Hogyan leszel hozzászokva a magas sarkú járáshoz?

Első lépés - válasszon kényelmes magas sarkú cipőt

A magas papucs minden bizonnyal gyönyörűen bemutatja magát, de talán nem lesz a legjobb választás, ha nincs tapasztalata a magassarkú séta során. Lakkozott és instabil modellek helyett vedd fel a legkényelmesebb magas sarkú cipőt. Javasoljuk, hogy válasszon egy olyan változatot, amely kényelmes lesz az Ön számára - mind magasság, mind anyaga és kialakítása szempontjából. A teljes kiőrlésű szivattyú lesz a legjobb döntés. Ez tökéletesen alkalmazkodik a lábához, ami garantálja a kényelmet, miközben viseli. Espinto szivattyúk, fekete H, tökéletes a kezdéshez. Ha azonban nem kedveli esztétikájukat, és inkább egy modern modellt szeretne, akkor kedvelheti az Espinto gold 889 szivattyúkat egy sárga sarkon , és ha arra az alkalomra készül, amikor esküvőre készülsz - az Espinto gyöngyszivattyúk a fehér sarokban tökéletesek lesznek.

Második lépés - fokozatosan növelje a sarok magasságát

Ne használjon nagyon magas és vékony tűt. Egy ilyen sarok gyorsan visszatarthatja Önt, mert nem fog magabiztosnak és stabilnak érezni magát. Ehelyett válasszon egy kissé alacsonyabb változatot egy megfelelő vastag sarokkal, majd fokozatosan növelje. Legyen Ön az első, aki lezárja a vizsga eredményét, például egy dekoratív piros csíkkal ellátott Goodin szivattyúk , amelyek 4 cm-es stiletto sarokkal rendelkeznek. Ha már megszokta, hogy sétáljon bennük, válasszon magasabb, például 8 cm-es Seastar szivattyúkat kutyafogban vagy elegáns VINCEZA fekete szivattyúkat egy kiegészítő pánttal, amely stabilizálja a bokát és tartja a cipőt a lábon. Miután elsajátította a magas sarkú séta művészetét, más modellek is lehetnek sarkon - például szivattyúk a sötétkék velúr sarokban.

Harmadik lépés - a gyakorlat tökéletes lesz

Ha azt szeretné, hogy megszokja a magas sarkú sétát, mert közeledik egy fontos lehetőség, ne hagyja el később a gyaloglás megtanulását. Válasszon kényelmes cipőt, és kezdje sétálni a házban körülöttük. Eleinte néhány tucat perc, és az idő múlásával növekszik ez az idő és a megtett távolság. Javasoljuk sétát a birtok körül, vagy magas sarkú cipőt munkára vagy barátokkal való találkozásra. Minél gyakrabban hordja őket, annál nagyobb az esélye, hogy ezek viselése többé nem lesz problémás és zavaró az Ön számára. Mint már említettük, fokozatosan növelje a sarkát. És amikor eljön az az esemény, amelyre készülsz, próbáld ki cipődet, amelyben meg akarod jelenni. Ha egész éjjel táncolni tervez vagy hosszú utakat kíván megtenni, akkor biztosan meg kell győződnie arról, hogy teljesítik-e a vizsgát.

Negyedik lépés - dolgozzon fel hozzáállását

A sarkú séta gyakorlása rendkívül hasznos, ám emlékezni kell néhány tanácsra - rendkívül fontos a helyes testtartás fenntartása. Nem mozogsz minden nap? Nagy! Sajnos, a magasabb sarkú cipőt viselő hölgyek gyakran elfelejtik a helyes testtartást, és ösztönösen előrehajolnak az egyensúly fenntartása érdekében. Ez nem csak rosszul néz ki, hanem a gerincét is természetellenes helyzetbe hozza, és az izületei nem megfelelőek. Tehát a sarkon séta megtanulásának kezdetén ne felejtsen el húzni a vállát, felemelni a fejét, hajlítani a hasi izmait és tartani a gerincét egyenesen. Idővel ez a hozzáállás fenntartása szokássá válik!

Ötödik lépés - ne szabaduljon el!

A sarkon séta megtanulása elveszíthet téged - különösen akkor, ha korábban még nem viselt magas cipőt. A láb ezen pozíciója okozza a borjú feszültségét és kényszeríti az egyensúly fenntartására. Ne feledje azonban, hogy ez a gyakorlat tökéletes. Ha nem szabad lelkesedni, megszokja ezt a hozzáállást, és idővel semleges lesz az Ön számára. Minél több edzésen megy keresztül, annál nagyobb a esélye, hogy a sarkú séta bekerül a vérbe. Lehet, hogy néhány héten belül elmozdulsz olyan stílusban, mint egy hollywoodi csillag? Sok szerencsét!

Reméljük, hogy tanácsunk eredményesnek bizonyul. Ne felejtsen el kényelmes cipőt választani - javasoljuk, hogy nézd meg a butymodne.pl áruház ajánlatát. Biztosak vagyunk abban, hogy ott megtalálja a megfelelő modellt, amely segít hozzászokni a magas sarkú járáshoz!