Hogyan válasszunk magassarkút az egész bál és sok esküvő táncához?


Sok középiskolás diák számára a bálozás lehetőséget kínál életük első magassarkújának kiválasztására. A vékony oszlopon lévő szivattyúk elvarázsolják bájukat. Ezek az időtlen cipők rendkívül elegánsnak tűnnek egy elegáns ruhával kombinálva, és ezzel is módot adnak arra, hogy minden tinédzserhez nőiességet adjanak. Azt tanácsoljuk, hogy mire kell figyelni a magas sarkú cipő kiválasztásakor, hogy ne csak egy esemény vásárlása legyen.

A sarok magassága és elhelyezkedése

Az ortopéd orvosok figyelmeztetik a beteget a magas sarkú cipő gyakori viselésére. Figyelembe véve azonban azt a tényt, hogy az életben csak egyszer szórakozunk a bálunkon, javasoljuk, hogy találjunk kompromisszumot az egészség és a lábbeli álmok valóra váltása között. A cipő kiválasztásakor nézzük meg, hol található a sarok. A sarok közepére kell helyezni - ez biztosítja a stabilitást járás közben. Figyeljünk a lábunk hosszára is, és válasszuk a cipők arányos magasságát - minél magasabb a sarok, annál nehezebben oszlik el a testsúly a lábujjakon, és ezáltal nehezebb az egyensúly megtartása. Vegyünk egy egyszerű szabályt: kis láb - alacsony sarkú, nagyobb láb - magasabb. Tehát mi a legjobb sarokmagasság? Az orvosok szerint 4 centiméter biztonságos, mert egy ilyen sarok stabilitást garantál járás közben - a testsúly helyesen oszlik el, és az inak jó munkája is megmarad. Ha azonban valódi magas cipőről álmodunk, a sarok 6-9 centiméter lehet. Ne kövessük azokat a modelleket, akiknek az aláírt szerződések alapján túlzottan magas cipőben kell megjelenniük! Emlékeznünk kell arra is, hogy a vékony lányok jobban fognak kinézni alacsonyabb cipőben, színben és harisnyanadrágban.

Stabilizáció a platformnak köszönhetően

Ha a tökéletes magassarkút keresi, nézzük meg az ajánlatot cipő a peronon. Ez egy stílusos platform, amely segít megőrizni az egyensúlyt és növeli a mozgás kényelmét. A platformos szivattyúk nagyszerű választás azoknak is, akiknek valamivel szélesebb a borja. Fókuszáljunk az egyszerű sarkokra, lekerekített lábujjjal csíkok nélkül és nagy díszítésekkel, amelyek jól mutatnak egy kis fekete ruhával. A cipők mérete is fontos - nem lehetnek túl nagyok, jól illeszkedjenek a lábhoz. Rendelés előtt gondosan mérjük meg kedvenc párja talpbetétjének hosszát. Divatos báli cipőt választhatunk anélkül, hogy elhagynánk otthonunkat a KeeShoes weboldalán, anélkül, hogy vesztegetnénk az időt, amit az érettségi vizsgára való tanulásra fordíthatunk.

Megtanulni magas sarkú cipőben járni

Gyönyörű új sarkú cipők vannak csomagolva a dobozban, és várják a nagy napot? Ha ez az első párunk, akkor hasznos lesz néhány helyes mozgáslecke. A magas és vékony sarkú cipőkön való sétálás nagy kihívás, ezért készüljünk fel megfelelően a nagy estére. Hasznosak lehetnek az interneten található videók és egy közeli nő jelenléte - anya, nagymama vagy barát, aki elsajátította a gyönyörű, sarokban járás művészetét, és szívesen megtanít nekünk néhány leckét. Kezdetben lehet, hogy nehezen tudunk kiegyensúlyozni és kiegyenesíteni a térdünket, de a tudomány teszi a mestert - rendszeres otthoni edzéssel biztosan gyorsan belevágunk a gyakorlatba!

A bál különleges est a diákok számára. A fiúk felveszik első öltönyüket, és megtanulják megkötni a nyakkendőket, míg a lányok megtanulnak sarokban járni. Az elegáns formai öltözék kiválasztásának képessége értékes művészet, ezért érdemes felkészülni a leckére, és repülős színekkel teljesíteni a báltermet.