Hogyan válasszuk ki a nadrág cipőjét?

Nem ismerek olyan nőt, akinek nem lenne legalább egy pár nadrága a ruhásszekrényében, és biztosan van nekik is. Az élet intenzitásánál sokkal praktikusabbak, mint a ruhák és a szoknyák. Gondolkodnia kellett már azon, hogy milyen cipőt válasszon egy adott modellhez, hogy a legjobban lássa meg, és ez a cikk segít abban.  

Szexi csövek

A csövek a hatvanas évek szimbólumává váltak, és még ma sem veszítik el népszerűségüket. Hangsúlyozzák taz erősségeid, lehetővé téve vonzó és nőies érzésed. A biztonságos választás a magas csizma, a boka cipő vagy a balerina cipő. Ha nincs probléma a magas sarkú séta, akkor ne feledje, hogy a csapok hangsúlyozzák a fenékét és optikailag meghosszabbítják a lábakat. 

A legkényelmesebb farmer

Mod. MennyiségAz Eli farmer elképesztő, ezért könnyű cipőt választani. Najomegfelelőbbek a lapos vagy széles sarkú cipők. Azt gondolhatja, hogy minden megfelel nekik. Bár érdekes megoldás a színes talppal ellátott cipők, amelyek kissé meglazítják a stilizálást. 

Elegáns gyűrődéssel

Az öltöny-nadrágot továbbra is elsősorban a férfiak vonják össze, bár ez egyre inkább változik. A férfiak számára elegáns papucsot kell választani. Ha egy nő felveszi őket, akkor leggyakrabban lapos sarkú cipővel. Ugyancsak választhat cipőt vagy női papucsot. Ebben a kiadásban minden bizonnyal elegánsnak tűnik a munkahelyen vagy a színházba megy. 

Extravagáns harangok

Bár a harangok leginkább a hippihez kapcsolódnak, tavasszal visszatértek tápkábelek. Ha azt akarja, hogy kitűnjön a tömegből, akkor biztosan érdekel téged. Lehetõleg viszlátékket, széles oszlopokat vagy platformokat használnak nekik. Ha inkább a lapos női cipőt szereti, vegye figyelembe tornacipő. 

Kényelmes nadrág

A szorosan illeszkedő lábmelegítők továbbra is divatosak, egyetemességüknek köszönhetően. A legjobb, ha a bokacsizmát vagy a kerek lábujjat választja. Véleményem szerint a legjobban azokkal a balerinákkal néznek ki, amelyek valószínűleg már vannak. Ha lábát optikailag kívánja karcsúni, akkor bármilyen hosszú csizma segít. A nadrág tökéletes csizma csizma. 

 

Érdemes megjegyezni, hogy ezek a szabályok csak iránymutatások. A legfontosabb dolog az, hogy jól érezze magát a viseletében.