Hogyan válasszunk nadrág cipőt?


Nem ismerek olyan nőt, akinek legalább egy nadrágja nincs a ruhásszekrényében, és neked biztosan van. Az élet intenzitásával sokkal praktikusabbak, mint a ruhák és szoknyák. Biztosan elgondolkodott azon, hogy milyen cipőt válasszon egy adott modellhez, hogy a legjobban nézzen ki, és ez a cikk segít ebben.

Nem ismerek olyan nőt, akinek legalább egy nadrágja nincs a ruhásszekrényében, és neked biztosan van. Az élet intenzitásával sokkal praktikusabbak, mint a ruhák és szoknyák. Bizonyára egyszer azon tűnődött, milyen cipő válasszon egy adott modellt, hogy a legjobban nézzen ki, és ez a cikk segít ebben. 

Szexi csövek

A csövek a hatvanas évek szimbólumává váltak, és még ma sem veszítik el népszerűségüket. Aláhúzzák a terősségeit, lehetővé téve, hogy vonzónak és nőiesnek érezze magát. Biztonságos választás a magas szárú csizma, bokáig érő cipő vagy balerina. Ha nem okoz gondot magassarkúban járni, akkor ne feledje, hogy a magas sarkú cipő hangsúlyozni fogja a feneket és optikailag meghosszabbítja a lábát. 

A legkényelmesebb farmer

A modok számaAz Eli farmer elképesztő, így könnyű cipőhöz illeszteni. NajoA lapos sarkú vagy széles oszlopú cipő jobban megfelel nekik. Úgy tekinthető, hogy minden megfelel nekik. Érdekes megoldás azonban a színes talpú cipők, amelyek kissé lazábbá teszik stílusát. 

Elegáns a ráncban

Az öltönynadrág továbbra is főleg férfiakkal társul, bár ez egyre inkább változik. Férfiak esetében elegáns papucsot kell választani nekik. Ha egy nő felveszi őket, akkor leggyakrabban lapos cipővel. Választhat naplót vagy női megfelelő papucsot is. Egy ilyen kiadásban biztosan elegánsan fog kinézni a munkahelyen vagy a színházba járás közben. 

Extravagáns harangok

Bár a harangok leginkább a hippihez kötődnek, tavasz óta visszatértek hozzájuk áruházláncok. Ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor biztosan érdekelni fognak. A legjobb viszlátékeket, széles oszlopokat vagy platformokat rögzítenek hozzájuk. Ha inkább a lapos női cipőt részesíti előnyben, akkor figyeljen tornacipő. 

Kényelmes leggings

A testhez közeli harisnyanadrág sokoldalúságának köszönhetően még mindig divatos. A legjobb, ha a bokacsizma vagy a kerek orrú csizma mellett dönt. Véleményem szerint azok a balerinák néznek ki a legjobban, amelyek valószínűleg már megvannak. Ha optikailag karcsúsítani szeretné a lábát, minden hosszúságú csizma segít. A nadrág a tökéletes nadrág a muskétás csizmákhoz. 

 

Érdemes megjegyezni, hogy ezek a szabályok csak iránymutatások. A legfontosabb, hogy jól érezze magát abban, amit visel.