Válasszon egy bézs színű ceruzaruhát, amely tükrözi osztályát és elegánsságát. A maximális finomítás érdekében néz, szakítsd meg a bézst kontrasztos feketével, kösd be a fekete övet a derékban és öltözz bézs és fekete balerinák vagy fekete női pumpák. Adj hozzá egy vastag fekete fejpántot vagy egy hullámos lófarokba szőtt fekete szalagot, és már kész is.

Ugyanilyen klasszikus lehetőség lesz a bézs szivarkák és egy fehér ing vagy egy fekete-fehér csíkos pulóver és egy kabát kombinációja. Választhat egy visszafogott szürke vagy barna árnyalatot, vagy választhat energizáló, tavaszi színeket, mint például az ibolya. Válassza ezt a verziót lila csapok nyitott sarokkal és divatos cirkóniákkal vagy válassz velúr, bézs pumpák.

Színes szédülés

És ha már a színeknél tartunk, nincs is jobb alkalom a színes ruhák felöltésére, mint a húsvéti reggeli. Hiszen ez az év egyik legboldogabb ünnepe!

Nem a rikító színek őrült, ünnepi kombinációira gondolunk azonban. Válasszon olyan színeket, amelyek fokozzák stílusérzetét, és még mindig elegánsnak tűnnek. Mit szólnál a füves zöld és a felhőtlen ég kék árnyalatának kombinációjához? Ez a kombináció sokféleképpen működik. Viselhetsz zöld ruhát és illeszthetsz hozzá kék szivattyúk. Alternatív lehetőség a zöld, elegáns nadrág kombinálása fehér inggel és ugyanazzal a cipővel.

Virág dekoráció

A kecses hatás érdekében válasszon virágdíszeket, és érezze magát a tavasz igazi megtestesítőjének. Válassz egy kis virágokkal díszített, A-vonalú szabású ruhát, amely kiemeli szépségét és kiemeli a nőies formákat. Párosítsd bézs színű magas sarkú cipővel, vagy válaszd hegyes balerinák a bőrtónusához hasonló árnyalatban. Egy ilyen ruhában ragyogó leszel, megragadva a húsvét lényegét - élénk, zavartalan örömöt. 

Karácsonyi reggelire is remek választás lehet egy fodros blúz, klasszikus, magas derekú, egyenes szabású nadrág. cipő aranyos virágokkal. Az ilyen lábbelik friss hangsúlyt kölcsönöznek a stílusnak, finoman diverzifikálva azt.

Kedves pasztellszínek

A húsvéti reggeli alatt pasztell, optimista hangulatúval örvendeztethet meg másokat felszerelésem. Mit szólnál a meleg sárgához, a lágy rózsaszínhez vagy a szép kékekhez? Ha törődik a korlátlan kényelemmel egy stílusos kiadásban, válasszon fehér, elegáns, bő szabású nadrágot, és illessze hozzá kedvenc pasztell árnyalatú, finom pulóveréhez. Továbbá pasztell vagy meztelen cipőt, és máris készen áll az ünnepi családi találkozóra. 

A sima, pasztell színű textíliák mellett választhatsz pasztell csipkét. Ez a magával ragadó anyag kifinomultabbá teszi ruháját, és kiemeli hibátlan stílusérzékét. A csipke, kék vagy halvány rózsaszín ruha a húsvéti sláger. Válaszd őt meztelen pumpák és egészítsd ki gyöngyökkel – nyaklánccal vagy fülbevalóval.

A cipőkön csipkemotívumot is bevezethet. Mit szólnál aranyoshoz csipke balerinák édes pasztell rózsaszín árnyalatban, mint a cukorka? Fűzős csizmával tartsa simán megjelenését. Kerülje a mintákat és a kirívó színeket. Látod, milyen egyszerű?