Hogyan néz ki nőiesen karbonát?

A karbonátok rövid története

Dr. Klaus Märtens sérülése okozta azt a gondolatot, hogy a cipő, amely keményen fogja megtartani a lábát. Az 1945-ben kidolgozott projekt gyorsan népszerűvé vált a munkások és az egyenruhás szolgálatok körében. Hogyan váltak a marten néven is ismert üvegek az utcai divat pótolhatatlan elemévé? A hatalmas csizma a kilencvenes évek szubkultúráinak képviselőihez vonzódott - bőr, puncs és fémek. Koncertre vehetik őket anélkül, hogy annak kockázata lenne, hogy valaki megtörne egy lábát a pogo során. A csavarokkal ellátott szilárd talp hasznos volt a harcok során, a magas felső pedig tökéletesen védett az esőtől és a hidegtől. Közel 20 év telt el, amíg a szénsavas gerendák már nemcsak a lázadó ifjúsághoz kapcsolódtak, hanem egy hangulatos helyet találtak a női szekrényekben.

Glany - divatos és kényelmes

A rajongók szerelmesei kompatibilisek - fantasztikus, nagyon tartós és kényelmes cipő. Az a vélemény, hogy a pólóban, nadrágban és bőrkabátban legjobban megfelelnek a lázadó fiú imázsának. A divat azonban zöld fényt adott a szénnek, és nagyon nőies stílusban viselhetjük őket. Annak elkerülése érdekében, hogy ne tévesszen meg, vegyen figyelembe néhány szabályt, és emlékezzen rájuk, amikor készítjük készleteinket.

Hogyan néz ki nőiesen karbonát?

A Martens nadrággal, szoknyával és ruhákkal viselhető. Válasszunk farmert, fehér inget és Ramones kabátot vagy beillesztett nadrágot gyűrődésben, gyapjúruhában és puha kardigánban, amelyek minden bizonnyal jól néznek ki. Ha kedvelik a merészebb stilizálást, és szeretünk játszani a divatdal, akkor a marten is alkalmas rövidnadrágra - kombináljuk őket hosszú, vastagabb térdmagassággal. A szerelmesek szoknyái karbonátot viselhetnek kordbársony, farmer vagy bőr modellekkel. Értékes tanács: a szoknyát fel kell szerelni, lehet egyenes vagy az a betű alakja. Egyedi stílusokat hozunk létre, ha puha szőtt kötött ruhát helyezünk a szánjainkba, lehetőleg túlméretezett vágást. Az összes gótikus stílusú ruha is jól néz ki - csipke- és textil díszítéssel. Ne feledje azonban, hogy ily módon egy adott szubkultúra tagjaivá válhatunk. A hagyományos agyag fekete, de nem kell korlátoznunk magunkat erre a színre! A ButyModne.pl weboldalon különböző mintákban és színekben talál martenokat. Minél inkább nőies árnyalatú cipő, annál nagyobb az esélye, hogy a teljes stilizálásunk könnyű és nőiesnek tűnik.

Milyen kapcsolatokat kerülni kell - a tiltott kiegészítések listája

Egy nő glas divatosnak, szexinek és kedvesnek tűnik. Nagyon sok divat ihlette az internetet, így könnyű csapdába esni, és kitchről dörzsölni. Mi nem egyezik a karbonátokkal? Kerülje a necc és a szakadt harisnyanadrágot, kivéve, ha jelmezből készítünk ruhát. Ebben az esetben nem sérti, ha a ruhákat mesterséges vérrel fröcsköli, és fehér port használ. A hosszú, hátsó ruhákat is hagyjuk a szekrényben, vagy csak feltesszük őket, amikor koncertre vagy egy rock-rallyra megyünk. Ha az esküvőre jelmezet választunk, és nem vagyunk a magas sarkú cipők, tegyük fel a balerinákat vagy a szandált. A kannák és az elegáns koktélruhák nem járnak együtt. Ne felejtsük el azt is, hogy a martens nem sportcipő vagy nyári cipő, tehát egy romantikus sétára a réten tegyen cipőt vagy szandált.

A fogaskerekek kényelmesek és tartós cipők, amelyekben szép és nőiesnek nézünk ki. A stilizálás során ne felejtsen el néhány egyszerű szabályt, és kiválasztania kell a kedvenc színű egyedi cipőt.