Hogyan válasszuk ki ruhák cipőit?

Sok hölgy szeret ruhákat és szoknyakat. Sok okból feladják a nadrágot, ideértve a kellemetlenségeket és a divatos ruhákat is. A ruhák egy teljesen új módja annak, hogy megmutassák stílusát - teljesen különbözik a farmertől. Néha azonban nehéz a cipőt választani. És nemcsak alkalmas, hanem meleg is hideg hónapokra és meleg - nyolc órán keresztül az irodában. Ezért a cipőknek két fő funkciót kell ellátniuk - kényelmeseknek kell lenniük, és esztétikailag meg kell felelniük az általunk választott stílusnak.

A lapos cipő ruhákkal jár?

Nagyon könnyű a szoknyához magas sarkú cipőt választani. Egy ilyen ruhában a szivattyúk játsszák a fő szerepet - mind a magasabb sarkú cipőket, mind a kiegészítő rögzítőkkel ellátott cipőket, például a bokája körül. Ez jó megoldás meleg hónapokra, akárcsak ... lapos cipő.

Sok nő úgy gondolja, hogy a lapos cipő egyáltalán nem felel meg a ruháknak. Azt állítottuk azonban, hogy mind a balerinák, mind az urak szenzációs megoldást jelentenek a magas nők számára. Vagy azoknak a hölgyeknek, akik nem szeretnek magas sarkú járni. Megfelelnek a minimalista, vagy éppen ellenkezőleg, ruhákhoz. Szenzációs módon hangsúlyozzák a boho stílust - esküvőkön is! Gondolj arra, hogy hány gyönyörű balerina és lapos sarkú szandál olyan, mint ékszer. Nemcsak rojtokkal, hanem tollakkal és gyöngyökkel is rendelkeznek, ami hihetetlen mozaikot hoz létre.

A lédús színek megegyeznek-e a tónusú ruhákkal?

A legtöbb ruhánk visszaverődő színekkel rendelkezik. Kék, talán sötétkék. Fehér, bézs és fekete. A nyugodt ruhák és szoknyák megfelelnek az elegáns ruháknak, főleg munkához. És mi van, ha ezekhez a színekhez tüzes vörös vagy őszi, divatos mustárszínt adunk hozzá? A szivattyúk és a magas sarkú cipők vagy ékek egyedi dekorációt képezhetnek. Sokan a cipőre pillantnak - tehát érdemes őket középtávú szoknyára, térdre vagy kissé kívül választani.

Jó választás nyáron és tavasszal. A szép időjárás elősegíti az ilyen színes variációkat. Menjünk őrültekre a meleg hónapokban, függetlenül attól, hová tesszük ruháinkat. Csak a munka során alkalmazott dress code korlátozhat bennünket. De azt is lehet megkerülni?

Az év hideg évada? Nem számít!

De hogyan lehet megoldani, ha ruhaval öltözködsz? Melyik lábbeli illeszkedik? A válasz egyértelmű - különböző színű csizma lesz, tökéletes őszi és - prémes - télen.

A klasszikus megoldások simák és dekoráció nélküliek. A magasabb sarkú bőr csizma megfelel a formális stílusnak. Találkozóra vagy randire? Alul, különösen ha sétálni akarsz - feltétlenül érdekes dekorációval.

A csizma és a különféle, különféle típusai lehetővé teszik, hogy minden alkalomra és évszakra eredeti divatkombinációkat készítsen. Ha szereti a ruhákat, fektessen be ezekbe a cipőkbe!