Hogyan szokja meg a magassarkú járást?


Naponta használja a kényelmet, és lapos cipőt visel, de közeleg egy lehetőség, amikor tűsarkú, ék vagy sarok nélkül kell tennie? Tudod, hogy a magas cipőben járás nem az erősséged - remegsz, fáj a lábad, és ahelyett, hogy az eseményre gondolnál, csak álmodozol arról, hogy kényelmesebbre cseréld? Akkor olvassa el útmutatónkat, hogyan szokjon hozzá magas sarkú cipőben járáshoz!

Első lépés - válasszon kényelmes magassarkút

A magas sarkú cipők biztosan szépnek tűnnek, de nem biztos, hogy a legjobb választás, ha nem vagy jártas a sarokban járásban. Lakkozott és instabil modellek helyett válassza a legkényelmesebb magas sarkú cipőt. Javasoljuk, hogy válasszon egy olyan változatot, amely kényelmes lesz az Ön számára - mind magasságában, mind anyagában vagy kialakításában. A legjobb döntés a szembőrből készült szivattyúk lesznek. Ez tökéletesen illeszkedik a lábához, ami garantálja a kényelmet viselése közben. Kezdésnek tökéletesek lesznek Espinto H fekete szivattyúk. Ha azonban nem tetszik esztétikájuk, és inkább egy modernebb modellt választanak, akkor tetszeni fognak Espinto golden 889 szivattyúk sárga csapon, és ha az alkalom, amire készül, az esküvője - tökéletesek lesznek Az Espinto fehér gyöngyöt pumpál egy csapra.

Második lépés - fokozatosan növelje a sarok magasságát

Ne ragadjon nagyon magas és vékony tűt. Egy ilyen sarok gyorsan elveheti a kedvét, mert nem fogja magabiztosnak és stabilnak érezni magát rajta. Ehelyett válasszon egy kissé alacsonyabb, megfelelően vastag sarokkal rendelkező változatot, majd fokozatosan növelje azt. Ők lesznek az elsők, akik sikeres vizsgát tesznek, pl. Goodin szivattyúk dekoratív piros csíkkalamelyek tömb sarka 4 cm. Ha hozzászokik a járáshoz, válasszon magasabbat, például 8 cm -t Seastar houndstooth transzferek vagy elegáns fekete VINCEZA szivattyúk kiegészítő hevederrel, stabilizálja a bokát és jól tartja a cipőt a lábán. Miután elsajátította a magas sarkú cipőben járás művészetét, a következő modellek magassarkúak lehetnek - pl. szivattyú a tűsarkú sötétkék velúr.

Harmadik lépés - a gyakorlat teszi a mestert

Ha meg akarja szokni, hogy magas sarkú cipőben jár, mivel egy fontos alkalom közeleg, ne hagyja későbbre a járni tanulást. Válassz kényelmes cipőt, és kezdj el járni a házban. Kezdetben több tucat perc, és idővel növeli a megtett időt és távolságot. Javasoljuk, hogy sétáljon egyet a birtokon, viseljen magassarkút a munkahelyén vagy találkozzon barátaival. Minél többet hordja őket, annál nagyobb az esélye, hogy viselése többé nem lesz problémás és kínos az Ön számára. Mint korábban említettük, fokozatosan növelje a sarkát is. És amikor eljön az esemény, amire készül, tesztelje a cipőjét, amelyben szeretne fellépni. Amikor egész éjszaka táncolni fog bennük, vagy hosszú utakat tesz meg, biztosnak kell lennie abban, hogy teljesítik a próbát.

Negyedik lépés - dolgozzon a testtartásán

Míg a sarokkal járás rendkívül hasznos, egy dolgot ne felejtsen el - a megfelelő testtartás fenntartása rendkívül fontos. Nem csücsülsz minden nap? Kiválóan! Sajnos gyakran a magas sarkú cipőt felvevő hölgyek megfeledkeznek a helyes testtartásról, és ösztönösen előrehajolnak az egyensúly fenntartása érdekében. Ez nemcsak rosszul néz ki, hanem a gerincét is természetellenes helyzetbe hozza, és az ízületek helytelenül vannak terhelve. Tehát amikor elkezdi tanulni a sarkú járást, ne felejtse el lehúzni a lapockáját, emelje fel a fejét, húzza meg a hasizmait, és tartsa egyenesen a gerincét. Idővel szokássá válik, hogy fenntartja ezt a hozzáállást!

Ötödik lépés - ne csüggedjen!

A sarkú járás megtanulása elriaszthat - különösen, ha korábban nem viselt magas csizmát. A láb ilyen helyzete stresszeli a borjút, és arra kényszerít, hogy fenntartsd az egyensúlyt. De ne feledje, hogy a gyakorlat teszi a mestert. Ha nem csüggedsz, megszokod ezt a hozzáállást, és idővel semleges lesz számodra. Minél több edzést végez, annál valószínűbb, hogy a sarokban járás a vérébe kerül. Talán néhány hét múlva magassarkúban mozog, mint egy hollywoodi sztár? Sok szerencsét!

Reméljük, hogy tanácsaink hatékonyak lesznek. Ne felejtse el, hogy először kényelmes cipőt válasszon - javasoljuk, hogy nézze meg a KeeShoes áruház kínálatát. Biztosak vagyunk benne, hogy ott talál egy megfelelő modellt, amely segít megszokni a magas sarkú cipőben járást!