Hosszú kabát, kabát, trench kabát. Mi kiválasztjuk a tökéletes cipőt


A hosszú kabátok már több szezonban divatosak, és semmi sem utal arra, hogy ez változna. A stílusos nők és a trendtudatos férfiak egyaránt szeretik őket. A tavaszi napokra tökéletesek a világos trench-kabátok, a borongós ősszel a trench-kabátok, a hideg télen pedig a hosszú, pehelykabátok melegítik a fagyos testet. Érdekelne, hogy milyen cipő illik hozzájuk? Tanácsoljuk!

Meleg, meleg, legmelegebb!

A hosszú kabátok tartalmazzák kell minden stílusos ember gardróbjában. Lehetővé teszik a melegen tartást a hideg napokon, és - a többi felsőruházathoz képest - rendkívül esztétikusan teszik ezt. Nemcsak télen, hanem tavasszal és ősszel is jól működnek.

Túlméretes„Ezek a laza szabású gyapjúkabátok, a derékban övvel ellátott, testhezálló kabátok, a földig érő kabátok... A választék gyakorlatilag végtelen! Így nem csoda, hogy a hosszú kabátok annyira népszerűek.

 Nadrághoz és ruhához is hordhatod. Fenomenálisan néznek ki farmernadrággal, leggings-szel vagy chino-val kombinálva. Még melegítőnadrággal is jól működnek. Az ilyen nagy sokoldalúság azt jelenti, hogy sok embernek gondot okoz a megfelelő formázás, különösen, ha cipőválasztásról van szó. Azt javasoljuk, hogy mely modellek néznek ki istenien hosszú kabáttal.

Két alapvető szabály, amelyet be kell tartani, amikor cipőt választunk egy hosszú kabáthoz

Trencskabát, esőkabát vagy pehely, hosszúkabát cipő kiválasztásakor két alapvető szabályt érdemes betartani. Meggyőződésünk, hogy ezek ismerete segít Önnek egy káprázatos stílus megalkotásában. 

Első, ügyeljen a színre. Egyes színek egymásnak készültek, mások ennek éppen az ellenkezője. A színek helyes kombinálásával a tiéd lehet felszerelés fenomenálisan fog kinézni.

Ez nem jelenti azt, hogy ragaszkodnia kell egy színhez. Ha azonban a biztonságos megoldásokat részesíti előnyben, válassza a monokróm színt néz. Az egy szín különböző árnyalataiban megőrzött öltözék stílusos megjelenést kölcsönöz az alkalomnak.

Ne féljen azonban kísérletezni, és olyan kombinációkat válasszon, amelyek kiemelik erősségeit, például a bőrtónust vagy a hajszínt. Az elsöprő hatás elkerülése érdekében ragaszkodjon legfeljebb három színhez.

A második szabály érvényes körülmények. Nyilvánvaló, hogy hivatalos megbeszéléseken ne kombináljon elegáns trencskabátot sportcipőkkel. Ennek ellenére ez a kombináció igazán divatos és tökéletes lesz a mindennapi használatra.

Modern kombináció a mindennapi élethez: Hosszú kabát és tornacipő

A 90-es évek stílusú tornacipők egy robajjal tértek vissza a divat világába. A hétköznapi stilizálásban tréningruhákkal és elegánsabbakkal is kombinálhatók felszerelésami. A divatos nők légies maxiruhákkal, a stílusos férfiak chinos- és pamutkabátokkal hordják. Akkor miért nem illeszted őket egy elegáns kabát mellé? 

A kabát és a tornacipő tökéletes kombináció a városban való sétákhoz, barátokkal való találkozáshoz vagy családi kirándulásokhoz. Kombináld kedvenc farmereddel, meleg pulóvereddel és egy nagy, hozzáillő sállal az extra melegért. 

A tornacipők egy hosszú kabát társaságában kétségtelenül jól passzolnak a melegítőnadrághoz. A tetején vegyen fel egy kapucnis pulcsit, amely megmutatja az árok hátsó részét. Látod, milyen egyszerű?

Klasszikus fehér modellek jól passzol egy bézs esőkabáthoz, púderes rózsaszín nagy kontrasztot teremt a fekete kabáttal, és fekete Fenomenálisan fognak kinézni egy tompa színekben pompázó kabáttal, mint például a khaki.

Klasszikus kombináció: Hosszú kabát és elegáns cipő

Ha a klasszikus megoldásokat részesíti előnyben, kombinálja a kabátot elegáns cipőkkel. Ez a kombináció felülmúlhatatlan, és tökéletes lesz nagyobb rendezvényekhez rossz időben. 

Sokan úgy gondolják, hogy a hosszú kabátot a magas embereknek tartják fenn. A látszattal ellentétben nem kell optikailag lerövidíteniük a figurát. Hogy ez ne forduljon elő, válassz olyan cipőt, amely varázsütésre meghosszabbítja a lábad. A hölgyeknél sokkal egyszerűbb a választás, mint a férfiaknál. Velúr, bézs sarok, fekete combcsizma a poszton, és Platform naplopók biztosan megadják a magasságot.

Az alacsonyabb férfiak sikeresen használhatják a rejtett platformú cipőket. Klasszikus, formális férficipő kiegészítő sarokkal 6,5 cm-rel magasabbnak tűnhet.

Mind a nők, mind a férfiak hordhatnak csizmát és harci csizmát kabáttal. Válasszon bőrből készült, jó minőségű modelleket, amelyek hosszú évekig szolgálják Önt. Ezenkívül ne feledkezzünk meg a megfelelő cipőápolásról sem. Még a legelegánsabb stílus az elhanyagolt cipőkkel kombinálva is teljesen elveszíti varázsát, és rendetlen végeredményt eredményez.

A cipő kiválasztása hosszú kabáthoz nagyon egyszerű. Meggyőződésünk, hogy tanácsainknak köszönhetően Önnek sem lesz probléma. Függetlenül attól, hogy a modern megoldásokat választja, és a trench kabátot sportcipőkkel kombinálja, vagy a klasszikust választja, elegáns lábbelivel párosítva, stílusa felkelti az utcai járókelők figyelmét, és megerősíti, hogy ismeri a divatot.