Hogyan lehet kezelni a kényelmetlen cipőt?

Tippek - hogyan lehet új cipőket forgalmazni ...

  1. Vegye ki a cipőjét

Új csapok egy barátja esküvőjéhez? Vagy talán cipőt előre? Ha különleges alkalomra vásárolt cipőt, győződjön meg róla, hogy megszerezte ezeket az esemény előtt. Ne írja le őket egyszerre. Néhányszor javasoljuk, hogy tegye őket a ház körül vagy sétálni. Ennek köszönhetően beállíthatja őket a láb formájához, lebonthatja és csökkentheti annak kockázatát, hogy legközelebb lekaparnak. Mindig eldöntheti a B tervet, és a préselési modellt vastag zoknira helyezheti, vagy kérheti egy kissé nagyobb lábú személyt, hogy jöjjön be egy kicsit. Akkor a cipő eltört és kényelmesebb lesz.

  1. Használjon talpbetétet

Ez az egyik legnépszerűbb megoldás. Ha a lábbeli modell nem igazán illeszkedik a lábához, túl laza vagy nem megfelelő profilú - tegye a jobb talpbetétre. Válasszon olyanokat, amelyek tökéletesen harmonizálnak a lábbelivel - nem tudnak meghajolni, hullámozni vagy kiemelkedni. Az anyag is fontos. Melegebb napokon ajánlunk báránybőr vagy gél betétet, míg vastagabb változatok - például filc, gyapjú vagy alumínium szivacs - jobban működnek ősszel és télen. A tökéletesen felszerelt talpbetét a siker kulcsa, ha a lábad számára kényelmet szeretne biztosítani.

  1. A félbetétek és a sarok is megoldás lehet

Mindenkinek megvan a saját preferenciája a lábbeli vonatkozásában, és más modellek garantálják a kényelmet. Ha a talpbetét nem garantálja a kényelmet, akkor szüksége lehet olyan megoldásra, amely támogatja a középső lábát vagy a sarkot. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a félbetétet és a sarkot. Ezek különösen népszerűek a nők között, akik szeretnek magas sarkú járni. Sajnos a láb ezen pozíciója gyakran metatarsális fájdalmat okoz, mely a megfelelő támasz hiánya. A félbelső talpbetét szintén érdemes elérni, különösen olyan vékony talppal rendelkező lábbeli esetén, amely gyalogosan jól tompítja a lábát. És hogyan kell kezelni a kellemetlen lábbelit, ha éles széle van? Ha a cipő például kemény bőrből készül, gyúrhatja az Achilles-inat és kellemetlenséget okozhat, ezért a sarok segít. Ezek emelik a láb egy részét, tehát a lábbeli széle kevésbé érzékeny helyen van.

  1. Cipész törés cipő

Ez a módszer nagyon népszerű, ha kicsit túl kicsi cipőt vásárol, vagy ha mindkét lábánál a talpbetét hossza aránytalan. Ebben az esetben mindössze annyit kell tennie, hogy meg kell rendelnie a cipésznek, hogy szakítsa le a cipőt, és tegye a kívánt méretre - legfeljebb a méret körülbelül felére. Feltétel azonban, hogy bőr cipőnek kell lennie. Ezután lehetséges az ún az utóbbi hagyja, hogy elváljanak. Más anyagok nem hajlamosak az ilyen kezelésekre, sőt megsérülhetnek. A projekt költsége alacsony - néhánytól több zlotyig, és a hatás kielégítheti Önt.

  1. Nyújtó spray a cipőhöz

A kényelmetlen lábbeli kezelésének egy másik módja a speciális spray. A kémiai keveréknek át kell hatolnia az anyag szerkezetein, meg kell terjesztenie azokat, és kényelmesebbé kell tennie a cipőt. A spray-hosszabbító alkoholt, vizet, speciális lágyítót és kondicionálószert tartalmaz. Itt azonban ismételten hangsúlyozzuk, hogy ez a módszer természetes bőr esetén teljesíti a vizsgát. A spray-k minden típusú nyers és sima bőrre alkalmasak, de nem szabad felületaktív bőrön használni. A felhasználás módja egyszerű: permetezze be a cipőjét, tegye fel a lábát és viseljen legalább 30 percig. A készítménnyel megnedvesített anyagokat nyújtásnak kell alávetni, és cipőket pontosan a lábához kell illeszteni.

Reméljük, hogy tippeink hasznosnak bizonyulnak, és hogy könnyedén megbirkózhat a kellemetlen lábbeli problémájával. Ne felejtse el megmérni a általában használt zoknit, és a táblázat szerint mérje meg a méretet. Ha azonban már van kellemetlen lábbeli a készletben - kövesse tanácsunkat, és talán kijavíthatja a helyzetet. Sok szerencsét!