Hogyan viseljen csizmát? Három javaslat a divatos stílusokra

Csizma - miért olyan népszerű?

Az őszi-téli szezon megköveteli, hogy ruhásszekrényünket kissé melegebbre változtassuk. Ugyanez vonatkozik a cipőre. Az egyik divatjavaslat, amely a nők körében a legnagyobb elismerést élvezi, a női csizma . Ezeknek más formája van - a klasszikus Jodhpur csizmától a cowboy csizmáig, túracipőig, szigetelt cipőkig a magas sarkú cipőig. Rengeteg változat áll rendelkezésre, tehát nem meglepő, hogy a hölgyek imádják az ilyen típusú cipőt - mindenki talál valamit a saját számára. Sőt, szinte bármilyen stílust viselhet ilyen cipővel. Remekül néznek ki elegáns kombinációkkal, valamint alkalmi vagy sportos kombinációkkal. A csizma előnye a meglehetősen alacsony ár - divatos példányokat a butymodne.pl oldalon vásárolhat körülbelül 70 PLN-től. Kíváncsi, melyik modellt választja? Ismerje meg a csizmák viselésére vonatkozó javaslatainkat - ez megkönnyítheti a vásárlási döntéseket!

Hogyan viseljen csizmát - találkozzon három divatjavaslattal

  • Elegáns stílusú csizma - ha fontos megoldása van az elején, ahol elegánsnak szeretne kinézni, vagy egy üzleti öltözködési kód kötelezi Önt, akkor javasoljuk, hogy válasszon klasszikus Jodhpur csizmát - lapos vagy magas sarkú cipő. Tetszik a fekete csizma az F156-2 póluson vagy a Caprice 25433 fekete csizma . Az ilyen típusú cipőt ruhára, szoknyára, elegáns nadrágra vagy női ruhara teheti. A csizma jól néz ki egy elegáns kabáttal kombinálva, de kabáttal is viselheti. Minél klasszikusabb a választott modell, annál több ruhát fog tökéletesen illeszteni. Ha azonban extravagánsabb modellekkel, például vörös szigetelt csizmákkal fogad a G-7656 oszlopon - vigyázzon a színek és minták kiválasztásakor.
  • Mindennapi csizma - az alkalmi kombináció a csizmával az elmúlt években a találat. Ez a fajta cipő szinte mindig viselhető - dolgozni, moziba, sétálni, bevásárolni vagy akár partira is. Amikor a balerinák, eszpadrillek és szandál szezonja véget ér, érdemes klasszikus csizmát tárolni. Ha olyan divatos csizmát választ, amely ebben a szezonban nagyon divatos, a csapokkal és csatokkal, például a Bestelle fekete sziklacsizmáival , akkor kombinálhatja őket fekete csövekkel vagy barátaival, és felöltheti kabátját vagy kedvenc kabátját. Ha egy színes példányt választ, például a Goodin elegáns piros csizmáját , akkor feltehet egy divatos szoknyát vagy kedvenc ruháját. A tetején a legjobb választani egy fekete vagy sötétkék kabátot. Viszont az olyan cipők, mint például a női laposzöld 99-110 olívacsizma, sikeresen kombinálhatók kedvenc farmerjével és meleg kabátjával!
  • Sportcipő - a közelmúltban a csizmát csak az elegáns verziójukkal társították. Ma azonban, az ügyfelek igényeire reagálva, több sport változatban is kaphatók, így sikeresen viselheti őket lábbelivel vagy pulóverekkel. Például az Ugg Mini Bailey Bow Ii W 1016501-BLK cipő egyfajta csizma, amelyet még az ütközők viselnek a sportruházathoz. Válassza ki kedvenc, kényelmes nadrágját és meleg kabátját az ilyen típusú cipőkhöz, és divatos megjelenése elegáns lesz és mindenekelőtt kényelmes! Lehet, hogy tetszik a szigetelt rózsaszínű TL135-3 cipők is , amelyeket fel lehet helyezni a lábbelire , és edzés céljából befuttathatja őket. Farmerekkel vagy pulóverekkel is jól néznek ki.

Mit kell figyelembe venni csizma vásárlásakor?

Megmutattuk, hogy hány típusú csizmát kínál. Lehet, hogy kétségei vannak arról, hogy mindegyik alkalmas lesz-e neked. Vékony alak és hosszú lábak esetén a legjobb választás a laza felsővel ellátott csizma - ezek hangsúlyozzák erősségeidet. Ha rövid barátja lába van, azt javasoljuk, hogy illeszkedjen olyan sarokhoz, amely vizuálisan meghosszabbítja őket. A vékony borjú esetében a hölgyek engedhetik meg maguknak az őrültséget - válasszon csizmát díszítéssel (pl. Rojtok, cipzár) és színes változatban. Ha viszont kissé masszív borjával rendelkezik, akkor menjen a klasszikusokra - ha a felső és a nadrág azonos színű lesz, a borjú vékony lesz. Ugyanez történik, ha egy függőleges sávval rendelkező csizmás modellt választ.

Mint láthatja, a csizma nagyon sokoldalú lábbeli. Szinte bármilyen alkalomra és különböző stílusokhoz viselheti. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a butymodne.pl online áruház ajánlatával, ahol a divatos csizmák széles választékát találja meg, és könnyen hozzáigazíthatja az Ön stílusához. Boldog vásárlást!