Hogyan válasszuk ki a 2019 őszi trendeket a stilizáláshoz?

A cipőket általában a stilizálás kiegészítéseként kezelik, ám ebben a szezonban annyi őrült lehetőség van, hogy érdemes kipróbálni valami újat. Ha attól tart, hogy az ilyen típusú variációk nem alkalmasak mindennapi használatra, akkor ez a cikk meggondolja magát.

Minták és minták

Az őszi trendek között mindenféle minta, például leopárd, vadászkutya vagy kockás mintázat népszerű. Kerülni kell egymással való összekapcsolódást, ezért jobb, ha nem válasszon csíkos blúzzal kockáztatott cipőt. Ez nem azt jelenti, hogy nem kombinálhatják a formatervezési mintákat, de ehhez nagyszerű stílusérzet szükséges.

Nagyszerű tanács az olyan ruhák kiválasztása, amelyek színbeli hasonlóságot mutatnak. Ha van barna, kék és piros árnyalatú cipője, akkor ezeknek a három színnek az egyikével való ruha jól néz ki. 

Fűszeres vörös

Ha eleveníteni szeretné ruháját, a piros segít. Nem mindenkinek van bátorsága szívszínű ruhát viselni. Gyakran nem egyeznek meg az irodák és az iskolák öltözködési kódjával. Mindenképpen kipróbálnia kell a piros sportcipőt farmerben. A klasszikus ruhák is jól néznek ki fehér, sötétkék és feketével kombinálva, különösen az elegáns ceruza szoknya vagy gyűrött nadrág mellett. Ruhád tartalmazhat olyan színeket, mint a rózsaszín és a narancs.

Elfelejtett zöld

Sokan azt gondolják, hogy a zöld cipő nem nagyon sokoldalú. Teljesen nem értek egyet ezzel, mert nagyon könnyű őket a ruhásszekrény legdivatosabb elemévé tenni. Valójában a zöld lábbeli jól illeszkedik a sötétkék farmertől a klasszikus öltönyig. Ennek a kombinációnak köszönhetően kiemelkedni fog az utcán. Ehhez megteheti velük a színt blokkoló stilizációkat, azaz összekapcsolhatja őket valami vörösre.  

Bájos rózsaszín

Lányosan érzi magát a rózsaszín poros cipőkben. Ragyogóan néznek ki a puha, élénk színű ruhákhoz. Az ilyen színű lábbeli nagyon jól megy kék, bézs, fehér és szürke színben.

Ne félj kísérletezni a színekkel, mert a világ nem csak fekete-fehér. Remélem, hogy tanácsomnak köszönhetően kockáztat és kipróbál valami újat.